giacobidis
Νεοφερμένο μέλος
Ο giacobidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
05-09-09
11:23
Η γατούλα μου, μια 4 μηνών Ιμαλαϊων, μετά από έντονο παχνίδι με πολύ τρέξιμο έκατσε και ανέπνεε έντονα με ανοιχτό το στόμα. Μετά από καμιά 20αρια δευτερόλεπτα σταμάτησε και συνέχισε να αναπνέει κανονικά.
Αποτελεί αυτό ένδειξη κάποιου προβλήματος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
05-09-09
11:26
Καλημερα!
Μαλλον οχι,λαμβανοντας υποψιν τη θερμοκρασια και τα προβληματα αναπνευστικου των περσικων,παντως στην επομενη επισκεψη στον κτηνιατρο καντε εναν ελεγχο στην καρδουλα της.Εχουν εξεταστει οι γονεις της για κληρονομικα καρδιακα προβληματα;
Μαλλον οχι,λαμβανοντας υποψιν τη θερμοκρασια και τα προβληματα αναπνευστικου των περσικων,παντως στην επομενη επισκεψη στον κτηνιατρο καντε εναν ελεγχο στην καρδουλα της.Εχουν εξεταστει οι γονεις της για κληρονομικα καρδιακα προβληματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
05-09-09
11:27
Οτι λαχανιασε απο το παιχνιδι..Η γατούλα μου, μια 4 μηνών Ιμαλαϊων, μετά από έντονο παχνίδι με πολύ τρέξιμο έκατσε και ανέπνεε έντονα με ανοιχτό το στόμα. Μετά από καμιά 20αρια δευτερόλεπτα σταμάτησε και συνέχισε να αναπνέει κανονικά.

giacobidis
Νεοφερμένο μέλος
Ο giacobidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
05-09-09
11:50
Ελπίζω απλά να τα παιξε από το πολύ παιχνίδι! 
Πάντως θα ζητήσω από το γιατρό να κοιτάξει ξανά τη καρδούλα της για καλό και για κακό.

Πάντως θα ζητήσω από το γιατρό να κοιτάξει ξανά τη καρδούλα της για καλό και για κακό.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
05-09-09
12:04
το εκανε κ εμενα αυτο η μικρη μου αλλα ετρεχε κατοσταρια σαν τον κεντερη
βεβαια εμενα εχει ενα θεμα με το αναπνευστικο της, εχει ρινοτραχειτιδα αλλα την παλευουμε
μην ανησυχεις δεν ειναι κατι
βεβαια εμενα εχει ενα θεμα με το αναπνευστικο της, εχει ρινοτραχειτιδα αλλα την παλευουμε
μην ανησυχεις δεν ειναι κατι
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
05-09-09
12:18
Και εμένα το έκανε η Νάλα και ακουγόταν σαν σκύλος
Απλά έπαιζε πολύ έντονα με ένα ποντίκι που κάνει κ ήχους και μετά την λυπήθηκα και της το πήρα!
Απλά έπαιζε πολύ έντονα με ένα ποντίκι που κάνει κ ήχους και μετά την λυπήθηκα και της το πήρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
06-09-09
05:19
Μην ανυσηχεις,κι εγω ετσι ειχα αγχωθει με την δικια μου αλλα απλα ειναι απο το παιχνιδι.
Επειδη ειναι περσιας παντως κι εχουν θεμα με το αναπνευστικο μην την κουραζεις πολυ.
Επειδη ειναι περσιας παντως κι εχουν θεμα με το αναπνευστικο μην την κουραζεις πολυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum