Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί θα πεθάνει

παιδιά είναι άσχημο το να κατηγορούμε κάποιον ο οποίος ήταν σε απόγνωση και δεν ξέρει τους τρόπους να προσεγκίσει ένα γατάκι. Το οτι προσπάθησε να κάνει κάτι πάλι καλά! Μακάρι να ήταν και άλλος κόσμος που να ενδιαφερόταν ή έστω να τάϊζε αδέσποτα. Ας δίνουμε κουράγιο σε όλους και φυσικά καλό είναι να εξηγούμε τι ακριβώς είναι το πρόβλημα μας για να πάρουμε και ανάλογες απαντήσεις. Όσο για τα χρήματα μπορώ και εγώ να καταλάβω το παιδί γιατι και εγώ που δουλεύω δεν μένει σχεδόν τίποτα στο τέλος. Όταν είχα πάει να στειρώσω τον γάτο μου και πλήρωσα την στείρωση ήταν όλα οκ. Επιδή όμως εκείνη την ημέρα είχα αρκετά λεφτά για να προπληρώσω το εμβόλιό του το οποίο δεν γινόταν να το κάνει εκείνη την ημέρα λόγο της νάρκοσης είπα στον γιατρό να τον πληρώσω απο τώρα και να τον έφερνα τον γάτο μετά απο λίγες μέρες για να κάνει το εμβόλιο.. η απάντηση που πήρα είναι "ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να προπληρώνομαι για πράγματα αλλά τελος πάντον ας το κάνουμε". Που να του έλεγα τώρα ότι είναι σε ανάγκη ο γάτος μου για κάτι να τον κάνω να ανοίξει το ιατρίο του και τσάμπα κι όλας. Εγώ ντρέπομαι λίγο να πώ την αλήθεια γιατι μπορεί και ο γιατρός στο κάτω κάτω να μην θέλει πράγμα που θα τον έκανε ακόμα πιο απαράδεχτο έτσι δεν είναι; Είναι απλά ένα λεπτό ζήτημα τα χρήματα τα οποία πρέπει κανείς να το σηζητήσει με τον γιατό σε οποιαδήποτε περίπτωση για να ξέρει και με τι άνθρωπο έχει να κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα και γω συμφωνω μαζι σου...αλλα πριν παρω την ηρω εμενα με τους δικους μου!!!!! βρηκα ενα μωρο γατακι το πηρα χωρις να εχω λεφτα καθοτι φοιτητρια...δεν εχω ζητησει ποτε λεφτα απο τους δικους μου..γιατι δουλευω απο τα 16-17..δεν ειχα λεφτα αλλα το λυπηθηκα και το πηρα!!!!! το πηγα στον κτηνιατρο και το αποπαρασιτωσε ,το εξετασε και μου πηρε 15 ευρω...ηθελε και θεραπεια απο μυκητες και εδωσα αλλα 24 νομιζω που εκανε το φαρμακο εχει περασει ενας χρονος και δεν θυμαμαι καλα!!!!! οι γονεις μου δεν το θελαν μες στο σπιτι και το ειχα φασκιωμενο στην γατοφορο για 1 μηνα σε ενα δωμα στην ταρατσα!!!!!!!μολις εγινε τελειως καλα το πηγα στον κτηνιατρο και τον χιλιοπαρακαλεσα να πληρωσω την τροφη του μεχρι να το δωσει............τελικα το πηρε ελπιζω να εχει παει καπου καλα!!!!!!το νοημα ειναι οτι ολοι αντιμετωπιζουμε δυσκολιες αλλα ο τροπος του παιδιου ηταν λιγο εκβιαστικος...αφου θα εφευγε για δουλεια μπορουσε ισως να το βαλει σε μια γατοφορο μες στο μπανιο για να εχει ζεστασια και να επικοινωνησει με την γατοομαδα αθηνας μολις γυρνουσε μηπως γινοταν κατι..οσο για τον κ.Πανο δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα υπαρχουν πολλοι ευχαριστιμενα μελη και τελος ουτε και μενα μου αρεσε που παρακαλεσα τον κτηνιατρο χωρις να τον ξερω..αλλα η αναγκη βλεπεις!!!!!!!!!:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να ήταν και άλλος κόσμος που να ενδιαφερόταν ή έστω να τάϊζε αδέσποτα. .
Μα εγώ τα ταΐζω.Πάντα ίσως να έχω μαζί μου κάποια μικρή κονσέρβα και τα ταΐζω άσχετα αν μερικοί με κοιτάζουν περίεργα...:)

Mα ούτως η άλλως βρε κορίτσια δεν μίλησε κανείς για λεφτά νομίζω. Κι εγώ καταννοώ απόλυτα να υπάρχει μια δυσκολία, αλλά δεν θα συγκεντρωνόταν το ποσό από όλους μας?

Mα ούτως η άλλως βρε κορίτσια δεν μίλησε κανείς για λεφτά νομίζω. Κι εγώ καταννοώ απόλυτα να υπάρχει μια δυσκολία, αλλά δεν θα συγκεντρωνόταν το ποσό από όλους μας?

το παιδι αυτο ειπε οτι ειναι φοιτητης και δεν ειχε λεφτα να το παει στον κτηνιατρο καθως κ οτι επρεπε να παει στην δουλεια του!!!!!αυτο θελω να πω οτι αν μας ζηταγε οικονοικη βοηθεια θα προσπαθουσαμε να βοηθησουμε!!!!!!!αρκει ομως να εκανε καποια κινηση να το βοηθησει να το παρει οπως ειπα προσωρινα σπιτι σε μια γατοφορο στο μπανιο αφου εχει και αλλη γατουλα!:confused:

Τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ!!!

Ας μην το κουράζουμε τώρα,
πάντως condoros εγώ εχτές σου έστειλα μαιλ από το πμ για να το λάβεις.:hmm::hmm: απάντηση δεν πήρα.. τηλ. δε σε πήρα γιατί δεν μπορούσα.
οκ καταλαβαίνω ότι είχες κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες στο να το πιάσεις, κ επειδή όλοι εδώ είμαστε ευαίσθητοι όταν μαθαίνουμε ότι ένα γατάκι ψυχοραγούσε για μέρες μας πιάνει κάτι, μην παρεξηγείς κανέναν, όλοι έχουμε θυμώσει κατά καιρούς κ έχουμε διαφωνήσει μεταξύ μας, αλλά θα το ξαναπώ, πάνω από όλα ο κοινός σκοπό, τα ζώα που μας χρειάζονται.
Αν σου ξαναπροκύψει κάτι ανάλογο επικοινώνησε απευθείας με το φόρουμ, κ θα βρούμε σίγουρα όλοι μαζί λύση. Σε καμιά περίπτωση μη σκεφτείς ότι θα σου την πέσουν πάλι:mad::mad: Στείλε πμ σε συγκεκριμένα μέλη, κάνε κάτι παραπάνω.
Κ κάτι τελευταίο condoros, όλοι κάνουμε λάθη, τι σοι άνθρωποι θα είμασταν αν δεν κάναμε? Σημασία έχει να τα παραδεχόμαστε κ να μαθαίνουμε από αυτά, μην το παίρνεις τοοοοσοο προσωπικά. Οκ?:rolleyes:

[Και πολύ μετάνιωσα να σας πω την αλήθεια. Πας να κάνεις ένα καλό και θα ακούω και κράξιμο από τον κάθε τελευταίο?
Και όσοι δε θέλουν να είναι φιλόζωοι του καναπέ παίρνουν τηλέφωνο. εξυπνάδες.. αντε.[/quote]

απο τον ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ζητας ομως βοηθεια , μαλλον απαιτεις,
και δεν φταιμε εμεις που δεν μπορεις να γραψεις ενα σωστο μυνημα.

"αντε" γιατι τι? μας απειλεις?

Συγνώμη για αυτό που είπα, θυμώσα για επειδή με πήρατε από τα μούτρα, το παίρνω πίσω αμέσως. Έννιωσα λίγο αδικία, γιατί έγω κάλο ήθελα να κάνω. Ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί με κατανόση, και πήρα θάρρος απο αυτό. Χίλια συγνώμη που μίλησα έτσι. Καλές είναι και οι αντιπαλότητες όμως ;-) για να γνωριζόμαστε κιόλας. Συγνώμη σε όσους έθιξα.

