Ανύπαρκτη γατοφόρος

Thea

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα... έχω ένα τεράστιο πρόβλημα...δεν βρήσκω γατοφόρους στις διαστασεις που μου επιβάλλει η Lufthansa...δλδ 50χ40χ20......και εειδή φεύγω το σάββατο μήπως ξέρει κανείς που μπορώ ν βρώ σίγουρα...υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δανείσει κάποια???? γιατί cargo δεν μπορώ να την βάλω...είναι 5μιση ώρες ταξίδι και φοβάμαι επειδή κάνω stop over στην Φρανκφούρτη....Βοηθήστε με.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκιμασες πανινη;Νομιζω οτι μπορεις να βρεις σε πολυ μικρο μεγεθος και να σε βολεψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε θέλω να κοστίζει ακριβά όμως. υπάρχουν πάνινες μέχρι και 50 ευρώ?
γιατί έχω να πληρώσω και στο αεροδρόμιο το βάρος της γι'αυτό.

δε θέλω να κοστίζει ακριβά όμως. υπάρχουν πάνινες μέχρι και 50 ευρώ?
γιατί έχω να πληρώσω και στο αεροδρόμιο το βάρος της γι'αυτό.

εχω εγω μια πανινη που η Ηρω δεν την θελει καθολου ..αλλα δεν ξερω διαστασεις !!!!!! θα την μετρησω και θα σου πω!!!!!

μαλλον ειναι η μικρη πανινη! αυτη που εχω εγω για μωρακια!!!η μεζουρα μου δεν ειναι και πολυ καλη και δεν ξερω αν την μετρησα σωστα..κατι σε 34χ23χ23 ειναι..

τους πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν αυστηρά να είναι 55 40 20 ούτε εκατοστό παραπάνω....ασε μου σπάνε τα νεύρα γιατί για πτήσεις εσωτερικού κάνουν τους κινέζους....αλλά δεν τους αδικώ η εταιρία δεν είναι ελληνική! απλά η καλυψώ έχει γίνει γομάρι. ζυγίζει 6 κιλά.αύριο θα πάω να ψάξω μήπως και βρώ σε κανα πετ σόπ αλλίως cargo κ;ι ο θεός βοηθός. εν τω μεταξύ ο κτηνίατρος μου είπε πως καλύτερα να μήν τη ναρκώσω γιατί μπορεί να παρακοιμηθεί και να χρειαστεί να της κάνω τεχνητή αναπνοή... δλδ τρέχα γύρευε σε ξένη χώρα!!!! αχ αχ αχ...

OXI Πάνινες... δεν κάνουν.
Είναι άβολες για την γάτα και για σας... Άσε που δεν ξέρω αν το επιτρέπει και η εταιρεία.

η εταιρία το επιτρέπει. μου το είπαν. οι διαστάσεις είναι το πρόβλημα. πόσο επίφοβο είναι να μπει το ζώο σε καργκο???

η εταιρία το επιτρέπει. μου το είπαν. οι διαστάσεις είναι το πρόβλημα. πόσο επίφοβο είναι να μπει το ζώο σε καργκο???

Αφού έχεις την δυνατότητα να την έχεις μαζί σου μην την βάλεις κάτω. Πίστεψε με τα γατάκια νιώθουν πιο ασφαλή δίπλα μας. Θα μετρήσω κι εγώ του Αιμίλιου την γατοφόρο την οποία έχω χρησιμοποιήσει σε ταξίδια εσωτερικού και θα σου πω.:)

Τι είναι Κάργκο;

να σας εξηγήσω.... δεν το διαπραγματέυομαι το καργκο στο πήγαινε (αθήνα βιεννη)γιατί σταματάω όπως είπα στην φρανκφουρτη, περιμένω κοντά 2 ώρες οπότε το γατί θα εξαφανιστεί σιγουρα... από την άλλη μου είπαν πρως δεν τους ενδιαφέρει αν είναι πάνινο ή δερματινο. το μόνο τους πρόβλημα είναι να είναι αδιάβροχο. Επιπλέον στην επιστροφή βρήκα απευθείας βιέννη αθήνα που σημαίνει πως και καργκο να μπει για 2 ώρες θα είναι μέσα και μέτα όλα καλα..... ελπίζω δλδ γιατί και αυτό το διαπραγματεύομαι με την εταιρία...αλλά μία πάνινη γατοφόρος πόσο να κοστίζει? εν τω μεταξύ είναι αδιαπραγμάτευτοι για 2 ή 3 εκατοστά!!! θέλουν αυστηρά αυτά τα μέτρα..........

