Ανησυχώωωωωωω

venere_f32

Νεοφερμένο μέλος

Η venere_f32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Μέχρι χθες όλα καλά, κάποιοι θα θυμάστε την ιστορία με τα 8 γατιά και το γεγονός ότι με βοηθήσατε να συνειδητοποιήσω ότι είναι απολύτως απαραίτητη η στείρωση.

Βγήκα χθες ταισα τα γατσούλια μου στην αυλή και όλα μια χαρά.
Το απόγευμα που γύρισα από τη δουλειά βγαίνω στην αυλή και τί να δω............από τα 8 γατιά μου δήλωσαν παρουσία μόνο τα 3 μικρά.
Anyway το συνηθίζουν να κάνουν βόλτες στην διπλανές αυλές, σκαρφαλώνουν στα δέντρα και γενικώς δεν τα έχω δει στο δρόμο ποτέ.
Το βράδυ πάλι μόνο τα 3 παρόντα.....αααααα λέω κάτσε να βγάλω κάτι τηγανητά ψαράκια που μας είχαν μείνει από το μεσημέρι για να μαζευτεούν.
Τίποτα.....βρε ψιψι εδω ψιψι εκεί......τίποτα.
Σήμερα το πρωί κανένα έξω. Βέβαια να πω ότι γίνοται εργασίες στον 1ο όροφο και έχω μαστόρους που αποδεδειγμένα δεν πειράζουν τις γάτες.
Ίσως τα 3 μικρά που ήταν το βράδυ στην αυλή να έχουν κρυφτεί γιατί φοβούνται τον ξένο κόσμο.
Όσο για τα υπόλοιπα 5 μου φαίνεται πολύ παράξενη η ομαδική απουσία τους.........φοβάμαι για καμιά φόλα.
Αλλη μια φορά έχει ξανασυμβεί να λείπουν ξαφνικά 4 γατιά όταν η μαυρούλα μου γέννησε στη διπλανή αυλή και η ασπρούλα μου πήρε τα παιδιά της και πήγε κοντα στην νέα μαμά για συμπαράσταση.......είναι πολύ δεμένες.........η μια προσέχει τα παιδιά της άλλης. Και η μαυρούλα μου πρέπει να είναι πάλι ετοιμόγεννη.

Αλλά πρωι πρωι να μην έρθουν για φαγητό???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω...Ελπιζω να μην εχει γινει κατι κακο...Δεν βαζεις καμια αγγελια να χαριστει κανενα;Ισως καποια γλιτωσουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι συνηθισμένο να εξαφανίζονται τα μικρά.. είτε τα παίρνει η μαμά και τα παει αλλού, να τα κρύψει.. ή τρομάζουν και χάνονται, ή τα κυνηγάνε άλλες γάτες και ειδικότερα άλλα αρσενικά. Σκυλιά μπορεί να τα έχουν τρομάξει κλπ κλπ

Και μετα υπάρχουν και οι ανθρώπινοι παράγοντες...:(

Τα 3 γατιά πυ ήταν και χθες εμφανίστηκαν το μεσημέρι στην αυλή.
Τα υπόλοιπα όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση.:(:/:

οι μαμάδες γάτες; εχουν φύγει και εκείνες;

Ναι λείπει η μαμά ασπρούλα με το παιδί της το κοκκινοτιγράκι.
Επίσης λείπει η μαμά μαυρούλα-μουτζούρα (η οποία μάλλον είναι ετοιμόγεννη) με τα 2 της μαυρούλικα παιδάκια.

σνιφ σνιφ...........που είναι τα κουτσούνια μου????
2 μέρες είναι νηστικά

Σε καταλαβαίνω

Και εγώ σκέφτομαι συνέχεια τον Leo, που λείπει σχεδόν μια εβδομάδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back