Νομίζω ότι αυτό δεν μπορούσε να το ξέρει προκαταβολικά.:hmm:

το παιδι αυτο ειπε οτι ειναι φοιτητης και δεν ειχε λεφτα να το παει στον κτηνιατρο καθως κ οτι επρεπε να παει στην δουλεια του!!!!!αυτο θελω να πω οτι αν μας ζηταγε οικονοικη βοηθεια θα προσπαθουσαμε να βοηθησουμε!!!!!!!αρκει ομως να εκανε καποια κινηση να το βοηθησει να το παρει οπως ειπα προσωρινα σπιτι σε μια γατοφορο στο μπανιο αφου εχει και αλλη γατουλα!:confused:
Αν έχω καταλάβει σωστά το γατάκι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειαζόταν άμεση βοήθεια. Αφου ο condoros εκείνη τη στιγμή έφευγε, κρατώντας μέσα στο σπίτι, δε νομίζω ότι τότε θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος άλλος.
Τέλος κατά την άποψη μου γενικότερα δε θεωρώ σωστό να καταδικάζεται κάποιος επειδή δεν είναι όσο επικοινωνιακός ή περιγραφικός πρέπει.
Μπορούμε να βοηθήσουμε.... βοηθάμε, δεν μπορούμε, δε θέλουμε, μας τη βάρεσε η διατύπωση του μυνήματος βρε αδερφέ, θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες, πρώτα τις μαθαίνουμε και μετά κράζουμε.
Και άσχετα από το τι έκανε ο condoros και κάθε condoros όταν κάποιος γράφει για ένα γατάκι που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, δε νομίζω ότι το γατάκι θα σωθεί κράζοντας.
Απλά όποιος θέλει και αν μπορεί βοηθάει, έτσι νομίζω επιβεβαιώνεται και το "κοινός σκοπός τα ζώα που μας χρειάζονται".

Παιδια Σταματειστε λιγο ολοι να δουμε τι θα γινει μετο γατακι!

ΚΟνδορος η Γατοομαδα αθηνας ξενικησε να λειτουργει μολις ενα μηνα και απαρτιζεται απο ιδιωτες και δεν εχουμε χρηματα ακομη γιατι η συναυλια μας δεν εγινε για να βγαλουμε, ηδη τρεφουθμε με δικα μας εξοδα ενα μωρακι και μια γατουλα ενω ολοι εχουμε πολλα εξοδα με δικα μας ζωα. Παγιδα δεν εχουμε αλλα ισως μπορουν να μας δανεισουν οι εφταψυχες.Ο δε κανονισμος καθε γατοομαδας θεσσαλονικης η αθηνας ειναι ο ανθρωπος που θελει να ασχοληθουμε με το γατακι του θα δωσει τροφη και αμμο και ενα εμβολιο η αποπαρασιτωση και εμεις θα αναλαβουμε διασωση φιλοξενεια και προωθηση σε καλο σπιτι.

Ισως μπορουμε να συνεργαστουμε να το πιασουμε, εαν μπορεις να βαλεις αυτα που χρειαζονται εσυ και να βρουμε σπιτι εμεις και να κανουμε καποια συμφωνια με γιατρο να μην πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου για ολα αυτα. Λεω ισως γιατι αν ησουν θεσσαλονικη, αυτα θα ηταν σιγουρα και ισως βοηθουσαμε και στα οικονομικα λιγακι, η ομαδα μολις αρχισε εκει ομως, και δεν εχουμε δικτυωθει σε ενα μηνα μολις.

Εαν θελεις να σε βοηθησουμε παρε τηλ στο 6979780445 ( γουατς απ)να μου πεις τα πραγματα η στην Μαρια στην αθηνα στο 6932640982και νουμερο γουατς απ( αν εχεις κι εσυ γουαττς απ ειναι δωρεαν εκει) 6987754972.

Οπως βλεπεις μπορουμε να κανουμε κατι αλλα θεοι δεν ημαστε, αν συνεργαστουμε ομως θα σωθει σίγουρα το γατακι και θα βρουμε λυση.. λοιπον περιμενουμε...

Νομίζω ότι είναι πλέον αργά για το γατάκι.

Λοιπον εμεις βρηκαμε και δωρεαν κτηνιατρο τωρα παιρνει η μαρια τον νεαρο να δουμε τι εγινε

Για μελλοντικα τετοια περιστατικα παιδια να δινετε κατευθειαν το τηλ μας αν δεν ειναι καμμια μας μεσα, ακομη και σε περιεργα περιστατικα

6979780445 για θεσ/νικη, 6932640982 για αθηνα οσοι μπανετε συχνα στο φορουμ κρατηστε τα να τα εχετε να τα δινετε σε επειγοντα περιστατικα για να μη χανουμε χρονο

Α γεια σου βρε Yasmin, εγώ πάντως τα κρατάω και θα κάνω την αφελέστατη ευχή.... αχρείαστα να 'ναι!!

Λοιπον εμεις βρηκαμε και δωρεαν κτηνιατρο τωρα παιρνει η μαρια τον νεαρο να δουμε τι εγινε

Για μελλοντικα τετοια περιστατικα παιδια να δινετε κατευθειαν το τηλ μας αν δεν ειναι καμμια μας μεσα, ακομη και σε περιεργα περιστατικα

6979780445 για θεσ/νικη, 6932640982 για αθηνα οσοι μπανετε συχνα στο φορουμ κρατηστε τα να τα εχετε να τα δινετε σε επειγοντα περιστατικα για να μη χανουμε χρονο
Ευτυχώς που υπάρχει κ η γατομάδα που μπορεί κ θέλει να βοηθήσει τα "γατάκια του καναπέ" Γιασμιν αν μπορείς ενημέρωσέ μας για το τι έγινε με το γατάκι.
Σ' ευχαριστούμε για όλα!

Κατ' αρχάς να πέσουν λίγο οι τόνοι από τους εξυπνάκιδες εδω μέσα γιατί το μόνο εύκολο είναι να λεμε κουβέντες έτσι ... οτι να ναι. Ένα τηλέφωνο στο κινητό μου δεν χτύπησε όμως.. Έστω για να δείτε τι βοήθεια χρειάζομαι. Μόνο χαζοκουβέντες στο φόρουμ.. αυτό ειναι το ενδιαφέρον σας για το γατάκι. Για να σας πω και ακριβώς πως έχει για να μη βγαίνουνε ηλίδια συμπεράσματα. Το γατάκι αυτό είναι αδέσποτο και ήτανε άρρωστο εδώ και ένα μήνα. Ως αδέσποτο ήτανε πολύ άγριο. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να το ταϊσω , αλλα δεν έτρωγε. Έχει άλλα 2 αδερφάκια. Τους έβαζα τροφή στα 3 μέτρα, ένα μήνα τώρα σχεδόν κάθε μέρα αυτή η ιστορια, τα άλλα δύο όταν απομακρυνόμουνα πηγαίνανε και τρώγανε , αυτό όμως δεν έτρωγε ποτέ. Το παρακολουθώ σας λέω ένα μήνα . Μένω στον 1ο όροφο. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές προσπάθεια να το ποιάσω αλλα τίποτα. Ακόμη και άρρωστο ήτανε πολύ άγριο. Το είχα βρει πόσες φορές να κοιμάται πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου. Πήγαινα από την άλλη μερια και του έβαζα τροφη πάνω στο καπό , έφευγα, κατέβαινα πάλι μετά απο 1 τέταρτο και αυτό δεν είχε αγγιξει τίποτα. Κονσέρβες Ηιλλς, goyrmet και ξηρα τροφη Royal Canin , για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πήγαινα να το ποιάσω μετά στο καπώ και δεν καθότανε.
Χθές που έβαλα το μήνυμα αυτό , το είδα από το μπαλκόνι, ήτανε τεζαρισμένο κάτω και νόμιζα ότι πέθανε. Κατέβηκα αμέσως και είδα μια πολύ άσχημη εικόνα , ζούσε στα τελευταία του, και έβγαζε από παντού πυον. Από παντού, μέχρι και από τη μήτρα. Πόνεσε η ψυχή μου ρε. και δυστηχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από μισή ώρα έπρεπε να φύγω για δουλειά εκτός Αθηνών. Δε γινότανε αλλιώς. Στο μεταξύ η ώρα ήτανε 4 το μεσσημέρι αν δε κάνω λάθος, και αυτή την ώρα δεν ξέρω κάποιον κτηνίατρο να δουλεύει. Γιαυτό έβαλα το μήνυμα , μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος άπό τους ζωόφιλους εδώ μέσα, που είχε χρόνο και χρήμα και με πάρει τηλέφωνο να το πάει αυτός. Αλλά μόνο κουβέντες. Και κάτι τελευταίο, γιατί πολύ εύκολα τα θεωρήσατε όλα.
Χθες το πρωί είχα πάει την Τερέζα (avatar) στον Αίλουρο γιατί έχει προκύψει πολύ σοβαρό πρόβλημα και κοντεύει να μείνει φαλακρή + μια μόλυνση στο μάτι της.... πράγματα που προκύψανε και δε τα είχα στο πρόγραμμα .. άρα και έξοδα .. Εγώ είμαι φοιτητής. Από το Δεκέμβρη που έχω μαζέψει την Τερέζα σπίτι (και αυτή αδέσποτη, από προηγούμενη γένα της μάνας του γατακίου) έχω ξοδέψει πάνω από 500 ευρώ μόνο σε γιατρούς. Χθές με αυτά που προκύψανε, 30 ευρώ μου μείνανε ίσα ίσα για τη βενζίνη μου. Και δουλειά να μην είχα χθες, τι να έκανα δηλαδη? Ξέρετε κανένα γιατρό να δουλεύει τζάπα? Να την πήγαινα στον Αίλουρο και να του έλεγα γεια σας κύριε Παναγιώτη, σας παρακαλώ περιθάλψτε τη γάτα τζάπα? Δεν γίνονται αυτά... Γιαυτό και μίληMyCat Community - Απάντηση στο μήνυμασα για Γατοομάδα Αθήνας... Μήπως ήξερε κάποιον... Γιατί εγώ πριν ανακαλύψω τον Αίλουρο , ο οποίος είναι εξαιρετικός,.. πήγαινα τη γάτα στο Αττικό Νοσοκομείο στο Πικέρμι, όπου οι κύριοι εκεί είναι Αγιογδήτες...

