Ανατομικό πρόβλημα στα γεννητικά όργανα

ariel1

Νεοφερμένο μέλος

Ο ariel1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Το ένα από τα 6 γατάκια που είχα βρει νεογέννητα και τώρα είναι 2/12 μηνών, δυσκολεύεται να ουρήσει και παθαίνει κρίσεις. Η κτηνίατρος διέγνωσε σοβαρό ανατομικό πρόβλημα στο πουλάκι του και συμβουλεύει μικροχειρουργική για να δημιουργήσει λειτουργική ουρήθρα, μια ακριβή και αμφίβολου αποτελέσματος επέμβαση. Έχει κανείς υπόψη του κάτι ανάλογο;
(Είμαι σε απόγνωση γιατί το γατάκι είχε δοθεί για υιοθεσία και αναγκάστηκα να το πάρω πίσω όταν παρουσίασε το πρόβλημα γιατί ήταν πολύ δύσκολο στην κοπέλα να ασχοληθεί σ' αυτή τη φάση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγαινέ το στον Αίλουρο να δεις τι θα σου πει κι αυτός. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, πάρε μια δεύτερη γνώμη και βλέπεις. Για τι κόστος μιλάμε;

Mου είπε κάτι εξωφρενικό της τάξεως των 300-400 ευρώ. Θα το πάω και αλλού για δεύτερη γνώμη, απλώς αναρωτιόμουν αν έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα και σε κάποιον άλλον...

κι εγω ειμαι υπερ της δευτερης αποψης σε αυτες τις περιπτωσεις. Επισης μπορεις, ειδικα αν γνωριζεις αγγλικα, να αναζητησεις πληροφοριες σο διαδυκτιο. Ευχομαι τα καλυτερα :)

Εγώ πρώτη φορά το ακούω. Μίλα και με τον Αίλουρο που λένε οι κοπέλες για δεύτερη άποψη. Και μετά βλέπουμε και το συζητάμε το οικονομικό. Εγώ πάντως προτίθεμαι να βοηθήσω όσο μπορώ οικονομικά αν χρειαστεί.
Είναι κρίμα το γατάκι...
Δεν βάζεις και καμιά φωτογραφία του να τον/την δούμε;

Τον πάω τώρα στη δικιά μου την κτηνίατρο για τη δεύτερη γνώμη που λέγαμε και όταν θα γυρίσουμε θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον!:)

ΟΚ, ενημέρωσέ μας! :)

Τον πήγα τον πιτσιρικά στη δική μου την κτηνίατρο και τον κοίταξε αλλά δεν έχει βγάλει ακόμα νόημα. Μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη πως είναι ανατομικό πρόβλημα. Έχει μεγάλη φλεγμονή, αλλά η καλλιέργειά του είχε βγει αρνητική. Του έκανε μια ένεση αντιβίωσης και θα τον ξαναδεί τη Δευτέρα. Το φουκαριάρικο ταλαιπωρείται φριχτά για να κατουρήσει και βγαίνουν μόνο μερικές σταγόνες ούρων ροζ.
Απτόητος όμως στις σκανταλιές, μου βγαίνουν φλου όλες οι φωτογραφίες! Ελπίζω να τον πιάσω κάποια στιγμή στον ύπνο και να τον δείτε! Καλό βράδυ!

Άρα μπορεί να είναι και κάτι που διορθώνεται μόνο με αντιβίωση;! Πάλι καλά ο καημένος ο μικρούλης! :)
Όπως κι αν έχει αν χρειάζεσαι οτιδήποτε πες μου. Με είχε συγκινήσει εκείνο το μπουκέτο με τα γατάκια, και κατάφερες να τα αποκαταστήσεις ολα. Καταπληκτική γατομαμά!

Αλλά κι αυτή που το πήρε βρε παιδί μου στο έδωσε πίσω με το πρώτο πρόβλημα που έβγαλε! Έτσι, άμα ειναι ελατωματικό το πάμε πίσω στο μαγαζί. Καλή φάση... :down:

Περαστικα, μακαρι ολα να πανε καλα!:)

οταν επαθε ο λαμπης μου το προβλημα μου ειχε πει ο αιλουρος οτι γινετε μια επεμβαση που σχηματιζουν ουρηθρα κ πιπι θυληκου προτυπου

Ας το παρακολουθήσει η Άριελ και άμα χρειαστει επέμβαση βλέπουμε

Περαστικά στο γατάκι και να πάνε όλα καλά!!!

Περαστικούλια του!! :( Να πάνε όλα καλά εύχομαι

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και την προσφορά σας! Αύριο θα ξαναπάω το μικρούλι στη δική μου την κτηνίατρο για να τον ξαναδεί. Προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το γατομυστήριο και να σωθεί το καημένο, γιατί είναι απίστευτο γατί. Όλη μέρα αγκαλίτσες και φιλάκια θέλει! Συζητήσαμε αυτό που ανέφερε και η ladycat γι αυτή την πανάκριβη επέμβαση που δημιουργεί άλλη ουρήθρα και θα δούμε.
Προς το παρόν, σας στέλνω μια φωτογραφία του μπέμπη την οποία κατάφερα να τραβήξω στο μισό δευτερόλεπτο που έκατσε ήσυχος!
Όσο για την κοπέλα που μου το επέστρεψε, καταλαβαίνω ότι δεν ακούγεται καλό αλλά πραγματικά ένιωσα την απόγνωσή της, λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών που δεν της επέτρεπαν να ασχοληθεί όπως έπρεπε. Δεν πειράζει. Όποιος μπορεί, προσφέρει... Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος.:)

Συνημμένα

• XANTHOULI.JPG
    XANTHOULI.JPG
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 92
Κουκλί είναι το μπεμπούλι!!! Το ποδαράκι του είναι ξυρισμένο?:hmm:Δες πόσο θα στοιχίσει η επέμβαση και πες μας. Ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.;) Τι σκέφτεσαι να κάνεις με το γατάκι μετά? Θα το κρατήσεις ή θα του βρεις σπίτι αλλού?

εγω θα ελεγα να το παμε στονξ κυριο [ανο που θα μπορουσαμε να του δινουμε κ λιγα λιγα τα λεφτα κ την εχει κανειτην εγχειρηση αυτη αρκετες φορες απο οτι το εχουμε συζητηση σαν λυση που ειχαμε βρει ηγια τον λαμπη εαν δεν γινοταν καλα

Ναι, το ποδαράκι του είναι ξυρισμένο γιατί όταν έπαθε την κρίση την προηγούμενη φορά, η κτηνίατρος τον έβαλε στον ορό. Διαβάζω διαρκώς για τον κ. Πάνο και φαντάζομαι ότι είναι ένας καλός γιατρός που τον προτιμάτε. Σε ποια περιοχή βρίσκεται; Μπορείτε να μου δώσετε το τηλέφωνό του; Αν όντως χρειαστεί η εγχείριση και αφού την έχει κάνει αρκετές φορές, μοιάζει να είναι η καλύτερη λύση.

Τα τηλέφωνα είναι 210 9854262 & 6932 285363 και βρίσκεται στο Παλ.Φάληρο. Δες και στο site του www.ailouros.gr ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back