Αντιμετώπιση αδικαιολόγητης φοβίας/τρόμου;

Απάντηση: Με φοβάται και κρύβεται

εμένα η γατούλα μου τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στον ώμο μου, ή την βάζω εγώ ή ανεβαίνει μόνη της (το τι γρατζουνιές έχω δεν λέγετε !!) της αρέσει!! μια άλλη γατούλα που είχα δεν ήταν για πολλά πολλά δυο χάδια και αντιοο!!:pfff::pfff::pfff::pfff::pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και Χρόνια σας Πολλά
Διάβασα όλο το ποστ. Πάρτο απόφαση πως έχεις ένα φυσιολογικό γατάκι. Γενικά τα γατάκια ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη με τα τρυφερούληκα που ζητούν κάθε στιγμή χαδάκια και παιχνιδάκια και η δεύτερη με τα απρόσιτα και σύνθημα το "όποτε θέλω θα με χαϊδεύεις" "κι αν γουστάρω θα παίξουμε". Σ' αυτήν ανήκει κι η Χιονάτη μου. Είναι ο καημός μου που η Χιονάτη δεν σηκώνει και πολλά "πάρε δώσε". Μόνο όταν είναι αγουροξυπνημένη κατορθώνω να την χαϊδεύω η όταν πέφτουμε για ύπνο που θα έλθει δίπλα μου.
Γι αυτό welcome to the club. Η εγγραφή είναι δωρεάν κι έχουμε καθιερώσει τον πολύ γνωστό ύμνο (των παραπονεμένων) :(:

«Την λατρεύεις κι αυτή να μη σε θέλει
την ζηλεύεις κι αυτήν να μη την μέλει
Ν’ αγαπάς και να μην αγαπιέσαι
τι καημός, τι καημός» !!!!!!! :whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι ακριβώς είναι ο τουλης.... Μεγάλο παράπονο Έχω, και το χειρότερο είναι ότι ακόμα κ για Αυτά τ ελάχιστα δευτερόλεπτα μέσα στη μέρα που Θέλει χάδια προτιμά να τα πάρει απο το Φίλο μου παρα απο εμένα... Κι αυτο του Λέω.... Ρε σε βρήκα στο δρόμο, ο άλλος δεν σε ήθελε, σε Ταισα πριν πιω ΚΑΝ καφε και Τώρα με πουλάς έτσι; Τι να πω! Ευτυχώς η άλλη είναι πιο χάδιαρα, Σήμερα το πρωι ηρθε Μονή της στα πόδια μου, Κόντεψα να σκοτωσω για να μην την πάτησω, κ μετα με ακολούθησε Μέχρι τον καναπε Γι χαδακια.... Του Έλεγα του φίλου μου, Κανόνισε! Αν κ αυτη κάνει τα ίδια θα πάρουμε και 3η γάτα! Οπότε κρατιέται :Ρ

Έτσι είναι οι γάτοι: Σαν τον Τούλη. Ζεις και αναπνέεις για τις στιγμές που θα σε αφήσουν να πλησιάσεις, να εισπνεύσεις το άρωμα της γούνας τους, να πεις δυο γλυκόλογα, να προλάβεις να χαιδέψεις πριν φας ουρά. :pfff:

Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό που η μικρή δεν θέλει αγκαλιές.
Η δική μου πχ δυσανασχετεί αν την πάρω μόνος μου αγκαλιά αλλά αρκετές φορές έρχεται μόνη της στα πόδια μου κι αρχίζει να γουργουρίζει.
Ίσως να μην τους αρέσουν οι αγκαλιές, ίσως τις θέλουν όποτε νιώσουν εκείνα την ανάγκη, ίσως οφείλεται και στον χαρακτήρα του κάθε γατιού.
Από τα όσα έχεις πει πάντως, εγώ καταλαβαίνω ότι η γάτα σου έχει εξοικειωθεί μια χαρά μαζί σου. :)

Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό που η μικρή δεν θέλει αγκαλιές.
Η δική μου πχ δυσανασχετεί αν την πάρω μόνος μου αγκαλιά αλλά αρκετές φορές έρχεται μόνη της στα πόδια μου κι αρχίζει να γουργουρίζει.
Ίσως να μην τους αρέσουν οι αγκαλιές, ίσως τις θέλουν όποτε νιώσουν εκείνα την ανάγκη, ίσως οφείλεται και στον χαρακτήρα του κάθε γατιού.
Από τα όσα έχεις πει πάντως, εγώ καταλαβαίνω ότι η γάτα σου έχει εξοικειωθεί μια χαρά μαζί σου. :)

Ευτυχως η μικρη δεν ειναι σαν τον Τουλη! χιχιχιχιχιχιχιχι:redface: ειναι πιο τρυφερουλα..... και τα δυο εχουν τα καλα τους ειναι οι ακρως αντιθετοι χαρακτηρες.... ανεβαζω φωτο και των 2 εντος ολιγου! :D

Ήμουν έτοιμη να σου ζητήσω να ανεβάσεις φώτος! :P Επιτέλους να τους γνωρίσουμε!!

Προσπαθω να βγαλω ακρη πως... αλλα με βλεπω να αργω.....

