Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατάφερες το ακατόρθωτο και σε προσκυνώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σαν πολλά δεν είναι 17 γατιά, ε; Μήπως ήθελες να γράψεις 7 και κατά λάθος πατήθηκε ο αριθμός 1 μπροστά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
τα βρηκαν στο υπογειο που τα ειχα... (εγω βεβαια τοτε ημουν πιο μικρη απο σεναπως???![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειρήνη, αλήθεια... Πώς βρήκες 17 γατάκια μαζεμένα;Σαν πολλά δεν είναι 17 γατιά, ε; Μήπως ήθελες να γράψεις 7 και κατά λάθος πατήθηκε ο αριθμός 1 μπροστά;
οχι,τα μαζεψα..Μαζι σε μια κουτα στα σκουπιδια βρηκα τα 5
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν πηραζει...τα βρηκαν στο υπογειο που τα ειχα... (εγω βεβαια τοτε ημουν πιο μικρη απο σενα)

Αλλη φορα

Σε μαλωσαν?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Απίστευτο! Μπράβο βρε Ειρηνάκι, αν μεγαλώσεις σε βλέπω να διαπρέπεις! Φτου να μη σε ματιάσουμε
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι:cry:δεν πηραζει...Αλλη φορα
Σε μαλωσαν?????
:cry:
:cry:
ladycat
Διάσημο μέλος
οχι,τα μαζεψα..Μαζι σε μια κουτα στα σκουπιδια βρηκα τα 5
εισαι σιγουρη καλη μου οτι τα γατακια τα μαζεψες απο τα σκουπιδια τα υπολοιπα 12 που τα βρηκες μηπως δεν ηταν αρκετα μεγαλα για να τα παρεις απο τηννμαμα τους
Fotini
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το να γράφει ένα 11χρονο κοριτσάκι με την υπερβολή και την κάπως χαλαρή ερμηνεία των ορίων φαντασίας/πραγματικότητας που χαρακτηρίζουν την ηλικία του, είναι απολύτως φυσικό και αναμενόμενο. Αυτό που πραγματικά με εντυπωσιάζει είναι τα γραφόμενά του να εκλαμβάνονται κυριολεκτικά από ενήλικες που έχουν -υποτίθεται- κάπως πιο ολοκληρωμένη αντίληψη των πραγμάτων.
Fotini
Διάσημο μέλος
:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλίκη, η παιδική φαντασία δεν έχει όρια.
Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ!
Αυτό έλειπε, να χαλάσουμε τις καρδιές μας για κάτι τέτοιο!Άστο να πάει, όσοι μπορούν να διαβάσουν "ανάμεσα στις γραμμές", το κάνουν χωρίς διευκρινιστικά σχόλια. Μη χαλάμε τώρα τις καρδιές μας, ε;:kiss:
Το μήνυμά μου το έγραψα απλώς επειδή οι απαντήσεις μου προξένησαν πολύ μεγάλη εντύπωση, όχι για να καθοδηγήσω, αυτό έλειπε.
Νομίζω όμως ότι πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με το internet ως μέσο "ξεχνιούνται" και το μεταχειρίζονται ως βιβλίο ή εφημερίδα, αγνοώντας τις μετα-πληροφορίες (meta-data) που παίζουν θεμελιώδη ρόλο στην περίπτωση αυτή.
Το συγκεκριμένο thread είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα και γι' αυτό το λόγο έγραψα ό,τι έγραψα.
Εννοείται βέβαια ότι και το δικό μου μήνυμα πρέπει να "διαβαστεί" σε συνάρτηση με το context του: πώς είναι γραμμένο, ποιος το γράφει, τι άλλο έχει γράψει, πόσο αξιόπιστος είναι, ποια κίνητρα μπορεί να έχει κ.λπ. κ.λπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool