Αναπαραγωγή (breeding cats) / Αιγυπτιακή Μάου

Mikri_Shakira

Νεοφερμένο μέλος

Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Καλη σας μερα γατόφιλοι!
Δεν ηξερα που να γραψω το γατοθέμα που με απασχολει, ελπίζω να διάλεξα το σωστό μέρος.

Σκεφτομαι να παρω ενα ζευγος απο Αιγυπτιακες Μαου και να κανω αναπαραγωγη (και πώληση). Δεν ξερω ομως τι χρειαζετε γι'αυτο. Εννοω αν πρεπει να ειμαι δηλωμένη ως breeder (δεν μπορω να βρω την αντίστοιχη ελληνική λεξη :P) και αν ναι, σε ποιον? Μπορειτε να με βοηθήσετε?

Επίσης ειμαι λατρης των γατων καθε ειδους! Η αγαπημενη μου ρατσα ομως ειναι η Αιγυπτιακη Μαου και προσπαθω απεγνωσμενα να βρω μια που να μου ταιριαζει (τοσο στην αποψη των χρημάτων οσο και το να την λατρεψω πριν καλα καλα την παρω). Νομίζω πως στην Ελλάδα δεν υπαρχει καμια Αιγυπτιακη Μαου γιατι δεν εχω βρει κανενα σχετικο αρθρο πουθενα.
Τελος (σορυ που σας ζαλιζω :P) θα ηθελα να παρευρεθω σε cat shows αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν... μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε σχετικα?
Σας ευχαριστω πολυ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκθέσεις γάτας διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας, η τελευταία έγινε πριν ένα μήνα.
Όσο για το αν χρειάζεται να δηλωθείς ως εκτροφέας, νομίζω ότι θα ήταν το καλύτερο για εσένα. Αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη και απ' ό,τι θα δεις εδώ, υπάρχουν αναπαραγωγές γατιών ράτσας από ιδιώτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει αγορασει μια κοπελα απο το my cat μια τετοια ομορφη γατα...αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι:hmm:

μπορεις επισης να μιλησεις με τον χρηστη Fandom-girl η οποια θα εφερνε για εκτροφη της αιγυπατικες μαου, η ιδια ειναι κτηνιατρος, και παιδι εκτροφεα απο Αμερικη, μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα, γιατι η συγκεκριμενη ρατσα, ειναι ιδιαιτερη, δεν ειναι ευκολη και απαιτει πολλες γνωσεις, ωστοσο ειναι παρα μα παρα πολυ εντυπωσιακη, τη θεωρω καλη επιλογη!

μπορεις επισης να μιλησεις με τον χρηστη Fandom-girl η οποια θα εφερνε για εκτροφη της αιγυπατικες μαου, η ιδια ειναι κτηνιατρος, και παιδι εκτροφεα απο Αμερικη, μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα, γιατι η συγκεκριμενη ρατσα, ειναι ιδιαιτερη, δεν ειναι ευκολη και απαιτει πολλες γνωσεις, ωστοσο ειναι παρα μα παρα πολυ εντυπωσιακη, τη θεωρω καλη επιλογη!
Αυτη ειναι:up::lol:

Εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα "Αιγυπτιακη Μαου" και συνεχιζω να το ψαχνω, οπως επισης και πληροφοριες για την ορθη εκτροφη γατων. Γενικα εχω μεγαλωσει παρα πολλες γατες στη ζωη μου και ξερω αρκετα γι'αυτες, πχ μπορω να αναγνωρισω μερικες απο τις συμπεριφορες τους κλπ. Θα απευθυνθω στην κοπελα που μου ειπες αλλα φοβαμαι μηπως την ενοχλησω γιατι προκειτε να κανω ΠΟΛΛΕΣ ερωτησεις :P.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

οι πολλές ερωτήσεις είναι μια καλή αρχή, κανείς δεν πρόκειται να σου αρνηθεί απαντήσεις, ή να σε παραπληροφόρησει, πόσο μάλλον ένας εκτροφέας, so dont worry!;)

Εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα "Αιγυπτιακη Μαου" και συνεχιζω να το ψαχνω, οπως επισης και πληροφοριες για την ορθη εκτροφη γατων. Γενικα εχω μεγαλωσει παρα πολλες γατες στη ζωη μου και ξερω αρκετα γι'αυτες, πχ μπορω να αναγνωρισω μερικες απο τις συμπεριφορες τους κλπ. Θα απευθυνθω στην κοπελα που μου ειπες αλλα φοβαμαι μηπως την ενοχλησω γιατι προκειτε να κανω ΠΟΛΛΕΣ ερωτησεις :P.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

οι πολλές ερωτήσεις είναι μια καλή αρχή, κανείς δεν πρόκειται να σου αρνηθεί απαντήσεις, ή να σε παραπληροφόρησει, πόσο μάλλον ένας εκτροφέας, so dont worry!;)
Ετσι ξεκινησαμε ολοι καποτε:P;)
Θυμασαι Κατερινακι?:lol:

Αυτη η κοπελα ειναι ενεργη στο φορουμ? γιατι νομιζω πως εχει καιρο να μπει...

Αυτη η κοπελα ειναι ενεργη στο φορουμ? γιατι νομιζω πως εχει καιρο να μπει...
Μακάρι να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!:up:
Η ράτσα αυτή είναι πολύ όμορφη...
Επίσης η Κατερίνα HAVANA που σου απήντησε πριν είναι η ίδια εκτροφέας γατών ράγκντολ. Μπορεις ίσως να απευθυνθείς και στην Κατερίνα για απορίες σου.:)

Παιδιά υπάρχει κανένα νέο από την εκτροφή των Αιγυπτιακών Μάου στην Ελλάδα? Έχει περάσει ένας χρόνος από το τελευταίο μήνυμα.Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο οτι ξερω εκτροφειο συνεχιζει να μην υπαρχει...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back