Ανορεξία και ακεφιά

Λες να χει πάθει τίποτα το παιδάκι μου;;;;:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες να χει πάθει τίποτα το παιδάκι μου;;;;:(:(:(

κοιτα....ακριβως ετσι αγχωνομαι και εγω...αλλα η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες συμβαινουν αυτα...και δεν ειναι τιποτα....το αυριο εχει σημασια...αν δεν τρωει ακομα...σιγουρα πρεπει να πατε γιατρο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου δίνει κουράγιο, το γεγονός ότι παίζει και ότι αν του δώσω λίγη μπανάνα που του αρέσει πολύ, την τρώει.
Σκέφτομαι μήπως βαρέθηκε την τροφή του.... Αλλά πάλι τις βαρέθηκε όλες μαζί;;;;:hmm::hmm::hmm:

Μου δίνει κουράγιο, το γεγονός ότι παίζει και ότι αν του δώσω λίγη μπανάνα που του αρέσει πολύ, την τρώει.
Σκέφτομαι μήπως βαρέθηκε την τροφή του.... Αλλά πάλι τις βαρέθηκε όλες μαζί;;;;:hmm::hmm::hmm:

ε....ναι...ειναι καπως κουφο....το σιγουρο ειναι οτι δεν ηθελε να φαει...τωρα το γιατι;....εκει ειναι το θεμα...μπορει απλως απο παραξενια...για αυτο σου λεω...κατσε να δουμε αυριο τι θα κανει...:)

ε....ναι...ειναι καπως κουφο....το σιγουρο ειναι οτι δεν ηθελε να φαει...τωρα το γιατι;....εκει ειναι το θεμα...μπορει απλως απο παραξενια...για αυτο σου λεω...κατσε να δουμε αυριο τι θα κανει...:)
Πούπυ μουουουουουου,
Το μωράκι μου τρώει το γλυκό μου!!!!!
Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::D:up::P

Πούπυ μουουουουουου,
Το μωράκι μου τρώει το γλυκό μου!!!!!
Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::D:up::P

κατσε για να καταλαβω....εννοεις...το γλυκο μου τρωει....ή τρωει καποιο γλυκο που εχεις φτιαξει;:blink::blink:

Καλησπέρα και από μένα! Τι κάνετε;
Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά αγχωμένη με τον μούργο μου! Με έχει ανησυχήσει. :(
Θέλω να τον πάω στην κτηνίατρο να δει λίγο το αυτάκι του και να του το καθαρίσει, αλλά δεν μπαίνει με τίποτα στην γατοφόρο και έτσι την Παρασκευή ( τελευταία μέρα της άδειας μου) προσπάθησα να του καμουφλάρω χάπι στην τροφή μπας και ηρεμήσει και τον βάλω στην γατοφόρο! Ο μούργος μου, λοιπόν μύρισε το χάπι και έγινε μπουχός!!!!
Από την Παρασκευή μου κάνει κόνξες με το φαγητό, παρόλο που του έπλυνα το πιατάκι του δεν πολύ πλησιάζει.
Εχθές έφαγε λίγο κονσέρβα που του είχα βάλει, σήμερα του έβαλα ξηρά τροφή, για την οποία τρελλένεται, και πήγε την μύρισε και έφυγε, του έβαλα μέσα και λίγη κονσέρβα πήγε έγλυψε λίγη κονσερβούλα και έφυγε!
Του έβαλα και ζελεδάκι (σε άλλο μπολάκι ) που του αρέσει πολύ και έχει καιρό να φάει το μύρισε και αυτό και έφυγε!
Τι του συμβαίνει; φοβάται να φάει, λόγω του χαπιού ή έχει βαρεθεί την τροφή του; Είναι σύμπτωση που όλα άρχισαν από την Παρασκευή που προσπάθησα να του δώσω το χάπι ή απλά βαρέθηκε την τροφή του και με αφορμή το γεγονός προσπαθεί να μου το δείξει;
Τουαλέτα τελευταία φορά πήγε σήμερα το πρωί, αλλά από το πρωί και μετά δεν έχει ξαναπάει...........
Η μυτούλα του δεν είναι και πολύ υγρή, αλλά από κέφια είναι μια χαρά και παίζει και τρέχει πάνω κάτω σαν παλαβός και κάθε φορά που ανοίγω σακούλα ή ακούει ήχους που τους έχει συνδέσει με φαγητό έρχεται σφαίρα....
Σας παρακαλώ συμβουλεύστε με.....
Έχω τρελλαθεί από αγωνία:(:(:(

Eιναι πολυ πιθανο να εχει παθει αποστροφη με το μπωλ και το φαγητο,γιατι του θυμιζει το χαπι.Ετσι κανει και ενα γατι μου που ρου ειχα βαλει σε μια κονσερβα πριν 2 χρονια το χαπι για τα σκουληκια.Απο τοτε την συγκεκριμενη γευση κονσερβας δεν την πλησιαζει ουτ στα 5 μετρα γιατι της θυμιζει το χαπι.

