stellak
Διάσημο μέλος
Εννοώ με φωτό, νέα κλπ. Πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της Χαρούλας σου! Όλα καλά θα πάνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με άφησε να κλείσω μάτι όλο το βράδυ. Δεν ξέρω αν με εκδικείται που την είχα σε κλουβί τόσες μέρες ή αν χαίρεται που είναι πάλι σπίτι, αλλά ο διάολος δεν έβαλε κ**ο κάτω όλο το βράδυ. Έπαιρνε φόρα από την άλλη άκρη του δωματίου και πήδαγε πάνω στο στομάχι μου, την ώρα που εγώ ανυποψίαστη κοιμόμουν το ύπνο του δικαίου.
Καλά να'ναι το παιδάκι μου αλλά δεν αντέχω κι άλλο ξενύχτι.

Ιδού η πριγκιπέσσα μου!!!!!
Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος

Μπάφιασε τόσο καιρό στο κλουβί το καημένο! Αλλά το ότι είναι ζωηρή είναι σίγουρα καλό σημάδι. Καλή και γρήγορη ανάρρωση και καλό κουράγιο σε σένα.

moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Με το καλό να γίνει περδίκι

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Το θετικό είναι ότι το κοριτσάκι σου πάει καλά. Σιδερένια.
Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με άφησε να κλείσω μάτι όλο το βράδυ. Δεν ξέρω αν με εκδικείται που την είχα σε κλουβί τόσες μέρες ή αν χαίρεται που είναι πάλι σπίτι, αλλά ο διάολος δεν έβαλε κ**ο κάτω όλο το βράδυ. Έπαιρνε φόρα από την άλλη άκρη του δωματίου και πήδαγε πάνω στο στομάχι μου, την ώρα που εγώ ανυποψίαστη κοιμόμουν το ύπνο του δικαίου.
Καλά να'ναι το παιδάκι μου αλλά δεν αντέχω κι άλλο ξενύχτι.
Ιδού η πριγκιπέσσα μου!!!!!
Με συγχωρείς κούκλα μου, αλλά κι εγώ αν είχα τραβήξει τέτοια λαχτάρα, όχι μόνο στο στομάχι σου αλλά και στο κεφάλι και στους ώμμους και στα πόδια σου και όπου έβρισκα θα πήδαγα!!
Χαρούλα, αν θές να σε μάθω πώς να χοροπηδάς και απ'τα κομμοδίνα στο κρεβάτι και τούμπαλιν, σφύρα!!

Άνχελ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα άλλα το ιδιο τωρα που το σκεφτομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spin7770
Νεοφερμένο μέλος
Αχ τι μου θύμισες τώρα...:cry:
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool