alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
04-12-13
14:01
Καλησπέρα σας,
σας στέλνω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό, πράγμα για το οποίο κανείς που δεν έχει ζωάκι και να ξέρει αυτό το δέσιμο δεν μπορεί να με καταλάβει.
είμαι 26 χρόνων και όπως όλα δείχνουν από το καλοκαίρι θα πρέπει να φύγω και εγώ για το εξωτερικό. Μου έχει προκύψει μια σχετικά καλή ευκαιρία, αφού κάνω ήδη κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, πηγαινοέρχομαι και λείπω κάποια διαστήματα αλλά κυρίως προς το παρόν μένω στην Ελλάδα.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τις γατούλες μου όταν φύγω. Έχω δύο γατούλες (η μία 5,5 και η άλλη 2,5 χρόνων) που είναι πολύ δεμένες μαζί σου. Η δεύτερη μάλιστα, μαλλον επειδή τη μεγάλωσα εγώ από όταν ήταν μίας εβδομάδας με μπιμπερό, είναι τρομερά δεμένη μαζί μου. Εγώ μένω με τους γονείς μου που επίσης λατρεύουν τις γατούλες μας, οπότε δεν τίθεται θέμα φροντίδας, αλλά εμένα με απασχολεί μήπως με ξεχάσουν και χαθεί αυτό το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας.
Ηδη μερικές φορές που έχω λείψει -το πολύ για 3 βδομάδες- μετά όταν γύρισα ήταν κάπως απόμακρες μαζί μου και κολλημένες στη μαμά μου. Μετά επανήλθαν βέβαια, αλλά σκέφτομαι πώς θα είναι τα πράγματα όταν θα κάνουν 2 και 3 μήνες να με δουν.
Να τις πάρω μαζί μου δεν το σκέφτομαι επ´ουδενί και περά και από άλλους λόγους, ο βασικότερος είναι πως με δεδομένο ότι θα κατεβαίνω Ελλάδα τουλάχιστον 3-4 φορές το χρόνο (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι) και μάλιστα για μεγάλα διαστήματα, δεν μπορώ ούτε να τις αφήνω μονες τους εκεί ούτε να τις υποβάλλω στην ταλαιπωρία του αεροπλάνου τόσες φορές.
Να σας πω ότι -όσο προβλέπεται τουλάχιστον- η μετανάστευσή μου θα διαρκέσει το πολύ 2 χρόνια, αλλά και πάλι....
σας στέλνω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό, πράγμα για το οποίο κανείς που δεν έχει ζωάκι και να ξέρει αυτό το δέσιμο δεν μπορεί να με καταλάβει.
είμαι 26 χρόνων και όπως όλα δείχνουν από το καλοκαίρι θα πρέπει να φύγω και εγώ για το εξωτερικό. Μου έχει προκύψει μια σχετικά καλή ευκαιρία, αφού κάνω ήδη κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, πηγαινοέρχομαι και λείπω κάποια διαστήματα αλλά κυρίως προς το παρόν μένω στην Ελλάδα.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τις γατούλες μου όταν φύγω. Έχω δύο γατούλες (η μία 5,5 και η άλλη 2,5 χρόνων) που είναι πολύ δεμένες μαζί σου. Η δεύτερη μάλιστα, μαλλον επειδή τη μεγάλωσα εγώ από όταν ήταν μίας εβδομάδας με μπιμπερό, είναι τρομερά δεμένη μαζί μου. Εγώ μένω με τους γονείς μου που επίσης λατρεύουν τις γατούλες μας, οπότε δεν τίθεται θέμα φροντίδας, αλλά εμένα με απασχολεί μήπως με ξεχάσουν και χαθεί αυτό το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας.
Ηδη μερικές φορές που έχω λείψει -το πολύ για 3 βδομάδες- μετά όταν γύρισα ήταν κάπως απόμακρες μαζί μου και κολλημένες στη μαμά μου. Μετά επανήλθαν βέβαια, αλλά σκέφτομαι πώς θα είναι τα πράγματα όταν θα κάνουν 2 και 3 μήνες να με δουν.
Να τις πάρω μαζί μου δεν το σκέφτομαι επ´ουδενί και περά και από άλλους λόγους, ο βασικότερος είναι πως με δεδομένο ότι θα κατεβαίνω Ελλάδα τουλάχιστον 3-4 φορές το χρόνο (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι) και μάλιστα για μεγάλα διαστήματα, δεν μπορώ ούτε να τις αφήνω μονες τους εκεί ούτε να τις υποβάλλω στην ταλαιπωρία του αεροπλάνου τόσες φορές.
Να σας πω ότι -όσο προβλέπεται τουλάχιστον- η μετανάστευσή μου θα διαρκέσει το πολύ 2 χρόνια, αλλά και πάλι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
04-12-13
14:11
Δεν θα σε ξεχασουν. Ισως να ειναι λιγο απομακρες στην αρχη οπως λες αλλα δεν ξεχνανε τη μανουλα! Ευτυχως θα εχουν τη φροντιδα που τους χρειαζεται και δεν θα χρειαστει να αλλαξουν περιβαλλον. Θα δεθουν περισσοτερο με τη μητερα σου εννοειται αφου αυτη θα τα φροντιζει καθημερινα. Μην ανησυχεις θα περνα ο καιρος και θα ερχεσαι πισω να τα παιρνεις αγκαλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
04-12-13
15:51
Θα σου μεταφέρω τις αντιδράσεις της δικιάς μου όταν με ξαναδει μετά από 3 μήνες απουσίας, για να δούμε. Σε λίγες μέρες θα ξέρω!
Πιστεύω ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έφυγα και όταν μπω στο σπίτι θα χεστεί πάνω της και θα με αποφεύγει.
Πιστεύω ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έφυγα και όταν μπω στο σπίτι θα χεστεί πάνω της και θα με αποφεύγει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
04-12-13
17:24
κι εγώ έτσι νομίζω δυστυχώς. τα γατιά δεν είναι σαν τους σκύλους που αγαπάνε πάντα το αφεντικό τους με το ίδιο πάθος ακόμα κι αν έχουν χρόνια να το δουν...
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
04-12-13
17:31
Εμάς πάντως η δική μας, όταν έφυγε το αγόρι μου για την Κίνα, που δική του είναι στην ουσία και αυτός την μεγάλωσε και έλειψε κοντά 2 μήνες, όταν γύρισε στην αρχή είχε κάποιες επιφυλάξεις, αλλά από την δεύτερη ημέρα ήταν σαν να μην είχε φύγει ποτέ.Στην αρχή ήταν σαν να έκανε κάτι τύπου μούτρα..ωραίο είναι και αυτό, γιατί αποδείχθηκε ότι της είχε λείψει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum