Σας ευχαριστω οσους το διαβασαν και συγνωμη για τυχον ορθογραφικά και συντακτικά λαθη
παραθετω και ενα μικρο video https://youtu.be/9PF1w6YrE2I
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ούτε εγώ θα της έκανα ευθανασία αλλά κάποια στιγμή αν δεις ότι βασανίζεται έτσι,πρέπει να της κάνεις..
Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα όμως

Δεν ξέρω τι να πω όμως για να σε βοηθήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spica
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι ρε παιδια ευθανασία? Η γατα είχε οίστρο,καλά έκανες και την στειρωσες,τώρα περνάει το στρες της στειρωσης.
Εχω στειρωσει πολλες γατες,όλες μετά ήταν λίγο επιθετικές ,αγριεμενες και ήθελαν τον χώρο και τον χρόνο τους!
Σε λίγες μέρες θα ειναι μια χαρά!!Υπομονη!
Όχι πάντως ευθανασία !!!!!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν καταλαβα.Ευθανασια χωρις να υπαρχει καποια διαγνωση για θανατηφορα ασθενεια;
Ποιος προτεινε ευθανασια και για ποιο λογο;Επειδη η γατα απλα ειναι νευρικη αυτες τις μερες;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεμ μπορω να καταλαβω για ποιο λογο σας προτεινε ευθανασια χωρις να σας πει τι εχει. Εμενα μου μοιαζει σαν μια φυσιολογικη γατουλα που ειναι στρεσσαρισμενη, μην ξεχναμε πως εκανε και στειρωση.

Θα σας προτεινα να την πατε σε αλλον κτηνιατρο για δευτερη διαγνωση και να ρωτησετε γιατι θελει ευθανασια ο πρωτος κτηνιατρος. Το πολυ-πολυ που μπορει να εχει ειναι καποιας ελαφριας μορφης επιληψια και μπορει να ζησει μια χαρα με λιγη προσοχη. Παντως αυτο ακριβως το εκανε η πρωτη μου γατουλα για καποιο χρονικο διαστημα, οχι αμεσως μετα την στειρωση ομως. Ο κτηνιατρος μας ειχε δωσει να της κανουμε ηρεμιστικη ενεση που εμεις δεν της την καναμε ποτε και σιγα-σιγα συνηλθε μονη της.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ρε παιδια ευθανασια φαινεται υγιεστατο γατακι,αλοιμονο αν καναμε ευθανασια οταν τα γατια ειναι λιγο νευρικα,και αν κρινω απ το βιντεακι δεν ειναι νευρικη μια χαρα ειναι,εμενα μετα την στειρωση μ εφαγε η δικη μου η τουιτυ κι ετρεχα στο νοσοκομειο,ειχε πονεσει,ειχε αγριεψει,οχι οπως στο βιντεακι σου,ειχε αγριεψει πραγματικα,κι αυτη τη στιγμη ειναι το πιο ημερο γατακι του σπιτιου μου.το γατακι σου εχει υγιες βλεμα,κινηση,κριμα ειναι να θανατωθει χωρις λογο.εδω παμε γατες που μυριζουν συψεμια,και παλι ο κτηνιατρος προσπαθει.περιμενουμε νεα σας!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επισης.ΜΗΝ την βαζετε στο κλουβι.Ποιος ο λογος για αυτο;Αυτο την κανει ακομα πιο νευρικη,και ειναι λογικο αυτο,γιατι θελει να ξεδωσειν απο τον εγκλεισμο της.

