condoros
Νεοφερμένο μέλος
Το βιντεο που αναφέρω το έχω κάνει upload στο site με όνομα: Γατάκι Άρρωστο και περιμένω την έγγριση από κάποιον moderator.
Εαν καποιος moderator διαβάσει αυτό το μήνυμα , αν μπορεί ας προωθήσει την κατάσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά, ρε παιδιά τι λέμε... πως γίνεται να περιμένουμε τα πάντα από 2-3 άτομα που τρέχουν όλη μέρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Αγαπητή/ε condoros φαντάζεσαι πόσες γατοομάδες θα χρειαζόμασταν αν ο καθένας από μας εδώ έβλεπε τουλάχιστον ένα γατάκι άρρωστο και απλά το κοιτούσε περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν κάτι ?
ΕΛΕΟΣ !
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αυτό το γατάκι στο βίντεο είναι αδέσποτο κάτω από το σπίτι μου και είναι εδώ και μέρες άρρωστο . Σήμερα το είδα είναι στα τελευταία του. Εαν μπορούν να κάνουν κάτι τα κορίτσια από τη Γατοομάδα Αθήνας , ας έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου, 6976860818
Το βιντεο που αναφέρω το έχω κάνει upload στο site με όνομα: Γατάκι Άρρωστο και περιμένω την έγγριση από κάποιον moderator.
Εαν καποιος moderator διαβάσει αυτό το μήνυμα , αν μπορεί ας προωθήσει την κατάσταση.
Ζητάς βοήθεια μεν αλλά δεν εξηγείς τι είδους βοήθεια χρειάζεσαι..
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
condoros
Νεοφερμένο μέλος
Χθές που έβαλα το μήνυμα αυτό , το είδα από το μπαλκόνι, ήτανε τεζαρισμένο κάτω και νόμιζα ότι πέθανε. Κατέβηκα αμέσως και είδα μια πολύ άσχημη εικόνα , ζούσε στα τελευταία του, και έβγαζε από παντού πυον. Από παντού, μέχρι και από τη μήτρα. Πόνεσε η ψυχή μου ρε. και δυστηχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από μισή ώρα έπρεπε να φύγω για δουλειά εκτός Αθηνών. Δε γινότανε αλλιώς. Στο μεταξύ η ώρα ήτανε 4 το μεσσημέρι αν δε κάνω λάθος, και αυτή την ώρα δεν ξέρω κάποιον κτηνίατρο να δουλεύει. Γιαυτό έβαλα το μήνυμα , μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος άπό τους ζωόφιλους εδώ μέσα, που είχε χρόνο και χρήμα και με πάρει τηλέφωνο να το πάει αυτός. Αλλά μόνο κουβέντες. Και κάτι τελευταίο, γιατί πολύ εύκολα τα θεωρήσατε όλα.
Χθες το πρωί είχα πάει την Τερέζα (avatar) στον Αίλουρο γιατί έχει προκύψει πολύ σοβαρό πρόβλημα και κοντεύει να μείνει φαλακρή + μια μόλυνση στο μάτι της.... πράγματα που προκύψανε και δε τα είχα στο πρόγραμμα .. άρα και έξοδα .. Εγώ είμαι φοιτητής. Από το Δεκέμβρη που έχω μαζέψει την Τερέζα σπίτι (και αυτή αδέσποτη, από προηγούμενη γένα της μάνας του γατακίου) έχω ξοδέψει πάνω από 500 ευρώ μόνο σε γιατρούς. Χθές με αυτά που προκύψανε, 30 ευρώ μου μείνανε ίσα ίσα για τη βενζίνη μου. Και δουλειά να μην είχα χθες, τι να έκανα δηλαδη? Ξέρετε κανένα γιατρό να δουλεύει τζάπα? Να την πήγαινα στον Αίλουρο και να του έλεγα γεια σας κύριε Παναγιώτη, σας παρακαλώ περιθάλψτε τη γάτα τζάπα? Δεν γίνονται αυτά... Γιαυτό και μίλησα για Γατοομάδα Αθήνας... Μήπως ήξερε κάποιον... Γιατί εγώ πριν ανακαλύψω τον Αίλουρο , ο οποίος είναι εξαιρετικός,.. πήγαινα τη γάτα στο Αττικό Νοσοκομείο στο Πικέρμι, όπου οι κύριοι εκεί είναι Αγιογδήτες...
stellak
Διάσημο μέλος
α) Αλλά μόνο κουβέντες. Και κάτι τελευταίο, γιατί πολύ εύκολα τα θεωρήσατε όλα.
