sousoudaki
Νεοφερμένο μέλος
Η sousoudaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
08-04-13
21:39
Καλησπέρα!
Εχθές λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου και κατά τις 4 το μεσημέρι έτυχε να είμαι μπροστά όταν ένας νεαρός χτύπησε μια γάτα με το αυτοκίνητο. σταματήσαμε και οι δύο να δούμε και καταφέραμε να μαζέψουμε τη γάτα η οποία με μια πρώτη ματιά είχε σπάσει μόνο το ποδαράκι τηs.
Την πήγαμε σε ένα κτηνίατρο και σήμερα που ο κτηνίατρος την νάρκωσε και τις έκανε ακτινογραφία μου είπε ότι έχει σπάσει την λεκάνη και εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά να μην ανησυχώ γιατί η γατούλα θα γίνει καλά από μόνη της.
Το άσχημο είναι ότι η γατούλα γέννησε πριν 15 μέρες, όπως είπε ο γιατρός!!!
Μου είπε να παω να την αφήσω εκεί που έγινε το περιστατικό για να πάει να βρει τα μικρά της αλλά αυτό από αύριο γιατί ακόμα είναι ζαλισμένη και δεν θα βρίσκει το δρόμο της.
Σκοπεύω να ξυπνήσω αύριο στις 4 το πρωί και να την παω!
Τι ζητάω???? Κάποιον να μου δώσει ελπίδα ότι τα γατάκια θα αντέξουν χωρίς τη μαμά τους για 36 ώρες!!!
Βρίσκομαι στην Κύπρο αρα οι κλιματολογικές συνθήκες είναι διαφορετικές από Ελλάδα για παράδειγμα σήμερα είχαμε χαμηλή θερμοκρασία 15 βαθμούς.
Είμαι σε απόγνωση, πολύ στεναχωρημένη και σκασμένη!!!

Εχθές λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου και κατά τις 4 το μεσημέρι έτυχε να είμαι μπροστά όταν ένας νεαρός χτύπησε μια γάτα με το αυτοκίνητο. σταματήσαμε και οι δύο να δούμε και καταφέραμε να μαζέψουμε τη γάτα η οποία με μια πρώτη ματιά είχε σπάσει μόνο το ποδαράκι τηs.
Την πήγαμε σε ένα κτηνίατρο και σήμερα που ο κτηνίατρος την νάρκωσε και τις έκανε ακτινογραφία μου είπε ότι έχει σπάσει την λεκάνη και εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά να μην ανησυχώ γιατί η γατούλα θα γίνει καλά από μόνη της.
Το άσχημο είναι ότι η γατούλα γέννησε πριν 15 μέρες, όπως είπε ο γιατρός!!!
Μου είπε να παω να την αφήσω εκεί που έγινε το περιστατικό για να πάει να βρει τα μικρά της αλλά αυτό από αύριο γιατί ακόμα είναι ζαλισμένη και δεν θα βρίσκει το δρόμο της.
Σκοπεύω να ξυπνήσω αύριο στις 4 το πρωί και να την παω!
Τι ζητάω???? Κάποιον να μου δώσει ελπίδα ότι τα γατάκια θα αντέξουν χωρίς τη μαμά τους για 36 ώρες!!!
Βρίσκομαι στην Κύπρο αρα οι κλιματολογικές συνθήκες είναι διαφορετικές από Ελλάδα για παράδειγμα σήμερα είχαμε χαμηλή θερμοκρασία 15 βαθμούς.
Είμαι σε απόγνωση, πολύ στεναχωρημένη και σκασμένη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
08-04-13
21:58
Εχω την εντυπωση πως 36 ωρες ειναι πολλες για γατακια 15 ημερων, χωρις να ειμαι και σιγουρη βεβαια μια και συνεχεια βρισκουμε μωρα γατακια που μπορει να εχουν μεινει μονα τους απροσδιοριστες ωρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
08-04-13
22:24
Ελπίζω να πάνε όλα καλά! να πας και να μας πείς τι έγινε,εγώ θέλω να πιστεύω πως τα γατάκια θα είναι καλά!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
09-04-13
00:46
Αχ την καϋμενούλα, περαστικά της, να γίνει καλά και μακάρι να ξαναβρεί όλα τα μωράκια της να την περιμένουν...
Άντε, λίγες ώρες έμειναν..
Άντε, λίγες ώρες έμειναν..
09-04-13
11:15
Ποπο!! Τί ιστορία κι αυτή! Πολύ θα ήθελα να ακούσω θετικά νέα...

09-04-13
11:48
Εγω νομίζω είναι καπως καλα οι 15 μερες.. δεν παυει αμεσα να παει στα μικρα της... Εστω αν ηξερες που βρισκονται νατα φροντιζες λιγακι εσυ.. αλλα αν αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε οσο πιο συντομα να παει στα μικρα. Μην ανησυχεις ομως.. :-)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum