Ανεμιστήρας και γάτος

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Παιδια ειπα κι εγω να βαλω τον ανεμιστηρα για να ξαπλωσω καθως εσκασα!!! Τι το ηθελα;;;
Φρικαρε ο Πουρπουρης και που να μπει στο δωματιο ωστε να κλεισω τη πορτα. Τον κηνυγουσα σε ολο το σπιτι (κυκλους καναμε) επι ενα τεταρτο
:( :( :mad: :mad:
Βρε τι εκλεισα τον ανεμιστηρα, τιποτα. Με εφτυνε απο το φοβο του.....
Με τα πολλα τον βουτηξα, τον εφερα μεσα, εκλεισα τη πορτα, αλλα τωρα ιδρωνω κι εχω σκασει και αυτος ριζωσε κατω απο το κρεβατι...
Μα γιατι ετσι αυτο το γατι;;;
Καμια ιδεα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστίνα θέμα συνήθειας είναι. και ο Τσε τον φοβοταν στην αρχή, τώρα που κάθεται αρκετά κοντα και δροσίζεται κιόλας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα φοβόταν το αερόθερμο αλλά μετα δεν ξεκόλαγε από μπροστά του!!!:P :P

Προς το παρον καθομαι και ιδρωνω
:( :( :(
Εχει κοιμηθει ο καημενος και λυπαμαι να τον αναστατωσω....
Πριν εβαλα το κλιματιστικο στο σπιτι (εχει κεντρικο κλιματισμο) και το βουητο τον φρικαρε επισης. Δροσιστηκαμε για 10 λεπτα μετα νιαουρισματος.... Στιγμη δεν σταματησε ο ατιμος να νιαουριζει. Ευτυχως το αναβουμε σπανια και για λιγο (με πιανει ο τσιφουτισμος μου)
:lol: :lol: :lol:
Αφου σκασω παλιαποψε ανευ ανεμιστηρα θα το δοκιμασω αυριο παλι

Μπορείς να εξοικειώσεις το ζώο σου με τον ανεμιστήρα με την εξής μέθοδο:

Προτίμησε να ανάψεις το μηχάνημα σε μια ώρα που το ζώο ξεκουράζεται μέσα στο δωμάτιο και πιθανά να έχει αρχίσει να δείχνει δυσφορία από τη ζέστη. Ο ανεμιστήρας πρέπει να είναι όσο πιο μακριά γίνεται και να τον εκκινήσεις στη χαμηλή ταχύτητα. Ο,τι και να κάνεις, απέφυγε το απευθείας φύσημα στο μουτράκι του ζώου. Έτσι θα δώσεις το χρόνο στο ζώο να αποδεχθεί το θόρυβο του ανεμιστήρα και σταδιακά να τον συνδέσει μέσα του με την αίσθηση της δροσιάς (αν δεις το ζώο να γλείφεται σημαίνει ότι έχει αποδεχθεί τον ανεμιστήρα και υγραίνει το τρίχωμά του για να δροσιστεί περισσότερο).

Και πάντα να ξέρεις όταν ασχολείσαι με οποιοδήποτε ζώο. Ποτέ απότομα πράγματα, τα ζώα κυριαρχούνται από ένστικτο που μπορεί να τα κάνει να δράσουν περίεργα. Λίγο λίγο, ακόμα και το πιο δύστροπο ζωάκι θα έλθει, αρκεί να του δώσεις το χρόνο του.

Εννοείται πως αν δεις οποιοδήποτε πρόωρο σημάδι δυσαρέσκειας από μεριάς του ζώου, σταματάς αμέσως και συνεχίζεις αφού έχει περάσει εύλογος χρόνος και φροντίδα ώστε να έχει αποβάλλει το ζώο την αρνητική εμπειρία.

Αν όλα πάνε καλά θα δεις πως στο τέλος το ίδιο το ζώο θα αποζητά τη δροσιά του ανεμιστήρα. :)

Αχ, βαχ.... Το ξερω πως θελει απαλα κ με το μαλακο....
Χτες τον αναψα το βραδυ ενω κοιμοταν, εκανε ενα μεγα σαλτο εν ριπη οφθαλμου και εφυγε απο το δωματιο. Το εσβησα αλλα δεν ηρθε πισω.
Τωρα το μεσημερι, παλι το αναψα, παλι χαμηλα, αλλα εχω κλεισει τη πορτα (για λογους ησυχιας). Παλι μεγα σαλτο και αφου δεν μπορει να βγει, κρυφτηκε εντρομος και δυστυχισμενος κατω απο το κρεβατι. Αλλα τον αφησα αναμμενο. Το γατι ουτε να κουνησει το αυτι του δεν τολμαει. Τον τραβηξα απαλα, τον χαιδεψα, του μιλησα. Κατι ματια τεραστεια απο τρομο
:( :( :(
Στο κρεβατι δεν τον εβαλα μη το πιεσω κι αλλο το καημενο. Κτυφτηκε παλι απο κατω
Θα συνηθισει φανταζομαι. Αν ει 3,4 φορες πως δεν τον πειραζει αυτο το απαισιο πραγμα.....

