Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί θα πεθάνει

condoros

Νεοφερμένο μέλος

Ο condoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Αυτό το γατάκι στο βίντεο είναι αδέσποτο κάτω από το σπίτι μου και είναι εδώ και μέρες άρρωστο . Σήμερα το είδα είναι στα τελευταία του. Εαν μπορούν να κάνουν κάτι τα κορίτσια από τη Γατοομάδα Αθήνας , ας έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου, 6976860818
Το βιντεο που αναφέρω το έχω κάνει upload στο site με όνομα: Γατάκι Άρρωστο και περιμένω την έγγριση από κάποιον moderator.
Εαν καποιος moderator διαβάσει αυτό το μήνυμα , αν μπορεί ας προωθήσει την κατάσταση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη, γιατί δεν παίρνεις το γατάκι να το μεταφέρεις άμεσα σε έναν κτηνίατρο, αφού είναι εδώ και μέρες άρρωστο και το βλέπεις; Και γιατί η Γατοομάδα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου κι όχι εσύ μαζί της; :down:

Ρε παιδιά, ρε παιδιά τι λέμε... πως γίνεται να περιμένουμε τα πάντα από 2-3 άτομα που τρέχουν όλη μέρα;:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα το ξαναπώ και στο τελος ας καταντήσω γραφική: Το γατακι το βλέπεις σε μαυρο χάλι και θελεις να βοηθήσεις;; πηγαινε το σε κάποιο κτηνιατρο. Και από εκεί και πέρα βλεπουμε πως προχωραει το πραγμα με τα εξοδα του για τον αν θα πρεπει να παει σε καποιο αλλο γιατρο για νοσηλεια να χρειαζεται φιλοξενία...το να πεταμε το μπαλακι σε ανθρωπους εθελοντικά κάνουν ότι κανουν δεν ειναι ζωοφιλία..και τέλος τον χρόνο που ξόδεψες για να τραβήξεις το βίντεο θα μπορούσες να κανεις τη μεταφορά του σε ενα κτηνίατρο...

μπράβο.! όταν πεθάνει στείλε μας μια φωτογραφία ότι πέθανε!

:down::down::down:

"μπράβο.! όταν πεθάνει στείλε μας μια φωτογραφία ότι πέθανε!"
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Αγαπητή/ε condoros φαντάζεσαι πόσες γατοομάδες θα χρειαζόμασταν αν ο καθένας από μας εδώ έβλεπε τουλάχιστον ένα γατάκι άρρωστο και απλά το κοιτούσε περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν κάτι ?
ΕΛΕΟΣ !

Αυτό το γατάκι στο βίντεο είναι αδέσποτο κάτω από το σπίτι μου και είναι εδώ και μέρες άρρωστο . Σήμερα το είδα είναι στα τελευταία του. Εαν μπορούν να κάνουν κάτι τα κορίτσια από τη Γατοομάδα Αθήνας , ας έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου, 6976860818
Το βιντεο που αναφέρω το έχω κάνει upload στο site με όνομα: Γατάκι Άρρωστο και περιμένω την έγγριση από κάποιον moderator.
Εαν καποιος moderator διαβάσει αυτό το μήνυμα , αν μπορεί ας προωθήσει την κατάσταση.

Ζητάς βοήθεια μεν αλλά δεν εξηγείς τι είδους βοήθεια χρειάζεσαι..

Πες τι ακριβώς ζητάς; Που μένεις; Eίναι κρίμα για αυτή τη ζωούλα

Τι έγινε με το γατάκι?

Κατ' αρχάς να πέσουν λίγο οι τόνοι από τους εξυπνάκιδες εδω μέσα γιατί το μόνο εύκολο είναι να λεμε κουβέντες έτσι ... οτι να ναι. Ένα τηλέφωνο στο κινητό μου δεν χτύπησε όμως.. Έστω για να δείτε τι βοήθεια χρειάζομαι. Μόνο χαζοκουβέντες στο φόρουμ.. αυτό ειναι το ενδιαφέρον σας για το γατάκι. Για να σας πω και ακριβώς πως έχει για να μη βγαίνουνε ηλίδια συμπεράσματα. Το γατάκι αυτό είναι αδέσποτο και ήτανε άρρωστο εδώ και ένα μήνα. Ως αδέσποτο ήτανε πολύ άγριο. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να το ταϊσω , αλλα δεν έτρωγε. Έχει άλλα 2 αδερφάκια. Τους έβαζα τροφή στα 3 μέτρα, ένα μήνα τώρα σχεδόν κάθε μέρα αυτή η ιστορια, τα άλλα δύο όταν απομακρυνόμουνα πηγαίνανε και τρώγανε , αυτό όμως δεν έτρωγε ποτέ. Το παρακολουθώ σας λέω ένα μήνα . Μένω στον 1ο όροφο. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές προσπάθεια να το ποιάσω αλλα τίποτα. Ακόμη και άρρωστο ήτανε πολύ άγριο. Το είχα βρει πόσες φορές να κοιμάται πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου. Πήγαινα από την άλλη μερια και του έβαζα τροφη πάνω στο καπό , έφευγα, κατέβαινα πάλι μετά απο 1 τέταρτο και αυτό δεν είχε αγγιξει τίποτα. Κονσέρβες Ηιλλς, goyrmet και ξηρα τροφη Royal Canin , για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πήγαινα να το ποιάσω μετά στο καπώ και δεν καθότανε.
Χθές που έβαλα το μήνυμα αυτό , το είδα από το μπαλκόνι, ήτανε τεζαρισμένο κάτω και νόμιζα ότι πέθανε. Κατέβηκα αμέσως και είδα μια πολύ άσχημη εικόνα , ζούσε στα τελευταία του, και έβγαζε από παντού πυον. Από παντού, μέχρι και από τη μήτρα. Πόνεσε η ψυχή μου ρε. και δυστηχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από μισή ώρα έπρεπε να φύγω για δουλειά εκτός Αθηνών. Δε γινότανε αλλιώς. Στο μεταξύ η ώρα ήτανε 4 το μεσσημέρι αν δε κάνω λάθος, και αυτή την ώρα δεν ξέρω κάποιον κτηνίατρο να δουλεύει. Γιαυτό έβαλα το μήνυμα , μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος άπό τους ζωόφιλους εδώ μέσα, που είχε χρόνο και χρήμα και με πάρει τηλέφωνο να το πάει αυτός. Αλλά μόνο κουβέντες. Και κάτι τελευταίο, γιατί πολύ εύκολα τα θεωρήσατε όλα.
Χθες το πρωί είχα πάει την Τερέζα (avatar) στον Αίλουρο γιατί έχει προκύψει πολύ σοβαρό πρόβλημα και κοντεύει να μείνει φαλακρή + μια μόλυνση στο μάτι της.... πράγματα που προκύψανε και δε τα είχα στο πρόγραμμα .. άρα και έξοδα .. Εγώ είμαι φοιτητής. Από το Δεκέμβρη που έχω μαζέψει την Τερέζα σπίτι (και αυτή αδέσποτη, από προηγούμενη γένα της μάνας του γατακίου) έχω ξοδέψει πάνω από 500 ευρώ μόνο σε γιατρούς. Χθές με αυτά που προκύψανε, 30 ευρώ μου μείνανε ίσα ίσα για τη βενζίνη μου. Και δουλειά να μην είχα χθες, τι να έκανα δηλαδη? Ξέρετε κανένα γιατρό να δουλεύει τζάπα? Να την πήγαινα στον Αίλουρο και να του έλεγα γεια σας κύριε Παναγιώτη, σας παρακαλώ περιθάλψτε τη γάτα τζάπα? Δεν γίνονται αυτά... Γιαυτό και μίλησα για Γατοομάδα Αθήνας... Μήπως ήξερε κάποιον... Γιατί εγώ πριν ανακαλύψω τον Αίλουρο , ο οποίος είναι εξαιρετικός,.. πήγαινα τη γάτα στο Αττικό Νοσοκομείο στο Πικέρμι, όπου οι κύριοι εκεί είναι Αγιογδήτες...

α) Αλλά μόνο κουβέντες. Και κάτι τελευταίο, γιατί πολύ εύκολα τα θεωρήσατε όλα.
β) Να την πήγαινα στον Αίλουρο και να του έλεγα γεια σας κύριε Παναγιώτη, σας παρακαλώ περιθάλψτε τη γάτα τζάπα? Δεν γίνονται αυτά...

α) Το καλύτερο κομμάτι... τι να σου πω τώρα, τα λόγια περισσεύουν.
β) ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Έτσι να έκανες. Κύριε Αίλουρε, με ξέρετε, είμαι πελάτης σας, το γατάκι είναι αδέσποτο, ΑΝ μπορείτε να με χρεώσετε και θα σας ξεχρεώσω όποτε μπορώ.

ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...:mad: Α, μα πια!

φίλε μου διαβάζοντας εσύ το πρώτο μήνυμά σου με ησυχία τι νόημα βγάζεις; εγώ πάντως έβγαλα κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το τελευταίο σου που θα έπρεπε να το είχες συμπεριλάβει στην αρχή έτσι ώστε μιας και πράγματι χρειαζόταν περισσότερη προσπάθεια για το γατόνι.

σε ανάλογη περίπτωση καλύτερα να κοιτάξεις να είσαι πιο περιγραφικός στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για να λάβεις και την ανάλογη βοήθεια..

σε τι κατασταση ειναι τωρα το γατι ?