Μίλησα με το παληκάρι, έχει κάθε καλή διάθεση να βοηθήσει και αυτό και όλα τα γατάκια της γειτονιάς του, αλλά δεν ήξερε πού να στραφεί και πώς να το χειριστεί. Το γατάκι είναι άφαντο σήμερα. Εάν το ξαναδεί τον παρακάλεσα να το πιάσει και να μας ειδοποιήσει εάν δεν μπορει να το πάει ο ίδιος σε κτηνίατρο, να το πάμε εμείς. Του είπα επίσης πώς ΥΠΑΡΧΕΙ κτηνίατρος που δεν παίρνει λεφτά για τα αδέσποτα, δε λέω τα στοιχεία του δημόσια, για να μην καταχραστούν κάποιοι την καλοσύνη του.

Από εκεί και πέρα, θέλω να δηλώσω δημόσια πως η Γατοομάδα Αθήνας είμαστε 2 άτομα, ιδιώτες, που από καλή διάθεση κάνουν πολύ περισσότερα από όσα μπορούν και προλαβαίνουν. Χρειαζόμαστε την ενεργή στήριξη σας (οικονομική ή ενεργή), για να μπορούμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε...

Όποιος βρίσκει χτυπημένο γατάκι θα ήταν ιδανικό αν το μετέφερε άμεσα σε κτηνίατρο, εάν δεν μπορεί ο ίδιος, υπάρχουν δεκάδες φιλοζωϊκές οργανώσεις και ομάδες να απευθυνθεί. Το σημαντικότερο είναι να κάνει μια προσπάθεια να το πιάσει εκείνη ακριβώς την ώρα (και ας το βάλει σε μια κούτα η γατοφόρο στην αποθήκη ή στο μπάνιο). Εάν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, ευχαρίστως, αλλά λέω με πόνο ψυχής πως δυστυχώς ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε όσα μας ζητούν.

Βρε παιδιά ας μην είμαστε πια τόσο αυστηροί. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί. Δεν έχουν όλοι την ψυχική διάθεση αλλά ούτε και το χρόνο κάποιοι και ούτε είναι στον ίδιο βαθμό δυναμικοί ούτε έχουν την ίδια εμπειρία. Αν δεν μπορεί κάποιος να βοηθήσει το παιδί ας πει δεν μπορώ αυτή την στιγμή βρες λύση μόνος σου. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ζωάκια σε άθλια κατάσταση και απλά προσπερνάνε. Ας βοηθάμε όσο μπορούμε άλλοι ελάχιστα και άλλοι περισσότερο. Όπως μπορεί ο καθένας:). Ελπίζω να βρεθεί το γατάκι ζωντανό. Αν και όταν χάνονται τα γατάκια κρύβονται για να "φύγουν":(

