Αντιψυλλικό

Tantz Aerine

Νεοφερμένο μέλος

Η Tantz Aerine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Έβαλα σήμερα στην Μίμι μου φάρμακο για τους ψύλλους ακριβώς στο σημείο που μου υπέδειξε η γιατρός (λίγο πιο πάνω από τις ωμοπλάτες) για να μην μπορεί να το γλύψει.

Όμως δεν ξέρω πώς το κατάφερε και γύρισε το κεφάλι της σχεδόν ανάποδα και μπορεί να κατάφερε να το γλύψει λίγο. Δεν είμαι σίγουρη. Δεν φαίνεται να έχει τίποτα, αλλά ανησυχώ. Μήπως πρέπει να της δώσω κάτι μην δηλητηριαστεί; Φοβάμαι πάρα πολύ, γιατί ο τελευταίος μου γατούλης πήγε από αυτό. Για αυτό και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει φάρμακο από τότε αλλά η γιατρός μου είπε ότι είναι ασφαλές, αρκεί να μην το γλύψει και τώρα;;;

Δεν νομίζω ότι μπόρεσε να κάνει παραπάνω από μια-δυο γλυψειές. Το καθάρισα και με νερό-βαμβάκι εκεί να μην το ξαναγλύψει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας το πολυ πολυ να παρατηρησεις καποια σαλια επιπλεον η καποιο παροδικο τρεμουλο η πρωτη μιση ωρα θα δειξει αν θα την πειραξει η οχι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας το πολυ πολυ να παρατηρησεις καποια σαλια επιπλεον η καποιο παροδικο τρεμουλο η πρωτη μιση ωρα θα δειξει αν θα την πειραξει η οχι:)

Ευχαριστώ!

Μέχρι τώρα (αρκετές ώρες μετά) είναι μια χαρά, ούτε σάλια δεν έβγαλε. Απλώς με αγριοκοιτάζει γιατί της τάραξα τονύπνο αρκετά, σκουντώντας την να δω αναντιδράει (είμαι αγχώδης).

Ευτυχώς!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Ευχαριστώ!
Απλώς με αγριοκοιτάζει γιατί της τάραξα τονύπνο αρκετά, σκουντώντας την να δω αναντιδράει

:lol: :lol: :lol:
Κι εγώ το έχω κάνει αυτό... :lol:

Με έβρισε καταλλήλως, μρα μρα μρα πρρρρμαρρρρμμρρρααααχ! Αλλά εγώ αυτό ακριβώς ήθελα. :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back