Δες και την αισιόδοξη πλευρά του θέματος. Γάτος κυνηγούσε να πιάσει τον ανεμιστήρα........:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Σωστα!!!!
Σκαω!!!!

:hmm: Πρεπει να γινει κατι γρηγορα γιατι με τετοια ζεστη που εχει αυτες τις μερες δεν γινεται τιποτα χωρις ανεμιστηρα.

Με τετοια ζεστη αφησα τον ανεμιστηρα αναμμενο κι ας φοβαται. Τι να κανω;;; Θα σκασω διαφορετικα. Καθεται βασικα στο σαλονι για να αποφυγει την αναμετρηση. Αλλα καπως καλυτερα τα πραματα. Σιγα σιγα θα προσαρμοστει. Ειναι μονοδρομος (ακαρδη μανα, αλλα καλυτερα απο το ανυπαρκτη λογω θερμοπληξιας) Τα αλλα 2 το απολαμβανουν και δροσιζοται. Ο μπουφος να δω ποτε θα το καταλαβει
:) :) :lol: :lol:

Κοίτα, από μια άποψη, έκανε μια μικρή πρόοδο: την πρώτη φορά το έβαλε στα πόδια αλαφιασμένος, τώρα απλώς πάει αλλού για να αποφύγει το τέρας. :P
Είναι καλό που τα άλλα γατιά σου απολαμβάνουν τον ανεμιστήρα. Πιστεύω πως σιγά-σιγά ο Πουρπούρης θα πάρει παράδειγμα απ' τα άλλα και θα μάθει να μην φοβάται.

:) :) :)
Ετσι λεω κι εγω.....

Τι λεμε τωρα ...εδω η Ιολη μου ελεγε εχθες η αδερφη μου οτι παει και στηνεται ακριβως μπροστα στον ανεμιστηρα παλι καλα που εχουν το προστατευτικο τελικα ολα ειναι θεμα γατιου και την μικρη μου προφανως δεν την σκιαζει φοβερα καμμια ... :lol::lol:

:D :D :lol: :lol:
Μηπως να τη συστησω στον δικο μου που τον σκιαζουν ολες οι φοβερες του κοσμου;;;
Ακομη κι εγω (κι ας τον εχω 8 μηνες). Εκτος κι αν ειναι στο κρεβατι η στο κανεπε. Ειναι τα καταφυγια του...

Θα το καταλάβει εν καιρώ.. υπάρχουν και χειρότερα. Κάποια δικά μας φοβούνται τη φωτογραφική μου μηχανή επειδή είναι μαύρη. Αν κρατάω και τα γαριδάκια τους για να έλθουν, δε φοβούνται.. (τι κάνω για μερικές γατοφωτογραφίες παραπάνω!!! :up: )
Εσύ λίγο λίγο και θα συνηθίσει..

Η φωτογραφικη μηχανη ενα αλλο δραμα μου:confused: .... την Φαιδρα για να την βγαλω φωτογραφια πρεπει να μην με δει να κραταω την μηχανη .... αλλιως τι κλεινει τα ματια της τι κρυβεται:redface: ... να ειναι καλα οι ψηφιακες γιατι μια κραταω 20 σβηνω:lol: η δε Ιολη με το που θα δει μηχανη στηνεται σαν κοντεσσα :cool:... τι να πω πια δεν βγαζω ακρη :redface:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καθενα με το χαρακτηρα του.... Παντως κι εμενα φοβουνται τη φωτογραφικη. Κι εγω με τη ψηφιακη σωθηκα. Προσπαθω να τα πιανω στον υπνο...
Χαζουλια.....
:lol: :lol:

Προσοχή με τον ανεμιστήρα στα μικρά γατιά γιατί η Kαρμέλα πέρυσι που ήταν 2 μηνών ανέβασε πυρετό η καημενούλα :( Tώρα και με το αρκουδίσιον μέσα κ'αθεται ενώ η χαζή Mπιάνκα προτιμάει τη ζέστη έξω :blink:

Ενταξει ειναι 10 μηνων πλεον ο Πουρπουρης, απλα παραμενει ο μικρος της παρεας (ειναι και μιση σταλια ο ατιμος, μικροκαμωμενο γατακι). Αλλα ευτυχως κανενα γατακι δεν καθεται πολυ κοντα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back