Ανατομικό πρόβλημα στα γεννητικά όργανα

Τελικά το ξαναείδε η γιατρός σου Άριελ; Κανένα νέο από το μικρό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικά και από εμένα!

περριμένουμε να μας πεις νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σελίδα γιατί δεν εμφανίζονται τα επόμενα μηνύματα που είχαν γραφτεί. Μπορεί κάποιος να το κοιτάξει;

Ariel, έπεσε απο οτι ειπε η Μισέλ ο σέρβερ το mycat χάθηκαν τα πιο πρόσφατα μέχρι πτροχθές νομίζω...
Αν θες, κάνε μια μικρή περίληψη των εξελίξεων.

Τα καλυτερα κι απο εμενα!!! Περιμενω κι εγω νεοτερα :):)

Μια μικρή περίληψη των συμβάντων: Η δική μου κτηνίατρος νάρκωσε το μικρό και ελευθέρωσε το πουλάκι του από κάτι σαν φίμωση. Ο γατούλης είναι μια χαρά αλλά τον παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί συνέχεια. Συγκινήθηκα απ' την επιμονή και προσοχή της κτηνιάτρου μου, η οποία παρεμπιπτόντως με χρέωσε μόνο 30 ευρώ, συμβολική τιμή γιατί το πήρε πατριωτικά το ζήτημα. Το όνομα αυτής Χρυσούλα Παπαδοπούλου κοντά στις οδούς Φορμίωνος και Φιλολάου στο Παγκράτι, 756 8345, 6945 958452. Εκτός από φοβερή γιατρίνα και καταπληκτική κοπέλα, είναι και τελείως τρελαμένη με τα ζωάκια. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΟΚ Αριελ!
Αλήθεια, δεν μας είπες, θα τον κρατήσεις ή θα τον δώσεις για υιοθεσία;

μπραβο που ειχατε καλες εξελιξεις!!!!!! μπραβο!!!!

Να πανε ολα καλα για το μικρουλι!!!!
Πολυ καλα νεα!!! :up::up:

Μόλις σταθεροποιηθεί η υγεία του, θα το ξαναδώσω πάλι στην κοπέλα που το είχε πάρει αρχικά. Μου είπε ότι το θέλει. Τώρα, αν αλλάξουν τα πράγματα, μάλλον θα το κρατήσω, αν και έχω ήδη τρεις γάτες που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με την κατάσταση. Αναμένωμεν εις το ακουστικόν μας...:cool:

ελπιζω να μην αλλαξει παλι γνωμη...:hmm:

Κι εγώ το ελπίζω να μην στο στείλει πισω με το επόμενο πρόβλημα (που εύχομαι να μην υπάρξει βέβαια!!!). Αλλά εσύ την ξέρεις και κρίνεις καλύτερα.

μπήκα στο site του Αίλουρου, είναι υπέροχο έξιπνο και με χιούμορ δίνει τόσες χρήσημες συμβουλές ακόμα και για τα παιχνίδια των μικρών μας φίλων:D

καλησπερα

Εψαχνα 2 μερες και νυχτες στο ιντερνετ να βρω κατι παρομοιο που εχει ενα ορφανο γατακι,που φροντιζουμε ολη η οικογενεια εδω και 2 μηνες μαζι με τα αδελφια του...
βεβαια γνωριζω πως επαθε την φιμωση,
ηταν το ποιο μικρο και ησυχο και το...θηλαζαν τα αδελφια του,και του κατεστρεψαν τα γεννητικα του οργανα!
Το γατι ειναι ακομα καλα,με εξαιρεση οτι σφιγγεται για να ουρηση,και κανει σταγονες πολλες φορες
αλλα παιζει και τρωει,και δεν εχει ενδειξεις νεφρικης ανεπαρκειας.
Ομως φοβαμαι οτι αργα η γρηγορα θα συμβει,και ειναι ενας αγγελος.
Το πηγα σε κτηνιατρο,αλλα ο κτηνιατρος δεν ηξερε να το αντιμετοπισει,φοβαται και την ναρκωση,και την επεμβαση...και η αληθεια ειναι οτι ειναι μια σταλια το καημενο!μεχρι που σκεφτηκα να το κανω εγω με εναν φιλο ουρολογο(ειμαι χειρουργος),να δανιστω ειδικα μεγεθυντικα γυλια απο εναν φιλο αγγειοχειρουργο,αλλα την ναρκωση?
Ελπιζω οτι το γατακι σου ειναι καλα και λυθηκε το προβλημα του..ετσι παιρνω ελπιδες και για το δικο μου!
ΠΩΣ ΠΑΕΙ???????
Απο Δευτερα θα παρω τηλεφωνο την κτηνιατρο σου να το δει,ελπιζοντας να μπορει να κανει κατι.
Περιμενω με ανυπομονησια τα νεα του γατιου σου!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να αντιμετωπιστει το προβλημα!!!
:):):)

Goldencat, ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε συμβεί στο φουκαρά το δικό μου και ήμουν σίγουρη ότι από αυτό το έπαθε! Και εγώ έψαχνα πολύ και δεν είχα βρει απάντηση. Πήγαινε το μικρούλι σου στη Χρυσούλα να το δει. Πες της ότι σε στέλνει η Μόνικα. Σου εύχομαι το καλύτερο!

Εύχομαι το καλύτερο για το μικρό. Ελπίζω η κτηνίατρος να μπορέσει να κάνει κάτι.

ευχαριστω παρα πολυ,μου εδειξες τον δρομο (Χρυσουλα),για να γινει καλα ο ¨γουρλοματης¨,εχει τεραστια ματια!!

Αν εχεις νεοτερα, ενημερωσε μας :):)
Να πανε ολα καλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back