Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
23-10-08
15:12
Οπως ορισμενοι απο σας το ξερουν, γεννησε η γατα μου, επειδη δεν θελω ακομα να την στειρωσω , ποια μεθοδο να διαλεξω, η εκτροφεας που μου πουλησε τα γατια μου μου συμβουλεψε το χαπι ανα 15 μερες (δεν θυμαμαι ακριβως το εχω σημειωσει καπου), φοβαμαι τισ συνεπειες ειδικα για καρκινο. Απευθυνομαι περισσοτερο σε εκτροφεα η καποιο να εχει πειρα σε αυτο. Ευχαριστω
Ακριβώς όπως τα λέει η Aretha είναι...Κι εγώ παλιά σκεφτόμουν κατά της στείρωσης, αλλά τώρα έχω αλλάξει σχετικά με αυτό. Τα χάπια μπορεί να μην της προκαλέσουν καρκίνο, αν της τα χορηγήσεις για ένα συγκεκριμένο διάστημα, π.χ. 2 χρόνια. Αλλά τι θα κάνεις στη συνέχεια; Θα της τα δίνεις εφ' όρου ζωής; Τότε, ναι, θα προκαλέσουν καρκίνο και είναι κρίμα. Αν δε θες να την ταλαιπωρείς αφήνοντάς την να περνάει τον έναν οίστρο μετά τον άλλο (με τον κίνδυνο να πάθει έτσι πυομήτρα), στείρωσέ την. Θα σε ευγνωμονεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
23-10-08
15:19
Για καρκίνο δεν ξέρω αν προκαλούν, πάντως πυομήτρα προκαλούν σίγουρα, Αυτό έπαθε κ η γάτα μου επειδή είχε οίστρο πολύ μικρή της δώσαμε χαπάκι το οποίο της προκάλεσε πυομήτρα , κ μετά την στείρωσα αμέσως για να ηρεμίσει αλλά κ για να προλάβω κ τα χειρότερα. Τα χάπια γενικά είναι πολύ επικίνδυνα κ καλό ειναι να αποφεύγονται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
23-10-08
15:29
Συμφωνώ κορίτσια... κι εγώ τα έδινα με συμβουλή του γιατρού για ένα μικρό διάστημα...
Εκτός των κινδύνων που αναφέρατε, παρατήρησα και αλλαγή στη συμπεριφορά της Καλυψώς... έγινε γκρινιάρα και δύστροπη για το λίγο χρονικό εκείνο διάστημα... η ορμονική διαταραχή επηρέασε τη ψυχολογία της...
με το που τα σταματήσαμε... επανήλθε αμέσως...
Εκτός των κινδύνων που αναφέρατε, παρατήρησα και αλλαγή στη συμπεριφορά της Καλυψώς... έγινε γκρινιάρα και δύστροπη για το λίγο χρονικό εκείνο διάστημα... η ορμονική διαταραχή επηρέασε τη ψυχολογία της...
με το που τα σταματήσαμε... επανήλθε αμέσως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki