Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

Σου αξίζουν άπειρα μπράβο!!!:D Κατάφερες το ακατόρθωτο και σε προσκυνώ!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειρήνη, αλήθεια... Πώς βρήκες 17 γατάκια μαζεμένα; :hmm:Σαν πολλά δεν είναι 17 γατιά, ε; Μήπως ήθελες να γράψεις 7 και κατά λάθος πατήθηκε ο αριθμός 1 μπροστά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειρήνη, αλήθεια... Πώς βρήκες 17 γατάκια μαζεμένα; :hmm:Σαν πολλά δεν είναι 17 γατιά, ε; Μήπως ήθελες να γράψεις 7 και κατά λάθος πατήθηκε ο αριθμός 1 μπροστά;

οχι,τα μαζεψα..Μαζι σε μια κουτα στα σκουπιδια βρηκα τα 5

τα βρηκαν στο υπογειο που τα ειχα... (εγω βεβαια τοτε ημουν πιο μικρη απο σενα:redface:)
δεν πηραζει...:D:D:DΑλλη φορα:lol::lol::lol:Σε μαλωσαν?????

:blink:Απίστευτο! Μπράβο βρε Ειρηνάκι, αν μεγαλώσεις σε βλέπω να διαπρέπεις! Φτου να μη σε ματιάσουμε:lol:!

οχι,τα μαζεψα..Μαζι σε μια κουτα στα σκουπιδια βρηκα τα 5

εισαι σιγουρη καλη μου οτι τα γατακια τα μαζεψες απο τα σκουπιδια τα υπολοιπα 12 που τα βρηκες μηπως δεν ηταν αρκετα μεγαλα για να τα παρεις απο τηννμαμα τους

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο... 17 γατάκια; Κουνέλα ήταν η μαμά τους;:confused:

Όταν διαβάζουμε κάτι, ειδικά στο ιντερνετ όπου λόγω της ανωνυμίας ο καθένας γράφει ό,τι θέλει με πολύ μεγάλη ευκολία, πρέπει να θέτουμε σε λειτουργία την κοινή λογική και την κρίση που ο καθένας μας έχει. Για να αξιολογήσουμε μια πληροφορία που διαβάζουμε (και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα), λαμβάνουμε υπόψη το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο αναφέρεται, τι έχει προηγηθεί στη συζήτηση, ΠΟΙΟΣ είναι ο γράφων, ΤΙ έχει γράψει στο παρελθόν και πολλά ακόμα.
Το να γράφει ένα 11χρονο κοριτσάκι με την υπερβολή και την κάπως χαλαρή ερμηνεία των ορίων φαντασίας/πραγματικότητας που χαρακτηρίζουν την ηλικία του, είναι απολύτως φυσικό και αναμενόμενο. Αυτό που πραγματικά με εντυπωσιάζει είναι τα γραφόμενά του να εκλαμβάνονται κυριολεκτικά από ενήλικες που έχουν -υποτίθεται- κάπως πιο ολοκληρωμένη αντίληψη των πραγμάτων.

Αλίκη, η παιδική φαντασία δεν έχει όρια. Αυτό το forum είναι τόσο ενημερωτικό και μαθαίνει κάποιος πολλά χρήσιμα πράγματα. Αν ορισμένοι θέλουν να επιδειχθούν, να πουν ψέμματα για τον ευατό τους και τις γάτες τους, να κατασκευάσουν ιστορίες... άστους να το κάνουν, μην τους χαλάτε την καρδιά. Έχει καμιά επίπτωση στον τρόπο λειτουργίας του Mycat; Νομίζω πως όχι. Άστο να πάει, όσοι μπορούν να διαβάσουν "ανάμεσα στις γραμμές", το κάνουν χωρίς διευκρινιστικά σχόλια. Μη χαλάμε τώρα τις καρδιές μας, ε;;):kiss:

Αλίκη, η παιδική φαντασία δεν έχει όρια.

Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ!
Άστο να πάει, όσοι μπορούν να διαβάσουν "ανάμεσα στις γραμμές", το κάνουν χωρίς διευκρινιστικά σχόλια. Μη χαλάμε τώρα τις καρδιές μας, ε;;):kiss:
Αυτό έλειπε, να χαλάσουμε τις καρδιές μας για κάτι τέτοιο! :D
Το μήνυμά μου το έγραψα απλώς επειδή οι απαντήσεις μου προξένησαν πολύ μεγάλη εντύπωση, όχι για να καθοδηγήσω, αυτό έλειπε.
Νομίζω όμως ότι πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με το internet ως μέσο "ξεχνιούνται" και το μεταχειρίζονται ως βιβλίο ή εφημερίδα, αγνοώντας τις μετα-πληροφορίες (meta-data) που παίζουν θεμελιώδη ρόλο στην περίπτωση αυτή.
Το συγκεκριμένο thread είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα και γι' αυτό το λόγο έγραψα ό,τι έγραψα.
Εννοείται βέβαια ότι και το δικό μου μήνυμα πρέπει να "διαβαστεί" σε συνάρτηση με το context του: πώς είναι γραμμένο, ποιος το γράφει, τι άλλο έχει γράψει, πόσο αξιόπιστος είναι, ποια κίνητρα μπορεί να έχει κ.λπ. κ.λπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back