Απάνθρωπα ''Παιχνίδια'' με γάτες!

Γατο-αγαπησιάρα

Νεοφερμένο μέλος

Η Δανιέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!Εδώ και πολύ καιρό στην γειτονιά που ζούσα πριν μετακομίσω ,είχαμε αρκετά παιδιά..τα οποία ως παιχνίδι διάλεγαν κάποιες γάτες αδέσποτες και τους άναβαν φωτιά στις ουρές,ή τους έβαζαν δυναμιτάκια και άλλες τέτοιες μαλ....συγνώμη κιόλας! Πήρα τηλέφωνο στο 11880 και ζήτησα να μου δώσουν το τηλέφωνο καμιας φιλοζωικής και μου έδωσαν μιας στο Κορωπί αλλα δεν απάντησαν ποτέ το τηλέφωνο...!!!!!!Εκεί που 8έλω να καταλήξω είναι ότι είναι αδιανόητο να μένουν ατιμώρητοι τέτοιοι άνθρωποι ,ανεξαρτήτου ηλικίας δεν έχει σημασία! Γιατί και οι γονείς τους ευθυνονται για οσα κανουν τα παιδια τους τα οποία είναι βάναυσα! Τα κακόμοιρα τα ζώα βασανίζονται πολύ! Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει νομοθεσία για τέτοια κακουργήματα!Γιατί πιστεύω ότι όλοι απο κάπου ξεκινάνε και συνεχίζουν στην πορεία της ζωής τους ανάλογα!Πότε στο καλό θα οργανωθούμε λίγο σαν κράτος? Ήμαρτον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξοργίζομαι όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Και στη Κύπρο όπου μένω η νομοθεσία είναι ανύπαρκτη. Σε άλλες χώρες όμως όχι. Στην αστυνομία αν έκανες καταγγελία γι' αυτά τα αλητόπαιδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι τοσο κριμα στην εποχη μας να μεγαλωνουν παιδια
χωρις παιδεια απο το σπιτι τους
τι θα γινουν αυτα τα παιδια αργοτερα οταν θα παψουν να ασχολουνται με τις γατες
θα αρπαξουν κανενα πιτσιρικι!!!!!!!!!!!!!!!
εγω θα φωναζα την αστυνομια και αν μου εκαναν γκουχ μουχ
θα ζητουσα ονομα και μετα στα καναλια μονο η δημοσιοτητα τελικα τους τρομαζει
κριμα τι να πω ειναι απο τις φορες που ντρεπεσαι που εισαι ανθρωπος

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μια καταγγελία για το περιστατικό σε κάποια φιλοζωϊκή ή να δημοσιευτεί κάτι στον τύπο ή και σε οργανώσεις. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος φιλόζωος κτηνίατρος της περιοχής;

ναι σωστα καποιος κτηνιατρος και αν γινεται καποιες φωτογραφιες
απο γατουλες που επεσαν θυματα να τυπωθουν και να δωθουν
στη δημοσιοτητα ειτε εφημεριδα ειτε στο internet

αν του βλέπεις μπορείς να δράσεις εκείνη την ώρα και να τους αποτρέψεις.
και σίγουρα να καλέσεις την αστυνομία την ώρα που γίνεται το περιστατικό.
αν ξέρεις ονόματα αυτών που βασανίζουν τις γάτες μπορείς να κάνεις καταγγελία.

Δυστυχώς ονόματα δεν γνωρίζω ,έχω ρωτήσει άπειρες φορές γιατί υποψιάζομαι κάποιους άλλα δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία!Βλέπετε και εγώ απο άλλους το έμαθα αυτό! Στην αστυνομία σκέφτηκα να πάω αλλά είμαι μικρή και εκτός αυτού δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και αν ήξερα ποια παιδιά ήταν σίγουρα...ίσως μόνο να τα φοβέριζαν λίγο ίσα ίσα για να σταματούσαν...! Θα προσπαθήσω να μάθω ποιοι το κάνουν αυτό γιατί πραγματικά είναι πολύ τραγικό !!!!!!!!

Μάθε ποιοι είναι. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Μην προσπαθήσεις να τους φοβερίσεις, ένα μικρό κοριτσάκι γιατί μάλλον δεν θα πετύχεις και πολλά. Θα δούμε πως είναι καλύτερα να το χειριστείς αφού βρεις 1-2 ονόματα πρώτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back