Ανευθυνότητα των ανθρώπων

Nicole1987

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
Αφορμή γι αυτο που θα γράψω στάθηκε το οτι προχτές εκει που ταιζω τα αδεσποτα και που εχω και τη Νάλα με τα μικρα της βλεπω ενα τεράστιο χαρτόκουτο. Κοιτάω μεσα και βλεπω ενα γατακι μικρο περιπου ενος μηνός, λιγο γιαούρτι και νερο. Να σημειώσω οτι η κούτα ήτανε κλειστή. Με το που άνοιξα βλεπω το γατακι κατατρομαγμενο να με κοιτά και να ζητάει βοηθεια. Έψαχνα να βρω ποιος το άφησε γιατι στην πολυκατοικια εκει δεν θελει κανεις τα γατια. Τελικα αφου ρώτησα βρηκα οτι το άφησε εκει μια κοπελα που το βρήκε καπου και θέλησε να το φερει και καλα να το φροντίζει. Τους ειπα πως το γατακι δεν μπορει να μεινει μεσα κλειστό αλλα μου ειπε πως δεν μπορουν να το παρουν στο διαμέρισμα γιατι εχουν σκύλο. Του έβαλα να φαει κονσερβα. Την επομενη μερα το ειχε αφησει εξω. Απλα διερωτώμαι δεν καταλαβαινουν οτι αφου επέλεξαν να το φέρουν πρεπει να το φροντίζουν; Χώρια του οτι πρεπει να ειναι και άρρωστο γιατι έκανε διαρροια. Τι πιστευουν δηλαδη; Οτι παίρνεις ενα μικρο γατακι που ισως να ηταν και καπου κοντα η μαμά του με σκοπό να το φροντίζεις και του βαζεις γιαούρτι να φαει; Ειναι πολυ εκνευριστικο το γεγονος οτι ολοι θελουν ενα ζωάκι μονο και μονο επειδη τους αρεσει να το βλέπουν χωρις ομως καμια ευθυνη. Και μετα περιμένουμε να λιγοστεύουν τα αδεσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα κ εγω τους μισω αυτους που παρατανε τα ζωακια στο ελεος του θεου κ αν βρεθει καποιο που δεν μπορω να παρω νιωθω τυψεις κ ενοχες!!!τις προαλες ημουν στην δουλεια μου κ βλεπω εναν μικρουλη κρεμασμενο ετοιμο να πεσει απο τον πρωτο οροφο κ νιαουριζε απελπισμενα!!τον πηρα τον φροντισα παρολο που το αφεντικο ηθελε να το πεταξω!!!ναι ακου να δεις να το πεταξω δεν μπορω να το φανταστο καν τον πηγα στην μανα μου στο χωριο κ τωρα ζει ζωη χαρισαμενη :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως οι πιο πολλοι ανθρωποι μονο υπευθυνότητα δεν νιώθουν. Και γω όπου βρω γατί στο δρομο το λυπάμαι και το ταιζω. Ολοι μου λενε δεν μπορεις να τα σώσεις ολα εσυ. Αλλα ειναι τοσο πανέμορφα πλασματακια τα άτιμα! Καλα τι εννοεις απο τον πρωτο όροφο; Απο καποιο διαμέρισμα; Δηλαδη καποιου έφυγε;

Το κακό είναι ότι συνήθως η ανευθυνότητα έρχεται παρεούλα με την αδιαφορία και τότε γίνονται ακόμη χειρότερα τα πράγματα.
Αν μπλέξει και η κακία τότε το χάνουμε τελείως.

Ναι συμφωνω. Αλλο να μην συμπαθει ενας τα γατια και αλλο να φτανει στο σημειο να εχει τόση κακια μεσα του που να θελει να τους κανει κακο και να βάζει φόλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back