anna 21
Δραστήριο μέλος
Ο Χριστός κι η Παναγία!! Να την πάτε σε άλλο κτηνίατρο οπωσδήποτε... Πιθανά να μην έκανε και καλή δουλειά ο προηγούμενος..
Προς θεού.. αφήστε την να ηρεμήσει..
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπα όπα, όχι ευθανασία βρε παιδιά! Ποιος σας το πρότεινε αυτό? Τι είναι η γάτα, μίξερ που χάλασε και άιντε να το πετάξουμε στα σκουπίδια? Έτσι όπως το βλέπω εγώ και από όσα μπορώ να υποθέσω, στρεσαρίστικε γιατί είχε τον πρώτο της οίστρο, καπάκι σκάει και η στείρωση που την στρεσάρει πιο πολύ ακόμα και τώρα είναι στην τσίτα η μικρή... Δώστε της λίγες μέρες να ηρεμήσει, να πέσουν και τα επίπεδα των ορμονών της που επίσης χρειάζονται 5-10 μέρες μετά από την στείρωση για να γίνει, και πιστεύω μετά θα είναι αρνάκι πάλι... Όταν στειρώσαμε τον Garfield για 2 μέρες δεν τον αναγνωρίζαμε, ήταν λες και μας μισούσε. Τώρα είναι ο ίδιος που ήταν και πριν από την στείρωση, ψοφάει για παιχνίδια και αγκαλιές! Ότι και να κάνετε, προς Θεού μην κάνετε ευθανασία, ειδικά εάν δεν υπάρξει κάποια διάγνωση που να το επιβάλει...
lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
Στη στειρωση εγινε ολικη αφαιρεση η εμεινε κατι μεσα και περναει παλι οιστρο η γατουλα? Σιγουρα πρεπει να την δει κι αλλος γιατρος οσο αφορα τυχον εγκεφαλιτιδα αλλα για τη στειρωση μονο αυτος που την εκανε γνωριζει τι εγινε.Στο βιντεο φοβισμενη μου φανηκε και εχει καποια υπερδιεγερση ισως απο τη ναρκωση δεν ξερω. Ο δικος μου ο αρσενικος εκανε πεντε μηνες να ηρεμησει. Και τωρα μερικες φορες η μικρη αγριευει και βγαζει κατι ηχους περισσοτερο με γαυγισμα μοιαζουν αλλα για λιγο οταν ειναι σε φαση εντονου παιχνιδιου.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνωμη εδω υπαρχουν γατια που ειναι επιθετικα ως προς τους ανθεωπους πουμενουν μαζι τους κ τους ξερουν κ παλι δεν προτεινουν ευθανασια αφηστε την χωρις,να την βαζετε στο κλουβι κ οσο μπορειτε να της μιλατε τρυφερα χωρις να προσπαθειτε να την βγαλετε απο κει που κρυβεται περναει μια φαση κ στρεσαρεται η γατα μην την στρεσαρεται αλλο κ σεις θα επανελθεει μονη της σιγα σιγα μ αγαπη κ υπομονηΑ κ οπωςσδηποτε αλλος κτηνιατρος..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ μπερδεύτηκα...
Ποιος πρότεινε να γίνει ευθανασία στη γατούλα, ο κτηνίατρος;
Εάν ναι, θα πρότεινα να απευθυνθείτε σε κάποιον άλλον κτηνίατρο άμεσα ώστε να τη δει τη μικρή σας.
Αλλά ευθανασία να γίνει σε μια γατούλα που δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό, επίπονο και μη αναστρέψιμο πρόβλημα υγείας, εγώ το βρίσκω αδιανόητο και λυπάμαι που κάποιος πρότεινε κάτι τέτοιο!
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να προσθέσω κι εγώ ότι δεν είδα κάτι το μη φυσιολογικό στη συμπεριφορά της, είναι απλά νευρική. Ίσως την ταράζει η κλεισούρα στο κλουβί.
Ο ένας ο δικός μου τα κάνει αυτά, άμα πάει να κλέψει φαγητό και τον πιάσουμε στα πράσα και δεν βγει το σχέδιό του. Ρίχνει και λίγες φάπες στον άλλο άμα τον βρει μπροστά του. Ή άμα πάει να το σκάσει και τον πιάσουμε και τον ξαναβάλουμε μέσα. Τα ίδια.
Ίσως θέλει χώρο και χρόνο, όχι εγκλεισμό πάντως. Πάρτε από το πετ-σοπ ένα παιχνίδι και παίξτε μαζί της αρκετή ώρα μέσα στη μέρα ή άμα είναι νευρική να εκτονωθεί. Καλό είναι να παίζετε μαζί της και λίγο πριν την ταίσετε.
Για παιχνίδι, θα πρότεινα αυτά που είναι καλάμι και κρέμμεται μια φτερωτή φουντίτσα με κορδόνι, τα καθηλώνει και το κυνηγάνε σαν τρελά γιατί μιμείται την κίνηση και τον ήχο του πουλιού. Κάτι σαν αυτό:
https://tt.cofreeonline.com/attachment/view/nobby-feather-teaser-play-wand-cat-toy_129079_800x800.jpg
Lazp11
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Συντομα θα το θυμοσαστε σαν μια κακη αναμνηση, ευχομαι να ειναι το τελευταιο ασχημο πραγμα που περνατε κι εσεις και η γατουλα σας.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστω ολους το κακο ειναι οταν ετυχαν αυτα με την γατα μας δεν ειχαμε συνδεση στο διαδίκτυο οποτε θα ειχαμε τις συμβουλες σας νωριτερα η κατασταση της γατουλας μας καλλιτερευει και ερχεται και η ηρεμια στο σπιτι και παλι ευχαριστω πολυ
ετσι μπραβο,μακαρι να ηταν ετσι ολα τα γατοπροβληματα,ολα θα πανε καλα,φυσιολογικα ειναι ολα,αλλα για να μην ξαναγινει κατι παρομοιο αλαξτε κτηνιατρο,με το παραμικρο θα σας ωθει στην ευθανασια;δεν γινεται ετσι,θα μεγαλωσει το γατι,θα αρρωστησει,φυσικα ειναι ολα αυτα,οπως εμεις κανουμε θεραπεια,ετσι κι αυτα.ολα ομως τωρα περασαν και ηρεμησατε,να ειστε παντα καλα!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά είναι η γατούλα.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον κτηνίατρο που πρότεινε τη θανάτωσή της.
Φύγετε από αυτόν τον αλμπάνη, είναι το μόνο που μπορώ να πω.
Οι γατούλες είναι ψυχούλες με όλη την γκάμα των συναισθημάτων.. Ελπίζω να βρει σε εσάς την αγάπη που της αξίζει και εσείς να βρείτε σε εκείνη τις πιο γουργουριστές αγκαλιές!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool