Αν δεν το πω πουθενά θα σκάσω

Θες ψαλιδια που να κοβουν σε διαφορα σχεδια;Μπορεις να βρεις στο Jumbo.Επισης,μια κολλα στιγμης ή μια απλή jel όπως η UHU θα ειναι ιδανικες για να κολλησεις αποξηραμενα σε ξυλο.
Οριστε Θενια παιδι μου,το προβλημα λυθηκε,αρχισε παλι τη λογοδιαρροια.:P

Α δε μπορώ τώρα Δώρα κάνω δουλειά! Θα μπορώ σε λίγο όμως γι'αυτό προετοιμαστείτε! Ωτοασπίδες!!! Και οι mods να ετοιμάζουν τα ban! Αιτία? Ακατάσχετη πολυλογία! :bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω τι απαντησαν τα αλλα κοριτσια(γιατι δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα ποστς)αλλα εγω εκανα μονη μου 200 μπομπονιερες!!!Και μου κοστισε πολυ λιγοτερο και ριξαμε πολυ γελιο με τις φιλες μου οταν τις φτιαχναμε!!!Ασε που δεν υπηρχαν τοτε στην οι αγορα αυτες που ηθελα.Αγορασα απο το Σοφρωνα αστεριες,κατι σα διχτυ,μπομπονιερες και σακουλακια μικρα για να τις βαλω μεσα και να μη λιωσουν και...βουαλα!!Για ευκολια,κολλησα τους αστεριες πανω στο χορτο που εδεσα τις μπομπονιερες,με πιστολακι θερμοκολλησης.
Αυτα απο εμενα...Και μια συμβουλη...ειναι δικος σου γαμος και εκεινη την ημερα μην ασχοληθεις με τιποτα...μονο να χορευεις και ολοι οι αλλοι θα τρεχουν για σενα!!!!
Αχ...τι μου θυμησες τωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας πω ότι σύμφωνα με τη Μητρόπολη ο γάμος σε ξωκλήσια απαγορεύεται πια.Εκτός αν σου δώσουν ειδική άδεια που είναι στο χέρι του κάθε παππά.Το έχω ψάξει το θέμα:down:

Απλά σε αρκετά κτήματα, ιππικούς ομίλους,που διοργανώνουν δεξιώσεις, χτίσανε και απο ένα εκκλησάκι, για την εκμετάλευση του όλου θέματος. Ετσι όμως φαίνετε ότι χαμήλωσαν τα έσοδα της κάθε εκκλησίας ,και πήραν δραστικά μέτρα.
Επίσης απαιτούν και μία συμπεριφορά, κοσμιοτάτη, κατα τη διάρκεια της τελετής, γιατί πολύ πανηγύρι είχε καταντήση.,και το ρύζι έξω απο τη πόρτα.

αυτο παντως το φτιαξτο μονο σου μ'αρεσει!!!!!! ειμαι πολυ καλη στην χειροτεχνια και εχω τρελες ιδεες!!!!!!! σου βγηκε και πιο φτηνο εεε???????? δεν ειναι κακο!!!!!!!!1

βρε πολυλογουδες γυναικες τοσες σελιδες ποτε τις γραψατε?????????? με τον αντρα μου για ψωνια πηγα και γεμισατε 5 σελιδες τι ειστε εσεις???????:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο παντως το φτιαξτο μονο σου μ'αρεσει!!!!!! ειμαι πολυ καλη στην χειροτεχνια και εχω τρελες ιδεες!!!!!!! σου βγηκε και πιο φτηνο εεε???????? δεν ειναι κακο!!!!!!!!1

βρε πολυλογουδες γυναικες τοσες σελιδες ποτε τις γραψατε?????????? με τον αντρα μου για ψωνια πηγα και γεμισατε 5 σελιδες τι ειστε εσεις???????:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ φταίω καλέ κυρία...μιλάω πολύ...:redface::redface::P

Βρε αθεοφοβες, έλειψα δυο μέρες και γεμίσατε 5 σελίδες;:blink: :blink: :blink: Εμ, βέβαια όπου γάμος και χαρα...:lol: Ε λοιπον δεν θα κατσω να διαβασω τοση πολυλογία γιατι είναι και 11 η ώρα. Μόνο να πω οτι εμείς τα γτιαξαμε όλα μονοι μας στο γαμο μας περυσι, προσκλησεις, μπομπονιέρες, στολισμους...και το καταφχατιστηθηκαμε. Ειδικά τις προσκλησεις που τις χαραξα σε λινολεουμ και τις τυπωνα μια μια ειχα για τρεις μερες ένα χαμοφελο μεχρι τ'αυτια.:D

Αντε σας ευχομαι όλα του γάμου...χαρούμενα:)

παιδακια να κανω μια ερωτηση για πολιτικο γαμο!!!!! χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο αυτα?????? https://www.weddinginfo.gr/wedding/civilmarriageathenscity/index.html εχει κανει κανεις πολιτικο να μας κατατοπισει???? θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω απλα να εχω μια πρωτη ιδεα!!!!:):):)

:up:thanks προκαταβολικα!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back