ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παιδια πανω απο 4 κιλα δεν επιτρεπεται επανω. νομιζω οτι δεν ειναι καλο η πανινη γιατι αν μετακινηθει κατι (δυσκολο αλλα λεμε) και πλακωσει το γατι. με τη πλαστικη θα ειναι πιο ασφαλης.
εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται πανινη. παντως μη φοβασαι το καργκο ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι ασφαλεστατο. στο λεω γιατι δουλευ στο χωρο.
Κάνεις λάθος κλίκαρε εδώ να δεις ότι είναι μέχρι 8 κιλά

https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα βάλω τα κλάμματα πραγματικά.... μέχρι και η aegean επιτρέπει 23..... η lufthansa τόσο πιά να μην είναι ευέλεηκτη με τις διστάσεις τις? ντε και σόνυ 20 ύψος!!!
Κι εμένα η δικιά μου 23 εκατοστά ύψος έχει 45 μήκος και 30 πλάτος.
Το καλύτερο είναι αυτό που σου προτείνει η Vickymoon αφού έχει γνωστό αν και δεν νομίζω να βγάλουν μέτρο με το μάτι θα την δουν

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
εκανα μια βλακεια κ εχασ το τηλεφωνο σου παρε με σε παρακαλω ξαναβίκυ μου με σώζεις.... μιλάμε για 3 εκατοστά έτσι όχι 30 και έχω βάλει τα κλάμματα απο χθες γιατί κανεις δεν έχει.....
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου εφτιαξες την ημέρα πραγματικά. να'σαι καλα

vickymoon
Διάσημο μέλος

να μας πεις τι εγινε με το ταξιδι στην επιστροφη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool