Αναπνευστικό πρόβλημα

• Thread starter Thread starter ria23
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μηπως να περιμενατε λιγο ακομη μεχρι η μικρη να γινει λιγο καλυτερα βρε δωρακι μου????? ελπιζω η μικρη να γινει συντομα περδικι και να ταλαιπωρει ευχαριστα τη νεα της γατομαμα!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως να περιμενατε λιγο ακομη μεχρι η μικρη να γινει λιγο καλυτερα βρε δωρακι μου????? ελπιζω η μικρη να γινει συντομα περδικι και να ταλαιπωρει ευχαριστα τη νεα της γατομαμα!!!!!!:)
Μωρε καλυτερα να γινει,χειροτερα να μη γινει και δεν εχουμε καμια εναλλακτικη εδω που ειμαι φοβαμαι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε καλυτερα να γινει,χειροτερα να μη γινει και δεν εχουμε καμια εναλλακτικη εδω που ειμαι φοβαμαι...:(

μη φοβασαι και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα αρκει να πιστευεις οτι θα γινει καλα η μικρουλα μας..ειναι δυνατη και φαινεται οτι θα τα καταφερει μια χαρα..:)

Το οτι ειναι μικρη σε ηλικια και εχει αναπνευστικο προβλημα αυξανει τους κινδυνους του ταξιδιου. Μπορει να επιδεινωση την κατασταση , μπορει και ναμην παθει τιποτα. :hmm: δυστυχως η ευτυχως η αποφαση ειναι δικη σου κατι αλλο δεν μπορω να σου πω μιας και δεν μπορω να εξετασω το γατι, συνηθως βεβαια αν ειναι κατι σοβαρο η κατασταση παρολη την αντιβιωση χειροτερευει αντι να καλυτερευει:hmm:

Κι εγω αυτο σκεφτηκα,επισης την αντιβιωση την παιρνει ηδη μια εβδομαδα,και εδειξε σημαδια καλυτερευσης,το αναγνωρισε και η γιατρος αυτο.Αν την αφησω ακομα τρεις-τεσσερις μερες,θα ειναι καλυτερα ή θα υπαρχουν οι ιδιοι κινδυνοι;Επισης,η γιατρος μας συνεστησε να κανει αμεσα το τετραπλο μολις καλυτερευσει εστω και λιγο γιατι θα ξανακυλα μολις σταματαμε την αντιβιωση.Τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

Κι εγω αυτο σκεφτηκα,επισης την αντιβιωση την παιρνει ηδη μια εβδομαδα,και εδειξε σημαδια καλυτερευσης,το αναγνωρισε και η γιατρος αυτο.Αν την αφησω ακομα τρεις-τεσσερις μερες,θα ειναι καλυτερα ή θα υπαρχουν οι ιδιοι κινδυνοι;Επισης,η γιατρος μας συνεστησε να κανει αμεσα το τετραπλο μολις καλυτερευσει εστω και λιγο γιατι θα ξανακυλα μολις σταματαμε την αντιβιωση.Τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση?Μήπως είναι καλύτερα να κατέβει η νέα μαμά της να την παραλάβει έτσι ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον η μεταφορά της ασφαλέστερα?

Δε νομιζω να εχει τη δυνατοτητα η κοπελα να κατεβει στην Καλυμνο,θα της το πω παντως σαν ιδεα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back