Ανεξήγητη συμπεριφορά!

Eγώ δύο υποθέσεις κάνω:
ή φαίνεται ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το έχει συνδέσει με την ναυτία του ταξιδιου
ή
την ενοχλούν τα αυτιά της και το κάνει αυτό για να βουλώνει τα αυτιά της . Εμείς μερικές φορές όταν έχουμε ξεκουφαθεί μέσα στο κλαμπ δεν κάνουμε μία κίνηση και αισθανόμαστε τα αυτιά μας να βουλώνουν?
Ενα από τα δύο.
Εμένα η γάτα μου όταν την φώναζα και της έλεγα "έλα κονσέρβα" άρχιζε να γλύφει το όργανο του Jackombson.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ δύο υποθέσεις κάνω:
ή φαίνεται ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το έχει συνδέσει με την ναυτία του ταξιδιου
ή
την ενοχλούν τα αυτιά της και το κάνει αυτό για να βουλώνει τα αυτιά της . Εμείς μερικές φορές όταν έχουμε ξεκουφαθεί μέσα στο κλαμπ δεν κάνουμε μία κίνηση και αισθανόμαστε τα αυτιά μας να βουλώνουν?
Ενα από τα δύο.
Εμένα η γάτα μου όταν την φώναζα και της έλεγα "έλα κονσέρβα" άρχιζε να γλύφει το όργανο του Jackombson.
Hντα ναι τουτο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως κι εγώ συμφωνώ με τη Felice.. :hmm: Εμένα όμως μου φάνηκε πως μόνο στο πρώτο βίντεο ανοίγει κανονικά το στόμα της σε στάση εμετού... Στα άλλα βλέπω να βγάζει συνέχεια τη γλώσσα.. Τώρα άρχισε να το κάνει αυτό ή το έκανε πάντα και τώρα το παρατήρησες; :confused: Πώς πάει σήμερα;

Απο πότε το κάνει αυτό; :/::/::/: :hmm::hmm::hmm:

Hντα ναι τουτο?:hmm:
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει σωστά ορθογραφικά. Πάντως κάποιος μάπας :blink:εβραίος ήταν:P:P:P που βρήκε ότι η γάτα μέσα στο στόμα της μπροστά στο χαλινό έχει ένα αισθητήριο όργανο το οποίο το χρησιμοποιεί για να καταλαβαίνει οσμές , από φαγητά κτλ. Ε! και είπε μετά, δεν του δίνω και το όνομα μου?:down:
Επίσης με αυτό οσμίζονται το άζωτο στα φαγητά και αν έχουν πολύ καταλαβαίνουν ότι το φαγητό είναι χαλασμένο και δεν το τρώνε.

Δεν ξέρω αν το έχω γράψει σωστά ορθογραφικά. Πάντως κάποιος μάπας :blink:εβραίος ήταν:P:P:P που βρήκε ότι η γάτα μέσα στο στόμα της μπροστά στο χαλινό έχει ένα αισθητήριο όργανο το οποίο το χρησιμοποιεί για να καταλαβαίνει οσμές , από φαγητά κτλ. Ε! και είπε μετά, δεν του δίνω και το όνομα μου?:down:
Επίσης με αυτό οσμίζονται το άζωτο στα φαγητά και αν έχουν πολύ καταλαβαίνουν ότι το φαγητό είναι χαλασμένο και δεν το τρώνε.
Και που ειναι αυτο?Φαινεται με γυμνο ματι?Κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος!!!

Και που ειναι αυτο?Φαινεται με γυμνο ματι?Κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος!!!

Στο χαλινό είπα. Και ναι φαίνεται σαν σπυρακι ειναι

Ελενα μηπως εχεις δοκιμασει ποτε να της φορεσεις λουρακι με κουδουνακι και της εχει κατσει ασχημα το γεγονος?
Παντως μια ειναι η λυση...εξαφανισε το μπαλακι.....:P

Ελενα μηπως εχεις δοκιμασει ποτε να της φορεσεις λουρακι με κουδουνακι και της εχει κατσει ασχημα το γεγονος?
Παντως μια ειναι η λυση...εξαφανισε το μπαλακι.....:P
Oχι ποτε δεν εχω βαλει κουδουνακι..μου σπαει τα νευρα ντριν ντριν συνεχεια αλλα πιστευω και τα ζωα πονοκεφαλιαζουν!

Αντιδρα ετσι μονο στη θεα της μπαλιτσας η μονο οταν το
κουνας επιμονα πανω της? γιατι στα βιντεο βλεπω την κυ
νηγας το κουδουνας απο πανω της και της το δινεις με το
ζωρι, λες ακομα οτι με κανενα αλλο αντικημενο η παιχνι
δι δεν αντιδρα ετσι εχεις δοκιμασει να της δειξεις παρομοιο
μπαλακι με κουδουνακι να δουμε τι θα κανει.

