Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ηξερα που να γραψω το γατοθέμα που με απασχολει, ελπίζω να διάλεξα το σωστό μέρος.
Σκεφτομαι να παρω ενα ζευγος απο Αιγυπτιακες Μαου και να κανω αναπαραγωγη (και πώληση). Δεν ξερω ομως τι χρειαζετε γι'αυτο. Εννοω αν πρεπει να ειμαι δηλωμένη ως breeder (δεν μπορω να βρω την αντίστοιχη ελληνική λεξη
) και αν ναι, σε ποιον? Μπορειτε να με βοηθήσετε?Επίσης ειμαι λατρης των γατων καθε ειδους! Η αγαπημενη μου ρατσα ομως ειναι η Αιγυπτιακη Μαου και προσπαθω απεγνωσμενα να βρω μια που να μου ταιριαζει (τοσο στην αποψη των χρημάτων οσο και το να την λατρεψω πριν καλα καλα την παρω). Νομίζω πως στην Ελλάδα δεν υπαρχει καμια Αιγυπτιακη Μαου γιατι δεν εχω βρει κανενα σχετικο αρθρο πουθενα.
Τελος (σορυ που σας ζαλιζω
) θα ηθελα να παρευρεθω σε cat shows αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν... μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε σχετικα?Σας ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Όσο για το αν χρειάζεται να δηλωθείς ως εκτροφέας, νομίζω ότι θα ήταν το καλύτερο για εσένα. Αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη και απ' ό,τι θα δεις εδώ, υπάρχουν αναπαραγωγές γατιών ράτσας από ιδιώτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτη ειναιμπορεις επισης να μιλησεις με τον χρηστη Fandom-girl η οποια θα εφερνε για εκτροφη της αιγυπατικες μαου, η ιδια ειναι κτηνιατρος, και παιδι εκτροφεα απο Αμερικη, μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα, γιατι η συγκεκριμενη ρατσα, ειναι ιδιαιτερη, δεν ειναι ευκολη και απαιτει πολλες γνωσεις, ωστοσο ειναι παρα μα παρα πολυ εντυπωσιακη, τη θεωρω καλη επιλογη!

Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Havana
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα "Αιγυπτιακη Μαου" και συνεχιζω να το ψαχνω, οπως επισης και πληροφοριες για την ορθη εκτροφη γατων. Γενικα εχω μεγαλωσει παρα πολλες γατες στη ζωη μου και ξερω αρκετα γι'αυτες, πχ μπορω να αναγνωρισω μερικες απο τις συμπεριφορες τους κλπ. Θα απευθυνθω στην κοπελα που μου ειπες αλλα φοβαμαι μηπως την ενοχλησω γιατι προκειτε να κανω ΠΟΛΛΕΣ ερωτησεις.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας![]()
Ετσι ξεκινησαμε ολοι καποτεοι πολλές ερωτήσεις είναι μια καλή αρχή, κανείς δεν πρόκειται να σου αρνηθεί απαντήσεις, ή να σε παραπληροφόρησει, πόσο μάλλον ένας εκτροφέας, so dont worry!![]()

Θυμασαι Κατερινακι?

Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μακάρι να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!Αυτη η κοπελα ειναι ενεργη στο φορουμ? γιατι νομιζω πως εχει καιρο να μπει...

Η ράτσα αυτή είναι πολύ όμορφη...
Επίσης η Κατερίνα HAVANA που σου απήντησε πριν είναι η ίδια εκτροφέας γατών ράγκντολ. Μπορεις ίσως να απευθυνθείς και στην Κατερίνα για απορίες σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool