Ανύπαρκτη γατοφόρος

παιδια πανω απο 4 κιλα δεν επιτρεπεται επανω. νομιζω οτι δεν ειναι καλο η πανινη γιατι αν μετακινηθει κατι (δυσκολο αλλα λεμε) και πλακωσει το γατι. με τη πλαστικη θα ειναι πιο ασφαλης.
εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται πανινη. παντως μη φοβασαι το καργκο ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι ασφαλεστατο. στο λεω γιατι δουλευ στο χωρο.

Κάνεις λάθος κλίκαρε εδώ να δεις ότι είναι μέχρι 8 κιλά:)
https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καργκο έτσι μου είπαν... έτσι λέγεται.... να ταξιδεύει μαζί μου αλλα με τις αποσκευες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βάλω τα κλάμματα πραγματικά.... μέχρι και η aegean επιτρέπει 23..... η lufthansa τόσο πιά να μην είναι ευέλεηκτη με τις διστάσεις τις? ντε και σόνυ 20 ύψος!!!

το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα εχεις προβλημα. επειδη εχω γνωστο στη lufthansa θες να σου στειλω πμ να μιλησουμε κ να σε βοηθησω. λογω της δουλειας εχω στειλει γατοσκυλα στο εξωτερικο παρα πολλες φορες.

Θα βάλω τα κλάμματα πραγματικά.... μέχρι και η aegean επιτρέπει 23..... η lufthansa τόσο πιά να μην είναι ευέλεηκτη με τις διστάσεις τις? ντε και σόνυ 20 ύψος!!!

Κι εμένα η δικιά μου 23 εκατοστά ύψος έχει 45 μήκος και 30 πλάτος.
Το καλύτερο είναι αυτό που σου προτείνει η Vickymoon αφού έχει γνωστό αν και δεν νομίζω να βγάλουν μέτρο με το μάτι θα την δουν:)

βίκυ μου με σώζεις.... μιλάμε για 3 εκατοστά έτσι όχι 30 και έχω βάλει τα κλάμματα απο χθες γιατί κανεις δεν έχει.....

βίκυ μου με σώζεις.... μιλάμε για 3 εκατοστά έτσι όχι 30 και έχω βάλει τα κλάμματα απο χθες γιατί κανεις δεν έχει.....
εκανα μια βλακεια κ εχασ το τηλεφωνο σου παρε με σε παρακαλω ξανα

σε χιλιο ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω :) μου εφτιαξες την ημέρα πραγματικά. να'σαι καλα:):):):D:up:

ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα κ θα κανεις χριστουγεννα με τη γατα σου. γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up:
να μας πεις τι εγινε με το ταξιδι στην επιστροφη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back