Πραγματικά στενοχωρήθηκα προσωπικά πολύ με αυτό το θέμα:(.
Ελεγα να μην γράψω καθόλου αλλα τελικά δεν μπόρεσα γιατι μέσα μου αισθάνθηκα πως υπήρξε μεγάλη αυστηρότητα και επικριση για τον Κόνδορα. :hmm:Ενταξει, για χ λόγους δεν μπόρεσε ο νεαρος να δράσει εγκαιρως και επίσης δεν έγραψε το μήνυμα όπως ίσως θα έπρεπε ,για να του δοθουν οι ανάλογες συμβουλες. Επίσης μπορει και να μην ήξερε τι να κάνει ακριβώς. ...
Φαινεται όμως η καλή του διάθεση να βοηθάει τα ζώα ...Αλλωστε ενεργά τα ταϊζει και όσον αφορά το συγκεκριμένο γατάκι ήταν το μόνο απ΄ότι είπε που δεν πολυέτρωγε.και ήταν άγριο κ δεν πιανόταν. ΑΛλωστε σε όλους μας έχει συμβει να μην μπορουμε να πλησιάσουμε άγρια γατιά ή σκυλιά και να μην τρώνε ίσως αυτα, μπροστά μας όταν βάζουμε φαγητό, και άλλα παρόμοια. Δεν σημαινει όμως πως το είχε καταλάβει οτι ηταν και άρρωστο τοσο πολύ... Τελικα έχω να πω ότι δεν ξέρουμε γενικώς τι μπορει να έχει ο άλλος ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται όταν κάνει μια έκκληση για βοήθεια. Και αν δεν είμαστε διαλακτικοί και συνεργάσιμοι στα όποια προβλήματα παρουσιαζονται, τοτε το επομενο βήμα θ είναι, αυτος που ζήτησε την βοήθειά μας δημόσια και τον αποπήραμε, να μην την ξαναζητήσει με αποτελεσμα να την πληρώσουν τα ζωάκια που στην τελική όλοι μας αγαπάμε
Καλή τύχη στο γατάκι. Και μακάρι να βρεθει και να γίνει καλά Κόνδορα
και... βάζε μας φωτο γα να βλέπουμε το γατόνι σου:|

Πραγματικά στενοχωρήθηκα προσωπικά πολύ με αυτό το θέμα:(.
Ελεγα να μην γράψω καθόλου αλλα τελικά δεν μπόρεσα γιατι μέσα μου αισθάνθηκα πως υπήρξε μεγάλη αυστηρότητα και επικριση για τον Κόνδορα. :hmm:Ενταξει, για χ λόγους δεν μπόρεσε ο νεαρος να δράσει εγκαιρως και επίσης δεν έγραψε το μήνυμα όπως ίσως θα έπρεπε ,για να του δοθουν οι ανάλογες συμβουλες. Επίσης μπορει και να μην ήξερε τι να κάνει ακριβώς. ...
Φαινεται όμως η καλή του διάθεση να βοηθάει τα ζώα ...Αλλωστε ενεργά τα ταϊζει και όσον αφορά το συγκεκριμένο γατάκι ήταν το μόνο απ΄ότι είπε που δεν πολυέτρωγε.και ήταν άγριο κ δεν πιανόταν. ΑΛλωστε σε όλους μας έχει συμβει να μην μπορουμε να πλησιάσουμε άγρια γατιά ή σκυλιά και να μην τρώνε ίσως αυτα, μπροστά μας όταν βάζουμε φαγητό, και άλλα παρόμοια. Δεν σημαινει όμως πως το είχε καταλάβει οτι ηταν και άρρωστο τοσο πολύ... Τελικα έχω να πω ότι δεν ξέρουμε γενικώς τι μπορει να έχει ο άλλος ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται όταν κάνει μια έκκληση για βοήθεια. Και αν δεν είμαστε διαλακτικοί και συνεργάσιμοι στα όποια προβλήματα παρουσιαζονται, τοτε το επομενο βήμα θ είναι, αυτος που ζήτησε την βοήθειά μας δημόσια και τον αποπήραμε, να μην την ξαναζητήσει με αποτελεσμα να την πληρώσουν τα ζωάκια που στην τελική όλοι μας αγαπάμε
Καλή τύχη στο γατάκι. Και μακάρι να βρεθει και να γίνει καλά Κόνδορα
και... βάζε μας φωτο γα να βλέπουμε το γατόνι σου:|

