Ανεύθυνοι "γιατροί". Πώς θα προστατευτούμε;

Μήπως να την ενσωματώσεις στο θέμα των ανταρτών σου;;) Εννοώ με φωτό, νέα κλπ. Πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της Χαρούλας σου! Όλα καλά θα πάνε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Raktia, πολύ χάρηκα! Γρήγορα περαστικά στο ψιψίνι! :D:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την πήρες σπίτι; Μπράβο... Τώρα με πολύ υπομονή και αγάπη όλα θα περάσουν.:)

Μπραβο!Ευχομαι συντομα να γινει εντελως καλα!:D

εντυπωσιακή επάνοδος!!!!!!!!!

Δεν με άφησε να κλείσω μάτι όλο το βράδυ. Δεν ξέρω αν με εκδικείται που την είχα σε κλουβί τόσες μέρες ή αν χαίρεται που είναι πάλι σπίτι, αλλά ο διάολος δεν έβαλε κ**ο κάτω όλο το βράδυ. Έπαιρνε φόρα από την άλλη άκρη του δωματίου και πήδαγε πάνω στο στομάχι μου, την ώρα που εγώ ανυποψίαστη κοιμόμουν το ύπνο του δικαίου.
Καλά να'ναι το παιδάκι μου αλλά δεν αντέχω κι άλλο ξενύχτι.
:blink::blink::blink::blink:

Ιδού η πριγκιπέσσα μου!!!!!

Συνημμένα

• s641937862_918618_7710.jpg
    s641937862_918618_7710.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 88
  • t641937862_918611_5841.jpg
    t641937862_918611_5841.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 89
  • t641937862_918610_1900.jpg
    t641937862_918610_1900.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 88
:lol::lol::lol::lol:
Μπάφιασε τόσο καιρό στο κλουβί το καημένο! Αλλά το ότι είναι ζωηρή είναι σίγουρα καλό σημάδι. Καλή και γρήγορη ανάρρωση και καλό κουράγιο σε σένα.:P

Αχ τι ομορφη που ειναι!Αντε γρηγορα θα γινει περδικι!

ψυχούλα μου! περαστικά μωρε στη μικρούλα. Να σου ζήσει!

Το καημενούλι, τί να κάνει μωρέ, θέλει να ξεσκάσει!!!
Με το καλό να γίνει περδίκι:D

Χαίρεται το μωράκι σου, θέλει να σου δείξει τη χαρά της η Χαρούλα σου γι'αυτό κάνει τούμπες στον αέρα!!!!:up::up::up:

Όταν διάβασα το θέμα από την αρχή, έπαθα πλάκα στην κυριολεξία με την ανευθυνότητα που υπάρχει γύρω μας. Τι να πω. Και να σκεφτείς ότι κάποτε τους είχα σε πολύ εκτίμηση. Anyway..
Το θετικό είναι ότι το κοριτσάκι σου πάει καλά. Σιδερένια.

Δεν με άφησε να κλείσω μάτι όλο το βράδυ. Δεν ξέρω αν με εκδικείται που την είχα σε κλουβί τόσες μέρες ή αν χαίρεται που είναι πάλι σπίτι, αλλά ο διάολος δεν έβαλε κ**ο κάτω όλο το βράδυ. Έπαιρνε φόρα από την άλλη άκρη του δωματίου και πήδαγε πάνω στο στομάχι μου, την ώρα που εγώ ανυποψίαστη κοιμόμουν το ύπνο του δικαίου.
Καλά να'ναι το παιδάκι μου αλλά δεν αντέχω κι άλλο ξενύχτι.
:blink::blink::blink::blink:

Ιδού η πριγκιπέσσα μου!!!!!

Με συγχωρείς κούκλα μου, αλλά κι εγώ αν είχα τραβήξει τέτοια λαχτάρα, όχι μόνο στο στομάχι σου αλλά και στο κεφάλι και στους ώμμους και στα πόδια σου και όπου έβρισκα θα πήδαγα!!
Χαρούλα, αν θές να σε μάθω πώς να χοροπηδάς και απ'τα κομμοδίνα στο κρεβάτι και τούμπαλιν, σφύρα!!:whistle:

Άνχελ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις. τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της. τώρα κάπως έχει ηρεμήσει αλλά ακόμα με ξυπνάει το βράδυ για να παιξει ή για να της βάλω να φαει ή για ότιδήποτε άλλο της έρθει. εξακολουθεί όμως να με ξυπναει γλυφοντας μου την μυτη οπότε... ότι θέλει με κανει αυτό το γατί....
και τα άλλα το ιδιο τωρα που το σκεφτομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Οι "ιατροί" αυτοι όμως προκειμένου να καλύψουν την άγνοια και τα λάθη τους, θα άφηναν ένα ζωάκι να πεθάνει"
Αχ τι μου θύμισες τώρα...:cry:

τελικά δυστυχως όλοι φαίνεται να έχουμε μια άσχημη εμπειρία από αντίστοιχους "γιατρούς". κρίμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back