Μπορεις να του ξεκινησεις καποια πολυ γευστικη κονσερβα(μια που τρελαινονται τα δικα μου ειναι της gourmet τα ψαρια βυθου,καπως ετσι)
Αν εχεις και αλλο μπολακι,ξεκινα να του δινεις σε καινουριο για να μην συνδιαζει το χαπι με το παλιο του μπωλ.Και αν θες για μια δυο μερεςς αλλαξε του και την θεση που τρωει,μπας και καταφερεις να τον κανεις να ξεχαστει.:redface:
Καλη επιτυχια!:)

κατσε για να καταλαβω....εννοεις...το γλυκο μου τρωει....ή τρωει καποιο γλυκο που εχεις φτιαξει;:blink::blink:

μαρή πούπυ έχεις τρελλαθεί τελείως;;;;
Σου είπε κανείς ότι θέλω να ξεκάνω το παιδί μου;;; Γλυκό ούτε να μυρίσει δεν τον αφήνω!!!!
Το μωρό μου το γλυκό τρώει εννοώ!!!!
Έφαγε ο ζουζούνος και τώρα παίζει.....

μαρή πούπυ έχεις τρελλαθεί τελείως;;;;
Σου είπε κανείς ότι θέλω να ξεκάνω το παιδί μου;;; Γλυκό ούτε να μυρίσει δεν τον αφήνω!!!!
Το μωρό μου το γλυκό τρώει εννοώ!!!!
Έφαγε ο ζουζούνος και τώρα παίζει.....

σε πειλαζω βρε....:lol::lol::lol::P

Eιναι πολυ πιθανο να εχει παθει αποστροφη με το μπωλ και το φαγητο,γιατι του θυμιζει το χαπι.Ετσι κανει και ενα γατι μου που ρου ειχα βαλει σε μια κονσερβα πριν 2 χρονια το χαπι για τα σκουληκια.Απο τοτε την συγκεκριμενη γευση κονσερβας δεν την πλησιαζει ουτ στα 5 μετρα γιατι της θυμιζει το χαπι.

Μπορεις να του ξεκινησεις καποια πολυ γευστικη κονσερβα(μια που τρελαινονται τα δικα μου ειναι της gourmet τα ψαρια βυθου,καπως ετσι)
Αν εχεις και αλλο μπολακι,ξεκινα να του δινεις σε καινουριο για να μην συνδιαζει το χαπι με το παλιο του μπωλ.Και αν θες για μια δυο μερεςς αλλαξε του και την θεση που τρωει,μπας και καταφερεις να τον κανεις να ξεχαστει.:redface:
Καλη επιτυχια!:)

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και για τις συμβουλές σου, αλλά στάθηκα τυχερή, γιατί έφαγε το ζουζούνι μου, αδίκως ανησύχησα.....
Και τώρα που σου γράφω είναι στην άμμο του και κάνει το μπάνιο χάλια:redface::redface:
Σήμερα είναι η πρώτη φορά που τον ακούω στην άμμο να τα κάνει όλα χάλια, και να μην του φωνάζω:D

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και για τις συμβουλές σου, αλλά στάθηκα τυχερή, γιατί έφαγε το ζουζούνι μου, αδίκως ανησύχησα.....
Και τώρα που σου γράφω είναι στην άμμο του και κάνει το μπάνιο χάλια:redface::redface:
Σήμερα είναι η πρώτη φορά που τον ακούω στην άμμο να τα κάνει όλα χάλια, και να μην του φωνάζω:D

ετσι ειναι οι σωστες μαμαδες...οταν εχουν ανησυχησει για το παιδι τους...μετα ανεχονται τα παντα!!!!!!!:lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

δεν είμαι απλά μαμά!!!!
Είμαι τρελή χαζομαμά και τρελά ερωτευμένη με τον γιόκα μου!!!:):P:D:lol::cool::D:redface::rolleyes:

Παιδιά θέλω βοήθεια

Η γατούλα μου έχει κάποιο πρόβλημα υγείας τελευταία. Δεν τρώει τιποτα ούτε κουνάει και η καρδιά της χτυπάει πάρα πολύ αργά και όταν κουνάει πάει σαν καθυστερημένη. Παρακαλώ βοηθήστε με . Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μια είναι η λύση: κτηνίατρος.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Υ.Γ. Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παιδιά θέλω βοήθεια

Δεν την έχεις πάει σε κτηνίατρο? Τι περιμένεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back