Αλλο ενα παιχνιδι εχω με κουδουνακι και δεν αντιδρα ετσι στο αλλο.
Κανει ετσι οταν το βλεπει και το ακουει.Το ανακαλυψα τυχαια ενω προσπαθουσα να της τραβηξω την προσοχη με αυτο για να την βγαλω φωτο.. Το εκανα επιμονα στο βιντεο για να το δειτε εσεις...:redface:λιγακι τη βασανισα μωρε..:/:

εγω τωρα τα ειδα τα βιντεο...:lol::lol:..αυτα τα γατια σου δεν υπαρχουν πουθενα:P..αφου δεν το κανει με αλλο παιχνιδι και γενικα ολη μερα αστην..απλα μπορει να μην το θελει και να αντιδραει ετσι..

ισως να μη θελει το συγκεκριμενο μπαλακι,ποιος να ξερει...

Εγώ πιστεύω ότι την ενοχλεί στα αυτάκια της. Η δικιά μου η Πουπίνα όταν το άκουγε από το βίντεο σηκωνόταν στα δύο ποδαράκια της

1. Από πού αγόρασες αυτό το σπαστικό μπαλάκι;
2. Μήπως έχει πέσει πουθενά και βρομάει;

Και 2 λύσεις:

1. Πέτα το
2 Βούτυξε το σε κάτι που λατρεύει η γάτα σου

εγώ έτσι θα έκανα! Πολύ παράξενο αυτό που κάνει!:blink:

1. Από πού αγόρασες αυτό το σπαστικό μπαλάκι;
2. Μήπως έχει πέσει πουθενά και βρομάει;

Και 2 λύσεις:

1. Πέτα το
2 Βούτυξε το σε κάτι που λατρεύει η γάτα σου

εγώ έτσι θα έκανα! Πολύ παράξενο αυτό που κάνει!:blink:
το αγορασα απο πετ σοπ
Δεν θυμαμαι να επεσε πουθενα...:hmm:

Θα το πετουσα αλλα τις προαλλες προσεξα οτι τελικα παιζει λιγο με αυτο...Δεν ειναι η λατρεια της αλλα το κυνηγαει:hmm:
Θα μας τρελανει μου φαινεται

το αγορασα απο πετ σοπ
Δεν θυμαμαι να επεσε πουθενα...:hmm:

Θα το πετουσα αλλα τις προαλλες προσεξα οτι τελικα παιζει λιγο με αυτο...Δεν ειναι η λατρεια της αλλα το κυνηγαει:hmm:
Θα μας τρελανει μου φαινεται

:lol::lol: Φοβερός γατο-τυπάς!

χιχι...
:hmm:μήπως πρεπει να κουβεντιάσουμε την περίπτωσή του στο "Γάτες και Μεταφυσική"?
https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-και-Μεταφυσική.226251/

Εγω στο βιντεο βλέπω ενα ηρεμο γατακι κι ενα διπλανο του η αγουροξυπνημ'ένο η λιγο αρρωστο το ασπρο που κοιμουνται μια χαρα η χαλαρωνουν και δεν χουν καμμια ορεξη να παιξουν με παιχνιδια και ειδικα με αυτο που δεν αρέσει σε πολλα γατακια απο οσο εχω δει. Η ανεξηγητη συμπεριφορα για μενα δεν ειναι λοιπον αυτη η το οτι κανει σαν να εχει τριχόμπαλλα αλλα το γιατι επιμενεις να τους παρουσιαζεις ενα παιχνίδι που δεν τους ταιριαζει μια και δειχνουν ξεκαθαρ ενοχλημένα και αδιιάφορα. Θα σου συστηνα να τα αφησεις ησυχα οπως δεν αρεσουν σε ολους οι μπαμιες ετσι ειναι και με τα παιχνιδια, αν σου τις εβαζαν πχ να τις φας με το ζορι λεμε τωρα, πως θα ενιωθες? ε κατι τετοιο φαντασου της συμβαινει.
Οταν ενα παιχνιδι το επιβαλουμε παυει να ειναι παιχνίδι και πιθανον αν συνεχισεις να νιωσουν απεχθεια και με αλλα. Ασε αλύτερα καπου τα παιχνιδια η βγαζε τα καποιες ωρες καια φησε τα να διαλεξουν αυτα τι θελουν και κυριως οταν χαλαρωσουν να ξερεις δε τους αρεσει να τα ενοχλουν καθολου.

Βρε κουνελάκι μου, και εμένα αν με ζάλιζαν έτσι με το πλαστικο-κουδουνο-μπαλάκι, οχι μόνο γλώσσα και αναγούλες θα μ'έπιαναν αλλά θα'φευγα να βρω την τύχη μου στην ξενιτειά!! :P
Πάντως είναι μια τεράστια αγάπη η Σελένα!!!Γλύκα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back