συμφωνω απολυτα..:(

Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη. Σήμερα με έχετε κάνει να νιώσω πολύ όμορφα. Να είστε όλοι καλά.
Όντως και εγώ δε το χειρίστικα καλά το θέμα, αλλά είχα, και έχω διάθεση να βοηθήσω τα γατάκια που το χρειάζονται. Έπρεπε να δράσω πιο νωρις και να αναφέρω εδώ το πρόβλημα, να με συμβουλεύατε τι έπρεπε να κανω... δεν τα ήξερα και εγώ όλα αυτά που έχετε αναφέρει...
Χθές μίλησα με την κα Μαρία από τη Γατοομάδα Αθήνας. Της εξήγησα το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει με τις γάτες στη γειτονιά μου. Θα τα γράψω και εδώ για ξέρετε τι γίνεται όλο αυτό τον καιρό, και εαν θέλει κάποιος ας βοηθήσει να τα υιοθετήσουμε.
Στη γειτονιά μου υπάρχει μία αδέσποτη θυληκή γάτα, η οποία τον τελευταίο χρόνο (2008) που την παρακολουθώ έχει γεννήσει 2 φορές, και τώρα είναι μάλλον είναι πάλι έγγυος και θα γεννήσει.

Πρώτη γέννα: Έκανε 4 γατάκια περίπου το Πάσχα 2008. Μέχρι τον Αύγουστο 2008 τα 3 παιθάνανε. Το ένα το πάτησε αμάξι, το άλλο μάλλον από φόλα και το τρίτο κλείστηκε στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας τον Αύγουστο που σχεδόν λείπανε όλοι και πέθανε αβοήθητο.
Το 4ο αδερφάκι τους είναι η Τερέζα. Γνωριστήκαμε φέτος το Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη την πήρα σπίτι.
Δεύτερη Γέννα: Έκανε 4 γατάκια περίπου τον Αύγουστο 2008. 3 μαύρα και ένα γκρι. Το ένα μαύρο εξαφανίστηκε πριν ένα μήνα και το άλλο μαύρο είναι αύτο για το οποίο ζήτησα βοήθεια και έχει γίνει το όλο θέμα και το οποίο την επόμενη μέρα δε το βρήκα.

Οστόσο όμως έχουνε μείνει άλλα 2. Ένα μαύρο και ένα γκρι, και είναι πολύ άγρια. Όποτε τα βλέπω κατεβαίνω και τα ταίζω. Βάζω τροφή και μόλις φύγω τρώνε. Γενικά τρώνε όταν είμαι 3-4 μέτρα μακρυά από την τροφή. Τα γατάκια με γνωρίζουν, απλά είναι άγρια, φοβούνται.
Όποιος θέλει μπορώ να τα ποιάσω να έρθει να τα πάρει... και να μην έχουν την ίδια τύχη με τα αδερφάκια τους. Και είναι και κουκλιά υπόψιν.. Εγώ αδυνατώ να τα ανεβάσω σπίτι για διαφόρους λόγους.
Πριν λίγο καιρό το έσκασε η Τεράζα πάνω στον οίστρο και αλήτευε με γάτους 2 εβδομάδες.
2 εβδομάδες είχα κάτω από το σπίτι το γατοφόρο με τροφή συνέχεια μέσα στο βάθος και με σχοινάκι την πόρτα δεμένη , το οποίο οδηγούνταν στο μπαλκόνι μου... Τα έχω ποιάσει και τα δύο στο γατοφόρο από μια φορά. Με το που τα ανέβασα στο μπαλκόνι και άνοιξα την πόρτα της γατοφόρου, πηδήξανε κάτω από τον πρώτο. Είναι πολύ άγρια και δεν είναι για διαμέρισμα... παίζει να τα διαλύσουνε όλα μέσα στο σπίτι.
Οστόσο εαν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορούμε να τα ξαναποιάσουμε και να τα εξημερώσει αν υπάρχει και γνωρίζει τον τρόπο.

Αυτή είναι η μάνα:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back