stavrosv52
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrosv52
Νεοφερμένο μέλος

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
stavrosv52
Νεοφερμένο μέλος
ΥΓ. Με την άδειά σου, "έκλεψα" την υπογραφή σου που μου άρεσε πολύ..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
δες εδώ:
https://katoikidio.skroutzstore.gr/c.Gia-Exoparasita.70206.html
michel1
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εντυπωση μου κανει που δεν εφυγαν.Τι αμπουλα εβαλες; Ποσος καιρος περασε απο τοτε που του την εβαλες;
jkoulian
Νεοφερμένο μέλος
Έχω και γω μερικές απορίες, πρόσφατα βρήκα ένα γατάκι στην αυλή και αποφάσισα να το κρατήσω, αλλά μιας και ΔΕΝ είχα ποτέ κατοικίδιο, έχω εξαιρετικά πολλές απορίες.
Μία από αυτές: Αγόρασα από τον κτηνίατρο ένα σπρέι ονόματι EFFIPRO και μου είπαν ότι είναι για εξωτερική αποπαρασίτωση της γάτας.
Να την ψεκάσω ή παίζει να γλυφτεί μετά και να μου πάθει κάτι?
Ξέρω ίσως ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά ελπίζω να με συγχωρέσετε λόγο άγνοιας....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
jkoulian
Νεοφερμένο μέλος

Γιατρός με δικό του petshop.

την ψέκασα και οκ ακόμη ζει :-) τις δίνω και μια κρέμα για τα σκουληκάκια και την άλλη εβδομάδα θα την πάω για check up εμβόλια κτλ, γιατί μου ήρθε απότομα η υιοθεσία και με χτύπησε σε χρηματοδοτικό κενό.

Άσε μέσα στο άγχος είμαι γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου!!!!!

vasia95
Νεοφερμένο μέλος
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ εδώ τρία μηνάκια περίπου ταΐζω μια γάτα που κυκλοφορεί γύρω από το σπίτι μας, τη χτενίζω, δεν έχω καταφέρει ακόμη να την πάω σε κτηνίατρο, διότι υποπτεύομαι πως με τα τόσα θεματάκια που έχει πάνω της (φαίνεται ότι είναι μεγάλη σε ηλικία) θα μου φύγει μια περιουσία...
το τελευταίο που προέκυψε είναι το εξής: παρατήρησα καθώς την είχα αγκαλιά, στην άσπρη μπλούζα μου ένα σωρό ζουζουνάκια, χρώματος μπεζ, που, ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ φαινόντουσαν με γυμνό μάτι! Στην αρχή νόμισα πως είναι σκόνη, αλλά μετά παρατήρησα πως κινούνται! Σε συνδυασμό δε με το απίστευτο ξύσιμό της, σχεδόν σιγουρεύτηκα... δεν ξερω σίγουρα εάν είναι ψύλλος, παρόλα αυτά, ψάχνοντας, βρήκα μια σπιτική παρασκευή αντιψυλλικού, με λεμόνι και ξίδι. Είναι η 4η μέρα τώρα που της το βάζω και παρατηρώ ξύσιμο, λίγο λιγότερο όμως.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να αγοράσω κάποιο αντιψυλλικό, ή κάτι που να απευθύνεται σε παράσιτα γενικότερα, πριν τη δει ο γιατρός; αυτό φοβάμαι ότι αργεί λίγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπορεις, εγω λεω στην κτηνιατρο μου "θελω εξωτερικη αποπαρασιτωση για μια αδεσποτη γατουλα π.χ. θυληκια, περιπου δυο χρονων, αστειρωτη και γενικα οτι αλλα πραγματα γνωριζω για την γατα. Και η κτηνιατρος μου δινει παντα το καταλληλο, γιατι δεν ειναι παντα δυνατον να δει το συγκεκριμενο γατι, ασε που δεν ειναι σιγουρο πως θα καθησει να το δει η κτηνιατρος. Ισως σε ρωτησει ο κτηνιατρος ποσα κιλα περιπου ειναι, γι' αυτο εχε το νου σου να υπολογισεις περιπου.Καλησπέρα παιδιά!
Εγώ εδώ τρία μηνάκια περίπου ταΐζω μια γάτα που κυκλοφορεί γύρω από το σπίτι μας, τη χτενίζω, δεν έχω καταφέρει ακόμη να την πάω σε κτηνίατρο, διότι υποπτεύομαι πως με τα τόσα θεματάκια που έχει πάνω της (φαίνεται ότι είναι μεγάλη σε ηλικία) θα μου φύγει μια περιουσία...
το τελευταίο που προέκυψε είναι το εξής: παρατήρησα καθώς την είχα αγκαλιά, στην άσπρη μπλούζα μου ένα σωρό ζουζουνάκια, χρώματος μπεζ, που, ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ φαινόντουσαν με γυμνό μάτι! Στην αρχή νόμισα πως είναι σκόνη, αλλά μετά παρατήρησα πως κινούνται! Σε συνδυασμό δε με το απίστευτο ξύσιμό της, σχεδόν σιγουρεύτηκα... δεν ξερω σίγουρα εάν είναι ψύλλος, παρόλα αυτά, ψάχνοντας, βρήκα μια σπιτική παρασκευή αντιψυλλικού, με λεμόνι και ξίδι. Είναι η 4η μέρα τώρα που της το βάζω και παρατηρώ ξύσιμο, λίγο λιγότερο όμως.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να αγοράσω κάποιο αντιψυλλικό, ή κάτι που να απευθύνεται σε παράσιτα γενικότερα, πριν τη δει ο γιατρός; αυτό φοβάμαι ότι αργεί λίγο...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πληρωνω την αξια του αντιπαρασιτικου, μονο αυτο.Ευχαριστώ! Και δεν σου παίρνει τίποτα;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool