chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και καλούς απογόνους!!!
Το γάμο να τον κάνετε όπως εσείς θέλετε και μη στεναχωριέστε για τους συγγενείς....αυτοί εκάναν τον δικό τους όπως ήθελαν οπότε τώρα δεν τους πέφτει λόγος!
Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου του γάμου και του πανηγυριού! Το έχω ξεκαθαρίσει στους γονείς μου από τώρα και ευτυχώς δεν έχουν πρόβλημα..πάλι καλά γιατί δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω τίποτα που δεν μου αρέσει μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν ένα μάτσο συγγενείς (έχω τεράστιο σόι) που τους περισσότερους ούτε που τους ξέρω!
Ευτυχώς και ο φίλος μου, με τον οποίο είμαστε μαζί 6μισυ χρόνια, είναι της ίδιας άποψης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το καλο!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

mariepap
Νεοφερμένο μέλος
Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλοκαίρι που μας έρχεται αποφασίσαμε να παντρευτούμε.Εμείς, γονείς, θείοι όλοι μαζί...Ως γνωστόν η υπομονή όσο περνάει ο καιρός εξαντλείται και εγώ επισήμως έχω φτάσει στα όρια μου...Βοηθήστε σας παρακαλώ μια μέλλουσα νύφη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Ιδέες,συμβουλές,προτάσεις..ότι έχετε ευχαρίστησηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
join the clubΤο καλοκαίρι που μας έρχεται αποφασίσαμε να παντρευτούμε.Εμείς, γονείς, θείοι όλοι μαζί...Ως γνωστόν η υπομονή όσο περνάει ο καιρός εξαντλείται και εγώ επισήμως έχω φτάσει στα όρια μου...Βοηθήστε σας παρακαλώ μια μέλλουσα νύφη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.Ιδέες,συμβουλές,προτάσεις..ότι έχετε ευχαρίστηση
Με το καλό και να είστε παντα ευτυχισμένοι μαζι.
Προτασεις διακοσμησεις και γαμου θελεις για τον γαμο ή για το σπίτι σας; Πρώτον π΄ρεπει να ξεκαθαρίσεις πόσοι παντρευεστε, όσοι περισσοτεροι τόσο δυσκολοτερα. Εμείς είμασταν μονο δύο (εγώ και ο αντρας μου) Οι υπολοιποι θειοι, γονεις κλπ θελαν πολυ να παντρευτουν κι αυτοι μαζί μας, δηλαδη να βγαλουν το αχτι τους στου κασιδα το κεφαλι αλλα δεν τους αφήσαμε.Στο τελος ήταν ολοι ευτυχισμενοι γιατι μας βλεπαν εμας να το διασκεδαζουμε παρα πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
ΕΙχαμε φτιαξει και καποιες γωνιές με ζεστα χρωματα γυρω αποτ τα τραπεζια με μαξιλαρες, φανους και χαλακια.Επισης οικονομική ιδέα είναι να κανετε στεφανια απο κλιματοβεργες με τα φυλλα τους με ένα χοντρο ψηλο κερί στη μεση.
Κοιταξε στο ιντερνετ για ιδεες διακοσμησης για γαμους και φαντασου κατι μοναδικο για σας.
Ελπιζω να βοηθησα

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα σου λέω μόνο τέλος.Αι κουρέψου.Πρόσεχε θα έρθω οργανωμένηΚυρα-νύφη, άσε τους στολισμούς και τα εύκολα, τη λίστα με τα "Απαγορεύεται" την έμαθες απ'έξω; Θα εξεταστείς λίαν συντόμως! Ορίστε μας, δεν σε στείλαμε πάνω να πάρεις ιδέες για στεφάνια αλλά για τις απόψεις του παπά που θα σε στεφανώσει
![]()
Θα τον πάρω θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο...
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ώρα η καλή σας εύχομαι .Εδώ και τρείς μέρες αποφασίσαμε με τον άντρα μου να...παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη. Συζούμε εδώ και 6 χρόνια και ζούμε σαν παντρεμένοι αλλά δεν είναι το ίδιο. Μόνο που οι γονείς του λείπουν σε ταξίδι και αποφασίσαμε να μην το πουμε σε κανένα πριν απο τους γονείς μας. Όμως εγώ θα σκάσω αν δεν το πω πουθενά. (Είμαι και παρλας και φοβάμαι μην παθω τίποτα με το στόμα κλειστό
).
Ετσι για να μην το πω, το ...γράφω.Θα μας φέρει τύχη που πρώτοι πρώτοι το μαθαίνουν οι γατόφιλοι.

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

..επειδη θα αλλαξουμε και σπιτι εχουμε τρελα εξοδα οπως ολοι φυσικα!!!!!! τωρα τελευται σε μερικους γαμους μαλιστα που εχω παει δεν κανουν τραπεζι και μαζευουν τα λεφτα αυτα για κατι αλλο.. επειδη εχω και μεγαλο σοι τρομαρα μου δεν ξερω τι να κανω !!!!
η αδερφη μου εχει φαγωθει να κανω . η μανα μου ευτυχως λεει κανε οτι θες εσυ θα παντρευτεις..σκεφτομουν ενα τραπεζι μονο οι οικογενειες και οι πρωτοι βαθμου συγγενεις αλλα μονο οι πρωτοι βαθμου δικοι μου συγγενεις ειναι 100 ατομα με του αντρα μου μαζι...

θα ειναι σαν να κανω κανονικο τραπεζι με 200-250 ατομα!!!! τα χω παιξει!!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααααααα!!!! με ενδιαφερει και μενα το θεμα!!! εγω λογικα θα παρω πτυχιο το καλοκαιρι οποτε λεμε και μεις μια που συζουμε 2 χρονια αρραβωνιασμενοι να παντρευτουμε .... υπολογιζουμε καπου στα τελη οκτωβρη..το θεμα ειναι ομως το τραπεζι..επειδη θα αλλαξουμε και σπιτι εχουμε τρελα εξοδα οπως ολοι φυσικα!!!!!! τωρα τελευται σε μερικους γαμους μαλιστα που εχω παει δεν κανουν τραπεζι και μαζευουν τα λεφτα αυτα για κατι αλλο.. επειδη εχω και μεγαλο σοι τρομαρα μου δεν ξερω τι να κανω !!!!
η αδερφη μου εχει φαγωθει να κανω . η μανα μου ευτυχως λεει κανε οτι θες εσυ θα παντρευτεις..σκεφτομουν ενα τραπεζι μονο οι οικογενειες και οι πρωτοι βαθμου συγγενεις αλλα μονο οι πρωτοι βαθμου δικοι μου συγγενεις ειναι 100 ατομα με του αντρα μου μαζι...
θα ειναι σαν να κανω κανονικο τραπεζι με 200-250 ατομα!!!! τα χω παιξει!!!!
![]()
Κοπελιά τι να μας πει και εσύ!!350 άτομα τουλάχιστον.Σ'έφαγα.
Βάλε ξενοδοχεία,μπομπονιέρες από 1,5 ως 3 ευρώ,προσκλητήρια,1200 ο φωτογράφος,7000 το τραπέζι,300 η τούρτα,800 το ανθοπωλείο και άλλα που δε θέλω να σκέφτομαι.Και φσικά δε τα έχω αλλά πρέπει να τα βρω
Που θα γίνει ο γάμος?Γιατί στην επαρχία παίζουν άλλες τιμές.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σόι του γαμπρού γιατί δε κάνεις ένα τραπέζι μια μέρα πριν το γάμο με τους πιο κοντινούς συγγενείς σε μια τύπου ταβέρνα που θα διαλέξεις εσύ το μενού και τη μέρα του γάμου πάρε τους φίλους και βγείτε να τα σπάσετε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κορίτσια το μόνο που προσπάθησα να φτιάξω μόνη μου ήταν οι μπουμπουνιέρες που τελικά δεν τις κατάφερα και πήγα με τα υλικά που είχα αγοράσει σε αυτούς που πήρα τα προσκλητήρια και είχα ξεσηκώσει και το σχέδιο και μου τις έφτιαξαν. Εκείνες τις μέρες δεν θα έχεις χρόνο για τίποτα, οπότε θα λες ας πληρώσω να τα πάρω έτοιμα να ξεμπερδεύω. Πρέπει να βρεις το κύριο χρώμα που θα επικρατεί πάντως. Εγώ τους είχα πάει και κορδέλες για να φτιάξουν μπουκετάκια πάνω στο γεφυράκι που κόψαμε την τούρτα πάνω από την πισίνα και να κρεμάσουν και σε ένα υπόστεγο και χρησιμοποίησαν ελάχιστη. Την υπόλοιπη την κράτησαν οι γύφτοι. Γενικά ετοιμάσου ψυχολογικά ότι θα σε κοροιδέψουν οι περισσότεροι. Μέχρι και την ανθοδέσμη μου άλλαξαν οι άχρηστοι και όταν βγάζαμε φωτογραφίες έβριζα και με άκουσαν και πήγαν να τα μπαλώσουν. Να θυμάσαι πως η εμπειρία είναι μοναδική και δεν την ξαναζείς, κοίτα να το απολαύσεις.
Δεν έχω χρόνο καρδιά μου.Μένω Αθήνα,σχολάω 10 το βράδυ και ο γάμος θα γίνει Βόλο.Οτι μπορώ να κάνω μόνη μου θα το κάνω.Απλά δε ξέρω που να ψάξω για υλικά.Σκέφτομαι πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά φυσικά λουλούδια ή στεφανάκια με αποξηραμένα από τα χεράκια μου?
ria23
Διάσημο μέλος
Κοπελιά τι να μας πει και εσύ!!350 άτομα τουλάχιστον.Σ'έφαγα.Βάλε ξενοδοχεία,μπομπονιέρες από 1,5 ως 3 ευρώ,προσκλητήρια,1200 ο φωτογράφος,7000 το τραπέζι,300 η τούρτα,800 το ανθοπωλείο και άλλα που δε θέλω να σκέφτομαι.Και φσικά δε τα έχω αλλά πρέπει να τα βρω
Που θα γίνει ο γάμος?Γιατί στην επαρχία παίζουν άλλες τιμές.Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σόι του γαμπρού γιατί δε κάνεις ένα τραπέζι μια μέρα πριν το γάμο με τους πιο κοντινούς συγγενείς σε μια τύπου ταβέρνα που θα διαλέξεις εσύ το μενού και τη μέρα του γάμου πάρε τους φίλους και βγείτε να τα σπάσετε.
δεν ειναι κακο να σου πω την αληθεια ο γαμος μαλλον για αθηνα το βλεπω... λεγαμε για κρητη απο οπου ειναι ο'' αντρας μου ''για να γλυτωσουμε καποια εξοδα αλλα μας ερχεται το ιδιο απο οτι ρωτησα οποτε..μπηκα σε ενα σαιτ και ελεγε για μπουφε 14ευρω /το ατομο αλλα δυστυχως ειναι θεσσ/νικη θα ψαξω σε κατι αντιστοιχο εδω καμια προσφορα κατι..350 ατομα εσυ ε???? και μενα μην νομιζεις συνολο καπου τοσα βγαινουν τα προσκλητηρια απλα οι μισοι ειναι γιαννενα και δεν νομιζω να ερθουν!!!!!! καποια στιγμη σκεφτηκα και για πολιτικο γαμο να σου πω,..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
καποια στιγμη σκεφτηκα και για πολιτικο γαμο να σου πω,..![]()
Και πολιτικό να κάνεις δε θα βγάλεις μετά έξω κάποια άτομα?Το τραπέζι δε το γλυτώνεις.Ο πολιτικός είναι λύση αρκεί μετά να μην αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις και θρησκευτικό κάποια στιγμή.Στις προσφορές θέλει προσοχή γιατί δε πάνε με το σύνολο των ατόμων η τιμή συνήθως αλλά με πακέτα των 150,300 ατόμων ανάλογα τη χωρητικότητα του μαγαζιού.Επίσης αν κλείσεις για 200 άτομα και έρθουν λιγότεροι θα πληρώσεις για 200 άτομα.Ασε που μπορεί να βάλουν και άλλο γάμο για να γεμίσουν το μαγαζί τους.Δες εδώ https://www.wedstar.gr/categories.php?id=3
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool