Αναπνοή με ανοιχτό στόμα, μετά από έντονο παιχνίδι

giacobidis

Νεοφερμένο μέλος

Ο giacobidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Η γατούλα μου, μια 4 μηνών Ιμαλαϊων, μετά από έντονο παχνίδι με πολύ τρέξιμο έκατσε και ανέπνεε έντονα με ανοιχτό το στόμα. Μετά από καμιά 20αρια δευτερόλεπτα σταμάτησε και συνέχισε να αναπνέει κανονικά.
Αποτελεί αυτό ένδειξη κάποιου προβλήματος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Μαλλον οχι,λαμβανοντας υποψιν τη θερμοκρασια και τα προβληματα αναπνευστικου των περσικων,παντως στην επομενη επισκεψη στον κτηνιατρο καντε εναν ελεγχο στην καρδουλα της.Εχουν εξεταστει οι γονεις της για κληρονομικα καρδιακα προβληματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα μου, μια 4 μηνών Ιμαλαϊων, μετά από έντονο παχνίδι με πολύ τρέξιμο έκατσε και ανέπνεε έντονα με ανοιχτό το στόμα. Μετά από καμιά 20αρια δευτερόλεπτα σταμάτησε και συνέχισε να αναπνέει κανονικά.
Αποτελεί αυτό ένδειξη κάποιου προβλήματος;
Οτι λαχανιασε απο το παιχνιδι..;)

Ελπίζω απλά να τα παιξε από το πολύ παιχνίδι! :)
Πάντως θα ζητήσω από το γιατρό να κοιτάξει ξανά τη καρδούλα της για καλό και για κακό.

το εκανε κ εμενα αυτο η μικρη μου αλλα ετρεχε κατοσταρια σαν τον κεντερη:Pβεβαια εμενα εχει ενα θεμα με το αναπνευστικο της, εχει ρινοτραχειτιδα αλλα την παλευουμε:)μην ανησυχεις δεν ειναι κατι:)

Και εμένα το έκανε η Νάλα και ακουγόταν σαν σκύλος:PΑπλά έπαιζε πολύ έντονα με ένα ποντίκι που κάνει κ ήχους και μετά την λυπήθηκα και της το πήρα!

Μην ανυσηχεις,κι εγω ετσι ειχα αγχωθει με την δικια μου αλλα απλα ειναι απο το παιχνιδι.:happy:Επειδη ειναι περσιας παντως κι εχουν θεμα με το αναπνευστικο μην την κουραζεις πολυ.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back