το κάργκο είναι το μέρος που βάζουν τα ζώα. είναι ένα ειδικός χώρος στο πίσω μέρος του αεροπλάνου που βάζουν τα ζώα κατα τη διάρκεια του ταξιδιού.

το κάργκο είναι το μέρος που βάζουν τα ζώα. είναι ένα ειδικός χώρος στο πίσω μέρος του αεροπλάνου που βάζουν τα ζώα κατα τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μέσα σε δικά τους κλουβιά δηλαδή; :hmm: Δύσκολο είναι για το ζωάκι, αλλά αν δεν βρίσκεις τι άλλη επιλογή έχεις;

η lufthansa σου δίνει κλουβί αποκλειστικά και μόνο για καργκο!

Παντως η Γιουλη ταξιδεψε προσφατα με πανινο κλουβακι με δυο γατουλια μεσα,ηταν τεσσαρων μηνων βεβαια το καθενα.Τζουλια γιατι δεν κανει;Απο το εξωτερικο προς Ελλαδα ταξιδεψε μια χαρα.
Δεν ξερω αν θα βρεις στην τιμη που θες,αλλα νομιζω τη δικη μας της πηρα γυρω στα 40 ευρω.Αλλα δε βαζω τον Σειριο μεσα γιατι ειναι βαρυς...Δεν ξερω αν θα σε βολεψει απο αυτη την αποψη,αν κι εχω δει και σε πετ σοπ δερματινες που φανταζομαι θα ειναι πιο ανθεκτικες.

κοίτα έχω δερμάτινη και την είχα πληρώσει 170 ευρώ.το θέμα είναι ότι απο την στείρωση και μετα η καλυψώ πήρε 2 κιλά αστραπιαία........ το μόνο μου πρόβλημα είναι εάν θα στημοχτεί κάτω από το κάθισμα.........

Παιδιά γεια σας....τελικά γατοφόρο στισ διαστασεις που μου ζητάνε δε βρήκα. πόσο επικίνδυνο είναι να την βάλω καργκο???γιατί ταξιδεύω 5 ώρες και στενχοριέμαι πάρα πολύ...

Αφού έχεις την δυνατότητα να την έχεις μαζί σου μην την βάλεις κάτω. Πίστεψε με τα γατάκια νιώθουν πιο ασφαλή δίπλα μας. Θα μετρήσω κι εγώ του Αιμίλιου την γατοφόρο την οποία έχω χρησιμοποιήσει σε ταξίδια εσωτερικού και θα σου πω.:)
παιδια πανω απο 4 κιλα δεν επιτρεπεται επανω. νομιζω οτι δεν ειναι καλο η πανινη γιατι αν μετακινηθει κατι (δυσκολο αλλα λεμε) και πλακωσει το γατι. με τη πλαστικη θα ειναι πιο ασφαλης.
εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται πανινη. παντως μη φοβασαι το καργκο ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι ασφαλεστατο. στο λεω γιατι δουλευ στο χωρο.

Παιδιά γεια σας....τελικά γατοφόρο στισ διαστασεις που μου ζητάνε δε βρήκα. πόσο επικίνδυνο είναι να την βάλω καργκο???γιατί ταξιδεύω 5 ώρες και στενχοριέμαι πάρα πολύ...
συγνωμη οταν λες καργκο εννοεις να ταξιδευει μαζι σου αλλα στις αποσκευες? γιατι αυτο δεν ειναι καργκο?

να σε ρωτησω κατι ρε συ βίκυ??????? η γατοφόρος που βρήκα ξεπερναει κατα 3 εκατοστά τους κανονισμούς. θα μετρήσουν τα εκατοστά ή με το μάτι??? πάνινη μου είπαν πως επιτρέπεται αρκεί να είναι αδιαβροχη!!! πετάω με Lufthansa

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back