Καταρχήν κάνε εγγραφή σε ένα άλλο site όπως είναι πχ το photobucket και ανέβασέ τις εκεί. Μετά, στο my cat πάτα "απάντηση" και όταν σου ανοίξει ποστ, πάτα το κουμπάκι με το εικονίδιο της φωτογραφίας. Εκεί σβήσε το http και βάλε το λινκ που θα πάρεις κάνοντας copy paste το direct link της φωτογραφίας της επιλογής σου από το photobucket :)

φωτογραφία (9).JPG
μαντεψτε ποιος ειναι ο Τουλής και ποια η Χουρχουριτσα.... :P:whistle:

Συνημμένα

• φωτογραφία (5).JPG
    φωτογραφία (5).JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 40
  • φωτογραφία (6).JPG
    φωτογραφία (6).JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 38
  • φωτογραφία (7).JPG
    φωτογραφία (7).JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 42
  • φωτογραφία (8).JPG
    φωτογραφία (8).JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
  • φωτογραφία (9).JPG
    φωτογραφία (9).JPG
    932,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • φωτογραφία (4).JPG
    φωτογραφία (4).JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 34
  • φωτογραφία (9).JPG
    φωτογραφία (9).JPG
    932,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έτσι είναι οι γάτοι: Σαν τον Τούλη. Ζεις και αναπνέεις για τις στιγμές που θα σε αφήσουν να πλησιάσεις, να εισπνεύσεις το άρωμα της γούνας τους, να πεις δυο γλυκόλογα, να προλάβεις να χαιδέψεις πριν φας ουρά. :pfff:

Λες να ναι τα αρσενικά ετσι? Ο άλλος μου ο γάτος ο Λάζαρος είναι βαθιά ερωτευμένος μαζί μου.... αλλά τον άφησα στη μαμά μου και τώρα δεν μου τον δίνει.....:redface: αλλά καμία γάτα σαν τον Τούλη..... ΑΚΑΤΑΔΕΚΤΟΣ! η Χουρχουρίτσα έχει όλες τις ελπίδες μου πάνω της να την βαραίνουν.....:whistle:

Εντωμεταξυ Άσχετο, αλλα τι σημαίνει όταν κάποιες φορές που την Έχω αγκαλια ξεκινάει να με γλυφει και μετα συνεχίζει με το καθάρισμα το δικο της; Ότι Είμαι βρώμικη; :Ρ

Φαίνονται οι φωτο; Εμένα μου τις δείχνει.... Εσάς;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καταρχήν αισθάνομαι ότι ο Τούλης είναι ο μαυρούλης. Δεν ξέρω γιατί, μου βγάζει στρινιάρικο γατί. :P
Έπεσα μέσα; Είναι και τα δύο πανέμορφα!!
Όχι, δεν είναι τα αρσενικά έτσι. Ο δικός μου είναι αγοράκι και είναι πολύ χαδιάρης και κολλημένος πάνω μου. Αισθάνομαι ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα του κάθε γατιού το πόσο χαδιάρικο είναι.
Νομίζω ότι άμα σε γλύφουν και μετά γλύφουν τον εαυτό τους, το κάνουν απλά για να αφήσουν επάνω σου τη μυρωδιά τους. Ή καλύτερα για να σμίξουν την μυρωδιά τους με τη δικιά τους και να σε καθιστήσουν "ιδιοκτησία τους" όπως όταν τρίβονται επάνω σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Επεσες Εντελώς μέσα... Φυσικά και ο μαύρος είναι ο τουλης! Σιγα μην κάθεται Τόσο ήρεμος να βγαλει φωτο....:Ρ Σήμερα που είναι η 3η μέρα που είμαι αρκετές ώρες Σπιτι δεν με φοβάται η μικρη όταν Είμαι όρθια....! Και πριν που εκανα μπάνιο, ήταν στο σαλόνι κ κοιμόταν με το Φίλο μου κ μόλις άκουσε την πόρτα να ανοίγει Ήρθε να νε βρει :D Άσχετο....! είσαι απο Κύπρο;

Κουκλάκια τα μωράκια σου!!
Να τα χαίρεσαι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι, από Κύπρο είμαι!! :)
Η μικρή μια χαρά είναι. Σύντομα θα σας κάνει ότι θέλει και θα το ξέρει. ;)

Ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!! :D :D :D :D

Ναι, από Κύπρο είμαι!! :)
Η μικρή μια χαρά είναι. Σύντομα θα σας κάνει ότι θέλει και θα το ξέρει. ;)

Ήδη με κάνει ότι Θέλει.....:) Χαχαχαχχα αλλα μ αρεσειιιιιιιιιι! Κι ο φίλος μου το ίδιο, απο που στην Κύπρο;

Από Λάρνακα :)
Το χουν αυτό οι γάτες. Εξασκούν μια απίστευτη γοητεία επάνω μας..

Απο μορφου ο φίλος μου.... :)
Έχεις καμία ιδέα εσυ η κάποιος άλλος για να κόβουμε τα νύχια του τουλη χωρίς να μένω με μόνιμα σημάδια Πάνω μου απο τα δόντια του;;;;

Α ναι; Από Κύπρο και ο φίλος σου;
Καλύτερα κτηνίατρος να κόψει τα νύχια του.. τώρα αν υπάρχει ειδικό ψαλιδάκι δεν ξέρω για να το κανες εσύ.. Σίγουρα όμως εκείνα που δεν είναι μυτερά στην άκρη αλλά στρογυλεμένα είναι καλύτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back