Συγγνώμη αλλά το πρώτο μήνυμα σου ήταν πολύ σύντομο και ήταν φυσιολογικό να φέρει τέτοιες απαντήσεις. Αν εξηγούσες καλύτερα την κατάσταση ίσως να είχες άλλη αντιμετώπιση.
Και πάλι η αντίδραση σου δεν ήταν σωστή κατά την προσωπική μου άποψη, ιδίως αφού αναφέρεις ότι έχεις γιατρό τον Κ.Πάνο. Ο Κ.Πάνος είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος και είμαι σίγουρη ότι αν του τηλεφωνούσες σίγουρα θα άνοιγε το ιατρείο του και θα σου έλεγε τί μπορείς να κάνεις. Όσον αφορά τα χρήματα, επίσης και σε αυτό θα βρίσκατε λύση γιατί ξανατονίζω ότι είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα. Θα σου έφερνε αντίρηση αν του έλεγες ότι θα του τα πας αργότερα τα χρήματα? Δεν νομίζω....Και θα μαζευόντουσαν τα χρήματα σίγουρα.
Πόναγες αλλά δεν έκανες τίποτα. Απλώς έγραψες το μήνυμα για να μεταφέρεις κάπου αλλού την ευθύνη και να απαλύνεις λίγο τις τύψεις σου. Αυτή είναι η άποψη μου........

α) Το καλύτερο κομμάτι... τι να σου πω τώρα, τα λόγια περισσεύουν.
β) ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Έτσι να έκανες. Κύριε Αίλουρε, με ξέρετε, είμαι πελάτης σας, το γατάκι είναι αδέσποτο, ΑΝ μπορείτε να με χρεώσετε και θα σας ξεχρεώσω όποτε μπορώ.

ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...:mad: Α, μα πια!

Εκτός του ότι συμφωνώ και επαυξάνω...αρνούμαι να ξοδεψω φαια ουσία και χρήματα για φιλοζωους του καναπέ..τελος! Κρίμα το πλασματακι που ενω και ενα μήνα δεν μπορουσες να το πιασεις, ενώ οι θηριοδαμαστριες του Αδεσποτολογιου ή της ΓατοΟμαδας θα το επιαναν αμεσως ή βεβαια οταν ήταν στα τελευταία του...

θα μπορουσες να πεις "χρειαζομαι γατοπαγιδα να πιασω ενα αγριο γατακι που ψοφολογα, για να το παω στο γιατρο.
ποιος εχει και θελει να μου δανεισει και απο που να περασω να την παρω.¨και οχι τρεξτε .
αυτο το μυνημα χρειαζοταν .

Νομίζω ότι πλέον δεν έχει νόημα η συζήτηση, δυστυχώς.

Απλά αγαπητέ φίλε, αν χρειστείς άλλη φορά οτιδήποτε, προσπάθησε να είσαι πιο περιγραφικός.

Τον κύριο Παναγιώτη τώρα τον γνώρισα, 2 φορές έχω πάει στον Αίλουρο. Τον έχω συμπαθήσει πάρα πολύ, άλλα ούτε το κινητο του έχω, και ούτε θα μπορουσα να του πω ότι θα του πάω τα χρήματα αργότερα γιατί όπως προανέφερα τώρα τον γνώρισα. Εξάλλου είχα δουλειά, σε μισή ώρα από την ώρα που το αντιλήφθηκα επρεπε να φύγω. Όσο για τη γατοπαγίδα , δεν γνωρίζω καν την υπαρξή της. Το μόνο που γνωρίζω και εφάρμοσα για να ποιάσω τη δικιά μου όταν το έσκασε εποιδη είχε οίστρο, είναι ο γατοφόρος με τροφή μέσα και ένα σπάγκο να δέσεις την πορτα της για να το κλείσεις μέσα... παγίδα δηλαδή... αλλά οπώς έχω ξαναπει το γατί δεν έτρωγε. Πως θα το ποιάναμε δηλαδή? Χθες δε μπορούσε να κουνηθεί... ήταν στα τελευταία του.
Και να κοπεί η ειρωνία παρακαλώ. Χθες βρέθηκα σε απόγνωση γιαυτό έβαλα το μήνυμα. Εαν δεν με ενδιέφερε δεν θα το έβαζα καν. Και πολύ μετάνιωσα να σας πω την αλήθεια. Πας να κάνεις ένα καλό και θα ακούω και κράξιμο?
Και όσοι δε θέλουν να είναι φιλόζωοι του καναπέ παίρνουν τηλέφωνο. εξυπνάδες.. αντε.

Βούλα έχεις δίκιο. Αλλά και εγώ βρε παιδί μου γύρισα σήμερα το πρωί και είδα όλα αυτά και αισθάνθηκα πολύ άσχημα, λες και το σκότωσα εγώ ένα πράγμα. Έαν δεν τα αγαπούσα, δεν θα τα τάιζα ένα μήνα τώρα, και ούτε θα ζήταγα βοήθεια.

Ίσως ο κύριος condoros να μην έχει την οικονομική δυνατότητα γι' αυτό.:/:

Και πάλι όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη,η στάση του δεν είναι η σωστή.:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back