Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν έχει γίνει μανία είναι στο στάδιο της επιθυμίας. Εμένα μ ανησυχεί η συνέχιση… δε βλέπεις τι γίνεται; Δε βλέπεις τι τραβάνε όλα τα είδη; Από το δικό μας μέχρι οποιοδήποτε είδος γίνεται χαμός, και τι φταίει; Το είδος μας. Είμαστε η χειρότερη πλευρά της φύσης.Θανάση αυτή η μανία σου με το σταμάτημα της αναπαραγωγής του είδους με οποιονδήποτε τρόπο με ανησυχεί έντονα,
Πάντως για το γιατρό δεν το είπα μ αυτό το πνεύμα αλλά επειδή είπε ότι αφού δαγκώνει η γάτα την ουρά της, από κατάθλιψη, να της την κόψουμε. Τέτοιες λύσεις είναι σαν ποντιακό ανέκδοτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα δεν έχει γίνει μανία είναι στο στάδιο της επιθυμίας. Εμένα μ ανησυχεί η συνέχιση… δε βλέπεις τι γίνεται; Δε βλέπεις τι τραβάνε όλα τα είδη; Από το δικό μας μέχρι οποιοδήποτε είδος γίνεται χαμός, και τι φταίει; Το είδος μας. Είμαστε η χειρότερη πλευρά της φύσης.
Πάντως για το γιατρό δεν το είπα μ αυτό το πνεύμα αλλά επειδή είπε ότι αφού δαγκώνει η γάτα την ουρά της, από κατάθλιψη, να της την κόψουμε. Τέτοιες λύσεις είναι σαν ποντιακό ανέκδοτο.
Σίγουρα χιούμορ είναι, με αρκετή δόση όμως αλήθειας!
Γιατί σε ανησυχεί Νερίνα; Έχει μια άποψη ο Θανάσης για τη μη συνέχιση του κόσμου μας, η οποία δικαιολογείται όλο και περισσότερο στην εποχή μας.
Θανάση, έχεις παιδιά;
Η Νερίνα έχει, οπότε δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς.
Πάντως, αυτό που εμένα με ανησυχεί περισσότερο είναι που χαίρεστε πολύ οι "φιλόζωες" με τέτοιες λύσεις... Αν είναι απλώς χιουμοράκι πάω πάσο, αλλά αν το εννοείτε ντροπή σας!
Στο θέμα τώρα: σίγουρα να ερωτηθεί κι άλλος γιατρός και να μην κοπέι έτσι εύκολα η ουρά της γάτας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λες να το εννοουμε?

Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Πάντως, αυτό που εμένα με ανησυχεί περισσότερο είναι που χαίρεστε πολύ οι "φιλόζωες" με τέτοιες λύσεις... Αν είναι απλώς χιουμοράκι πάω πάσο, αλλά αν το εννοείτε ντροπή σας!"
![]()
![]()
![]()
Λες να το εννοουμε?![]()
![]()
![]()
Εσύ όχι καρδιά μου!

Εσύ όχι καρδιά μου!![]()
Βασικα επειδη μπερδευτικα λιγο, αν και ισχυει η ιδια απαντηση
, το εγραψες για το σχολιο του Θαναση για το τι να κανουν στο γιατρο, ή το σχολιο της Νερινας για τον Θαναση και το ανθρωπινο ειδος?

Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα επειδη μπερδευτικα λιγο, αν και ισχυει η ιδια απαντηση, το εγραψες για το σχολιο του Θαναση για το τι να κανουν στο γιατρο, ή το σχολιο της Νερινας για τον Θαναση και το ανθρωπινο ειδος?
![]()
![]()
Για το σχόλιο "να κόψουν τα αρ@*#*α στο γιατρό" .

Για το σχόλιο "να κόψουν τα αρ@*#*α στο γιατρό" .![]()
Α, καλα καταλαβα!

anabou
Διάσημο μέλος

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να εφαρμόζεται με σύνεση (ήδη υπάρχει πρόβλημα)! Πλάκα κάνω!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πάντως, αυτό που εμένα με ανησυχεί περισσότερο είναι που χαίρεστε πολύ οι "φιλόζωες" με τέτοιες λύσεις... Αν είναι απλώς χιουμοράκι πάω πάσο, αλλά αν το εννοείτε ντροπή σας!
Αχ! βρε Πέτρο... Πάνω που ειχα αρχίσει να πιστεύω ότι έχεις κάπου στο βάθος (στο πολυυυυ βάθος) χιούμορ, μου το χάλασες!!!!!......

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Την πήγαν στον γιατρό για να εξακριβώσουν τον λόγο που έχει υιοθετήσει αυτή την συμπεριφορά και ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά ότι μπορεί να οφείλεται σε κατάθλιψη της γατούλας. Το αξιοπερίεργο κατά την γνώμη μου είναι ότι συνέστησε να κοπεί η ουρά της γατούλας ώστε να μην την δαγκώνει!!!Είναι αυτή η λύση? Απλά το άκουσα και εξεπλάγην όπως και η ιδιοκτήτρια άλλωστε, η οποία ανυσηχεί....
![]()
Chica ελπίζω να άλλαξε γιατρό η ιδιοκτήτρια της γατούλας. Ομολογώ πως πρώτη φορά ακούω τέτοια πρόταση από κτηνίατρο

Όσο για την πρόταση του Θανάση...να' σαι καλα που με έκανες και γέλασα !!!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι γιατί;Θαναση αληθεια εσυ εχεις παιδια?
Παιδιά;;; Πριτς!!!
Σιγά που θα κάνω παιδιά… Τι μου φταίξανε; Το κλίμα είναι ακατάλληλο για παιδιά…τα αντιμετωπίζει ως προϊόντα.
Ως εξαρτήματα.Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω τη φύση μου.

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Πόσο off topic είμαστε όμως?!
sorryΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κλίμα όμως δεν αλλάζει όπως το τασάκι. Αν ήταν έτσι θα το άλλαζα και θα γεννούσα σ ένα κλίμα εύκρατο. Για την ακρίβεια θα το είχαν αλλάξει άλλοι πριν από πολύ καιρό που τόσο πάσχισαν.
Τα παιδιά μου να αλλάξουν το μέλλον; Τη δική μου ανάγκη θα ικανοποιήσω αυτά θα την πληρώσουν; Πρώτα θα πρέπει να φροντίσω για το μέλλον τους κι όχι να τα γεννήσω σε μια κατάσταση σκατά για να τα καθαρίσουν αυτά.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
το τιποτα το ειχες και θα το εχεις ουτως η αλλως. γιατι να μην παρεμβαλλεις ενα θαυμα ενδιαμεσα? ελπιζω να με καταλαβαινεις..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σαιξπήρε φρονώ ότι εαν και όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά θα γίνεις ένας καλός πατέρας. Είπες τη μαγική λέξη: Θαύμα!!!!!!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ismini
Διάσημο μέλος
και οχι δεν σε ειρωνευομαι απλως γελασα).Κατα τη γνωμη μου οποιος θελει παιδια να κανει, οποιος δεν θελει (για οποιοσδηποτε λογους) παλι να μην κανει. Και οι δυο τοποθετησεις σεβαστες. Τα ΠΡΕΠΕΙ (της κοινωνιας και της οικογενειας) δεν αντεχω! Τα οποια ΠΡΕΠΕΙ οδηγουν πολλους να παντρευονται και να κανουν παιδια χωρις να εχουν σκεφτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουν.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα παιδιά δεν είναι προϊόντα ούτε εξαρτήματα, ούτε κι εγώ βιοτεχνία παραγωγής παιδιών.
Επειδή τα δικά μου παιδιά η κοινωνία δεν τα αποδέχονταν, μετά από καμιά 20000000000000000000000000000000000000000000 χρόνια αν αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο…βλέπουμε…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool