fdion
Νεοφερμένο μέλος
Ο fdion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
25-11-13
16:16
Έκανα το λάθος και του αγόρασα ένα σωρό κονσέρβες FELIX πατέ Σολωμό κ κουνέλι, χωρίς να τον ρωτήσω :-)
Το αποτέλεσμα είναι ότι έχω ξεμείνει με 24 κονσέρβες των 400 γρ σολωμό κ 17 πατέ κουνέλι και εκείνος τρώει μόνο αυτές με τα κομματάκια μέσα κ όχι πατέ.
Από το online κατάστημα που τις πήρα, δεν φαίνονται πολύ διατεθειμένοι να τις αλλάξουν γιατί λέει έχουν περάσει 15 ημέρες κ επίσης έχω ανοίξει την πλαστική συσκευασία.
Έχει κανείς καμία ιδέα πως θα τις ανταλλάξω?
Το αποτέλεσμα είναι ότι έχω ξεμείνει με 24 κονσέρβες των 400 γρ σολωμό κ 17 πατέ κουνέλι και εκείνος τρώει μόνο αυτές με τα κομματάκια μέσα κ όχι πατέ.
Από το online κατάστημα που τις πήρα, δεν φαίνονται πολύ διατεθειμένοι να τις αλλάξουν γιατί λέει έχουν περάσει 15 ημέρες κ επίσης έχω ανοίξει την πλαστική συσκευασία.
Έχει κανείς καμία ιδέα πως θα τις ανταλλάξω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
25-11-13
16:47
Απάντηση: Πώς θα ανταλλάξω τις κονσέρβες που δεν τρώει;
Δεν ξερω καποιο τροπο να βοηθησω πως να τις αλλαξεις αλλα ισως αν δοκιμαζες να σμιξεις κονσερβα με καποια αγαπημενα μπισκοτα του;
Δεν ξερω καποιο τροπο να βοηθησω πως να τις αλλαξεις αλλα ισως αν δοκιμαζες να σμιξεις κονσερβα με καποια αγαπημενα μπισκοτα του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool