Ανορεξίες...

roulsydney

Διάσημο μέλος

Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
Γειά σας και πάλι...
Το speedoulini μου μετά απο αρκετές αλλαγές περιβάλλοντος λόγω Πάσχα (μετακινήσεις με αυτοκίνητο που τις συχαίνεται...,αλλαγή σπιτιού...) εμφάνισε αφενός μεν ανορεξία αλλά και τάση περιφρόνισης στον γατομπαμπά του (τον βλέπει και το βάζει στα πόδια!!!).Τι να κάνω?Δυστυχώς εγώ πρέπει να απουσιάσω λόγω δουλειάς εκτός Ελλάδας για μια βδομάδα...:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώστου λίγο χρόνο.....
Και εμένα ο δικός μου στο χωριό που τον πήγα, έκανε 2 μέρες να φάει....

Θα ηρεμήσει και θα είναι ολα ΟΚ... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς όλα το ίδιο κάνουν.
Και μένα ο Τούλης όταν χρειαστηκε να ταξιδέψει εκτός του ότι στο ταξίδι μας έφαγε τα αυτιά στο κλάμα, μετά ήταν ζαβλακωμένος και κοιμόταν με τις ώρες. Μόνο νερό ήθελε (αν και του έδινα και στο ταξίδι)
Υπομονή και μην αγχώνεσαι

Τι να κάνω?Δυστυχώς εγώ πρέπει να απουσιάσω λόγω δουλειάς εκτός Ελλάδας για μια βδομάδα...:(:(:(

Δεν έχεις κάποιον δικό σου να πηγαίνει κάθε 2 μέρες να βλέπει αν όλα είναι οκ;:hmm:

Αν το speedoulini (ωραίο όνομα! :D) είναι σχετικά μικρό σε ηλικία και δεν έχει γενικότερα προβλήματα υγείας, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς και πολύ. Κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα προσκυνήσει το φαγητό του. Όσο για τον γατομπαμπά που δεν θέλει να τον δει, μπορεί να είναι "μουτράκια" λόγω της προηγούμενης αναστάτωσης. Εμένα κάθε φορά που έλειπα έστω και για μία μέρα μου άδειαζαν κάτω όλο το συρτάρι με τις πιτζάμες και τα νυχτικά μου! :lol:
Αν όμως η διαφορά είναι ξαφνική, αν η ιστορία συνεχίζεται πολλές μέρες τώρα ή αν το γατί είναι κάποιας ηλικίας, ίσως θα ήταν καλό να το δει γιατρός για την ανορεξία του.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...Μάλλον είμαι χαζογατομαμά....τελικά...

Οδήγηση χέρι -πόδι!!!

Μην ανησυχείς όλα το ίδιο κάνουν.
Και μένα ο Τούλης όταν χρειαστηκε να ταξιδέψει εκτός του ότι στο ταξίδι μας έφαγε τα αυτιά στο κλάμα, μετά ήταν ζαβλακωμένος και κοιμόταν με τις ώρες. Μόνο νερό ήθελε (αν και του έδινα και στο ταξίδι)
Υπομονή και μην αγχώνεσαι
Καλά χθές στην επιστροφή να δεις κλάμμα τσιρίδα μετά δακρύων παρακαλώ!!!Στο τέλος για να ηρεμήσει με το ένα χέρι οδηγούσα και το άλλο του κράταγα το ποδαράκι για παρηγοριά!Μπροστινό κάθισμα συνοδηγού βλέπεις ο speedy- στο κλουβάκι του εννοείται-δεμένος με ζώνη ασφαλείας!!!!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...Μάλλον είμαι χαζογατομαμά....τελικά...

Όπως όλες μας άλλωστε:P και τα παλιόπαιδά μας, απλώς κακομαθημένα γατάκια:happy::rolleyes: Μην ανησυχείς, θα συνέλθει κι όλα θα στρώσουν!

Δεν έχεις κάποιον δικό σου να πηγαίνει κάθε 2 μέρες να βλέπει αν όλα είναι οκ;:hmm:
Θα μείνει με τον γατομπαμπά του αλλά δεν ξέρω γιατί του κάνει μούτρα ο μικρός!Ενώ τον λάτρευε ξαφνικά μετά απο ένα μάλωμα τον βλέπει και φεύγει!

Θα μείνει με τον γατομπαμπά του αλλά δεν ξέρω γιατί του κάνει μούτρα ο μικρός!Ενώ τον λάτρευε ξαφνικά μετά απο ένα μάλωμα τον βλέπει και φεύγει!

Κάτι ίσως έγινε και τον τρόμαξε....σίγουρα θα επανέλθει η αγάπη που του είχε:)...ίσως είναι και καλό που θα μείνουν για λίγο μόνοι!!;)

Κάτι ίσως έγινε και τον τρόμαξε....σίγουρα θα επανέλθει η αγάπη που του είχε:)...ίσως είναι και καλό που θα μείνουν για λίγο μόνοι!!;)
Το ελπίζω...αν και ο γατομπαμπάς του πρέπει να του βάζει και σταγόνες στα αυτάκια λόγω της ωτίτιδας που περνάμε -πάει καλλίτερα ευτυχώς-οπότε δεν θέλω να φαντάζομαι τις σκηνές....:hmm:

Το ελπίζω...αν και ο γατομπαμπάς του πρέπει να του βάζει και σταγόνες στα αυτάκια λόγω της ωτίτιδας που περνάμε -πάει καλλίτερα ευτυχώς-οπότε δεν θέλω να φαντάζομαι τις σκηνές....:hmm:

Να ευχόμαστε να τους βρεις όπως τους άφησες δηλαδή:P:lol::lol::lol:

Μάλλον βλέπω τον μπαμπά του με λιγότερα...μαλλιά απο αυτά που δεν έχει!!!

Μάλλον βλέπω τον μπαμπά του με λιγότερα...μαλλιά απο αυτά που δεν έχει!!!

Και για αυτό υπάρχει λύση!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back