Ανοίγουν τρύπες στο σώμα της γάτας που βρήκα

Misa Misa

Νεοφερμένο μέλος

Η Misa Misa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Βύσσα (Έβρος). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλημέρα σας και συγγνώμη για τα οποία ορθογραφικά κάνω! Είμαι κενουργια στο forum και δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα! Στης 5 Αυγούστου βρήκα μια γατούλα σε πολύ σοβαρή κατάσταση περπατούσε με τα χεράκια της μόνο γιατί εσερνε τα ποδαράκια της και από την αριστερή πλευρά είχε μια μεγάλη πλυγη και μια τρύπα στο σημείο της πλυγης! Την πήγα στο γιατρό και μια με δύο φορές την εβδομάδα της βάζει μια διαφανές αλοιφή μετά μια σκόνη και από πάνω ένα ασημί σπρέι! Εμένα μου είπε να της βάζω κρέμα μπεταντην στο συγκεκριμένο σημείο δύο φορές την μέρα! Η πλυγη της μέρα με την μέρα παρατηρώ πάει καλύτερα! Όμως σήμερα το μεσημέρι όταν ξοιπνησα είδα κάτι πολύ άσχημο από την άλλη ακριβώς πλευρά έχει ανοίξει μια τρύπα και τρέχει συνέχεια ένα λευκό υγρό και έχω την εντύπωση ότι μυρίζει λίγο αυτό το υγρό και επίσης είδα ότι η άλλη τρύπα που καλυτερεύει σήμερα έτρεξε ελάχιστα λίγο διαφανές υγρό! Καθ'ολι την διάρκεια φροντίδας της αντιμετώπισα και άλλα προβλήματα που πιστεύω ότι πέρασαν! Το κακό είναι ότι ζω σε κωμόπολη και δυστυχώς υπάρχει ένας κτηνίατρος! Φοβάμαι πολύ για την κατάσταση της. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι ? Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να είναι σηψαιμια και φοβήθηκα πολύ!( βέβαια δεν είναι γιατρός ούτε έχει κάποια ιδέα από ζώα) επίσης θέλω να αναφέρω ότι μια φίλη μου που έχει γάτα μου είπε να της δώσω ανά 12 ώρες ένα τέταρτο agumedin την εξακοσαρα! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ανοίγουν τρύπες στο σώμα της γάτα που βρήκα

Καλημερα φιλη μου.
Καταρχην ο κτηνιατρος που εχεις ,ενημερωθηκε για αυτην την κατασταση με τις τρυπες;Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να την πας να την δει.
Σε καμια περιπτωση μην δωσεις οποιοδηποτε φαρμακο επειδη στο λεει καποιος.ΜΟΝΟ ο γιατρος μπορει να σου πει τι ακριβως πρεπει να παρει η γατα.
Αν θες,μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο του φορουμ ,εδω ,σε αυτο το θεμα.
Παντως σιγουρα πρεπει να πας την γατα σου στον κτηνιατρο,διοτι οπως τα λες ο γιατρος δεν εχει ενημερωθει για αυτες τις τρυπες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ανοίγουν τρύπες στο σώμα της γάτα που βρήκα

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Τον πήρα τηλέφωνο χθες αλλά δεν το σηκώνει σχεδόν ποτέ δεν το σηκώνει όταν είναι εκτός γραφείου δυστυχώς! Γ'αυτο θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο για να την πάω από εκεί!ο γιατρός ήξερε μόνο για την μια πληγή και την είχε δει,τελευταία φορά την είδε την τρίτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back