β) Να την πήγαινα στον Αίλουρο και να του έλεγα γεια σας κύριε Παναγιώτη, σας παρακαλώ περιθάλψτε τη γάτα τζάπα? Δεν γίνονται αυτά...
α) Το καλύτερο κομμάτι... τι να σου πω τώρα, τα λόγια περισσεύουν.
β) ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Έτσι να έκανες. Κύριε Αίλουρε, με ξέρετε, είμαι πελάτης σας, το γατάκι είναι αδέσποτο, ΑΝ μπορείτε να με χρεώσετε και θα σας ξεχρεώσω όποτε μπορώ.
ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
Α, μα πια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
σε ανάλογη περίπτωση καλύτερα να κοιτάξεις να είσαι πιο περιγραφικός στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για να λάβεις και την ανάλογη βοήθεια..
ιβανα
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Και πάλι η αντίδραση σου δεν ήταν σωστή κατά την προσωπική μου άποψη, ιδίως αφού αναφέρεις ότι έχεις γιατρό τον Κ.Πάνο. Ο Κ.Πάνος είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος και είμαι σίγουρη ότι αν του τηλεφωνούσες σίγουρα θα άνοιγε το ιατρείο του και θα σου έλεγε τί μπορείς να κάνεις. Όσον αφορά τα χρήματα, επίσης και σε αυτό θα βρίσκατε λύση γιατί ξανατονίζω ότι είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα. Θα σου έφερνε αντίρηση αν του έλεγες ότι θα του τα πας αργότερα τα χρήματα? Δεν νομίζω....Και θα μαζευόντουσαν τα χρήματα σίγουρα.
Πόναγες αλλά δεν έκανες τίποτα. Απλώς έγραψες το μήνυμα για να μεταφέρεις κάπου αλλού την ευθύνη και να απαλύνεις λίγο τις τύψεις σου. Αυτή είναι η άποψη μου........
konstans
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
α) Το καλύτερο κομμάτι... τι να σου πω τώρα, τα λόγια περισσεύουν.
β) ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Έτσι να έκανες. Κύριε Αίλουρε, με ξέρετε, είμαι πελάτης σας, το γατάκι είναι αδέσποτο, ΑΝ μπορείτε να με χρεώσετε και θα σας ξεχρεώσω όποτε μπορώ.
ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...Α, μα πια!
Εκτός του ότι συμφωνώ και επαυξάνω...αρνούμαι να ξοδεψω φαια ουσία και χρήματα για φιλοζωους του καναπέ..τελος! Κρίμα το πλασματακι που ενω και ενα μήνα δεν μπορουσες να το πιασεις, ενώ οι θηριοδαμαστριες του Αδεσποτολογιου ή της ΓατοΟμαδας θα το επιαναν αμεσως ή βεβαια οταν ήταν στα τελευταία του...
Havana
Διάσημο μέλος
ποιος εχει και θελει να μου δανεισει και απο που να περασω να την παρω.¨και οχι τρεξτε .
αυτο το μυνημα χρειαζοταν .
Voula
Διάσημο μέλος
Απλά αγαπητέ φίλε, αν χρειστείς άλλη φορά οτιδήποτε, προσπάθησε να είσαι πιο περιγραφικός.
condoros
Νεοφερμένο μέλος
Και να κοπεί η ειρωνία παρακαλώ. Χθες βρέθηκα σε απόγνωση γιαυτό έβαλα το μήνυμα. Εαν δεν με ενδιέφερε δεν θα το έβαζα καν. Και πολύ μετάνιωσα να σας πω την αλήθεια. Πας να κάνεις ένα καλό και θα ακούω και κράξιμο?
Και όσοι δε θέλουν να είναι φιλόζωοι του καναπέ παίρνουν τηλέφωνο. εξυπνάδες.. αντε.
condoros
Νεοφερμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Και πάλι όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη,η στάση του δεν είναι η σωστή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool