Αντιζωόφιλοι......

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Κατά τύχη έπεσα σε αυτό το site της ντροπής θα έλεγα για το "ανθρώπινο" είδος...
Δείτε το και πέστε μου αν έχω άδικο όταν μου έρχεται να πλακώσω στις μπουνιές.. κλωτσιές... μερικούς "ανθρώπους".....

https://georgeisyourman.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html:down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πει κανείς...Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο αν θέλετε ωστόσο ;)
Πριν λίγους μήνες έψαχνα φωτογραφίες ελαφιών
και κατα λάθος ανακάλυψη την ιστοσελίδα μίας γυναίκας
η οποία είχε ποστάρει φωτο από τις κόρες της.
Η μία φωτό έδειχνε τα κορίτσια της - ετών 14 και 16 - να
χαιδεύουν ένα ελαφάκι που εμφανίστηκε στην αυλή τους,
και στην επόμενη το ελαφάκι νεκρό την επόμενη ημέρα
με την κόρη ετών 14 να ποζάρει με το κυνηγετικό όπλο στο χέρι
πάνω από το πτώμα.
Και αναρωτιέμαι, βλέποντας το πριν και το μετά
πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην κάνουν τη σύνδεση.
Αρχίσαμε της αφήνουμε μηνύματα και σε μία ημέρα,
κατέβασε τις φωτό. Ελπίζω να έβαλε λίγο μυαλό
και να σκέφτηκε πέντε πράγματα παραπέρα.

Τι να πω...οι άνθρωποι μπορούν να είναι πολύ αναίσθητη...
Ειδικά το χιουμοράκι για σουβλάκια απο γάτα
στη διεύθυνση που πόσταρες είναι να σε κάνουν
έξαλλη!!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι άνθρωποι μπορούν να είναι πολύ αναίσθητοι εννοούσα.:redface:

Απ'ό,τι είδα, προσ.σελίδα κάποιου "κοκορευάμενου" είναι.
Βλακείες...:down:
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε, δεν τα κάνει αυτά που περιγράφει, μόνο κακό χιούμορ κάνει ο γελοίος!

Μετα το δικο μου ποστ θα το σκεφτει σοβαρα παλι να πει κατι:)

Έχω ακούσει για κάποιες φυλές της αφρικής που πολύ θα χαιρόντουσαν να φάνε σουβλάκι με αυτόν τον κύριο. Μήπως να τον στέλναμε κανένα ταξιδάκι κατα κει;

εγω παντως μπηκα του την ειπα στο ωραιο κ το ευχαριστηθηκα

Πιο ειναι το δικο σου μηνιματακι λαδυ?Εμενα αυτο που λεω οτι θα τον κανω κοκορετσι χεχε

Α, εγώ νόμισα πως ήταν της ladycat αυτό...

Την είδα κι εγώ τη σελίδα, μπλιαχχχ!:mad:

Τελικά ο Αϊνστάιν είχε δίκιο... δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η βλακείς. Αν και για το πρώτο δεν είμαστε πολύ σίγουροι (για το δεύτερο δεν χωρά αμφιβολία)!

Ναι, ναι, και ξέρω κάποιαν, ξανθιά κατά σύμπτωση :lol::lol::lol:

O τύπος είναι καραγκιόζης!!Και απίστευτα γελοίος!!
Τι να πω? Χαλαρά του άκανα την ήδη άσχημη φάτσα του κιμά, να έχει και για μπιφτέκια υλικό..
Κάτι τέτοιοι χρειάζονται, το λιγότερο ξύλο..

Τελικά όλοι αφήνουμε και κάποιο μνα εκεί έτσι;;;
'Ισως έτσι καταλάβουν την βλακεία τους....:hmm:

Φυσική ξανθιά κιόλας....

Με κάποιες αφύσικες "ξανθιές" βγήκε βρώμα και μας παίρνει μπάλα όλες.....
:bleh: :bleh: :bleh:

α δεν θυμαμαι καποι κατσε να μπω κ να σας πω α ναι το ακριβως απο κατω απο το κοκορετσι

Μάλλον αυτό με το "μαθηματάκι" είναι, ε; Τσαμπουκαλού μου...:P

Μόλις του'γραψα κι εγώ, πιο ήπια. Σιγά ρε μην καταλάβει τίποτα ο άνθρωπος. Είναι εντελώς αλλού και δεν έχει νόημα! Μου'χουν τύχει κάποιες φορές και στην πραγματική ζωή @#*&# (!):down: άνθρωποι με τους οποίους σταματώ γιατί δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα. Και πια δε με ενδιαφέρουν, δεν υπάρχουν στη γη.
Ως πολυλογού, όμως, προσπαθώ πρώτα...
Και στη σελίδα του ανεγκέφαλου έγραψα μόνο και μόνο για να'χει πολλά δικά μας μηνύματα, γιατί τα πρώτα τον σιγοντάριζαν κιόλας! Αλλά μην έχουμε αυταπάτες ότι θα ντραπεί και θα σταματήσει!
Αρκεί που μάλλον είναι χ...στης και μένει στα λόγια. Μόνο αν έκανε πραγματικά κάτι απ'αυτά (:mad:) θα χρειαζόταν το "μαθηματάκι" του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back