Απίστευτο!!!

DaisyTakis

Νεοφερμένο μέλος

Η DaisyTakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Ο Χριστός και η Παναγία,τι πανικός ήταν αυτός;;;:blink::blink:Πάντος καλοζωισμένες φαίνονταν μου έκανε μεγάλη εντύπωση !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ειδα και εγω και ανατριχιασα με τοσες γατες σε τοσο μικρο διαμερισμα..σαν ποντικια ηταν..και οντως ηταν μοσχοαναθρεμενεσ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ τη μία, υπάρχει το "ονειροπόλο" της υπόθεσης: Ποια απο μας θα έλεγε όχι, αν γινόταν για μια μέρα να ανοιγαμε κι μεις ετσι μια πόρτα και να ξαμωλιόταν επάνω μας όλο αυτό το λεφούσι.... :inlove:

Από την άλλη, το "τρυφερό": αυτή η γυναίκα, εχει κάνει ότι εχει κάνει από αγάπη. Δεν της το αμφισβητώ...

Υπάρχει όμως και ο ρεαλισμός: παιδιά, αυτή η κατάσταση πρεπει να κοστίζει πάρα πολλά χρήματα! Το φαγητό? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν τις στειρώνει. Εκτός από χρηματα, μια τετοια υπόθεση απαιτεί και πολύ προσοπικό χρόνο, δηλαδή πως φροντίζονται τόσες πολλές γάτες?

Στο ότι είναι περιορισμένες σε τόσο μικρό χωρο εχω τις αντιρρήσεις μου. Ενα τετοιο τσούρμο, απαιτει τουλάχιστον ενα αγρόκτημα σε εκταση, για να πεις ότι μπορεις να τα βγάλεις πέρα και εσύ και οι γάτες.....

Bρε παιδιά πιστεύετε ότι τόσα γατάκια είναι ευτυχισμένα σε ένα τριάρι? Ελπίζω να τις στειρώνει τουλάχιστον

Απ τη μία, υπάρχει το "ονειροπόλο" της υπόθεσης: Ποια απο μας θα έλεγε όχι, αν γινόταν για μια μέρα να ανοιγαμε κι μεις ετσι μια πόρτα και να ξαμωλιόταν επάνω μας όλο αυτό το λεφούσι.... :inlove:

Από την άλλη, το "τρυφερό": αυτή η γυναίκα, εχει κάνει ότι εχει κάνει από αγάπη. Δεν της το αμφισβητώ...

Υπάρχει όμως και ο ρεαλισμός: παιδιά, αυτή η κατάσταση πρεπει να κοστίζει πάρα πολλά χρήματα! Το φαγητό? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν τις στειρώνει. Εκτός από χρηματα, μια τετοια υπόθεση απαιτεί και πολύ προσοπικό χρόνο, δηλαδή πως φροντίζονται τόσες πολλές γάτες?

Στο ότι είναι περιορισμένες σε τόσο μικρό χωρο εχω τις αντιρρήσεις μου. Ενα τετοιο τσούρμο, απαιτει τουλάχιστον ενα αγρόκτημα σε εκταση, για να πεις ότι μπορεις να τα βγάλεις πέρα και εσύ και οι γάτες.....

σε ολα αυτα που λες ομως δεν αναφερεις το θεμα της ευτυχιας της γατας..τοσες γατες σε 3 δωματια πιστεψε με υποφερουν..και στις ειδησεις που το εδειχνε την ωρα που τραβαγε 3 γατες πισω τσακωνονταν...αρα?οι γατες δεν ειναι ευτυχισμενες..και οχι δεν θα ηθελα ποτε να ερθει ενα τετοιο τσουρμο πανω μου οταν μενω σε ενα τοσο μικρο σπιτι..ειναι αρρωστο ολο αυτο..

Αναφέρομαι και σ αυτό.
Δεν κουμαντάρονται τόσες γάτες σε τόσο μικρό χωρο. Όσο πρόβλημα θα είχε ο ανθρωπος να τις κουμανταρει, άλλο τόσο θα είχαν και οι γάτες να ζήσουν όσο στοιχειωδώς πρεπει σύμφωνα με τη φύση τους, εστω ως σπιτόγατες.
Κάθε πλάσμα θελει λίγο δικό του χωρο να τον ορίζει, ακόμα και κατσαρίδα να είναι.

Πάντως είναι ενα πολύ εντυπωσιακό θέμα για να γίνει ρεπορτάζ στην τηλεόραση και να συζητήθει.
Αλλα εμπεριέχει και μια τεράστια υπερβολή.

Ο αείμνηστος Ευγένιος Σπαθάρης φρόντιζε με τη γυναίκα του πάρα πολλές γάτες, αλλα τις είχε σε αυλή, όχι στην κατάσταση που είδαμε στο ρεπορτάζ.

Ελπίζω το θέμα, που καλώς βγήκε στην τηλεοραση, εστω κι αν δεν αφορά τη δική μας χώρα να αγγιξε καποιους υπευθυνους και να εσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα αυτή....

Κι εμεις αυτο σχολιαζαμε σημερα, πλακα παθαμε!Το περιεργο ειναι πως φαινοταν καθαρο το δωματιο...οσο δωματιο φαινοταν με τετοιο γατομανι!Που στην ευχη ειχε την αμμο;:confused: Και να εχει τοσα χρηματα να τις στειρωσει οοοοολες;Δε νομιζω:rolleyes:

Η κυρια αυτη ειναι συλλεκτης ειναι εμφανες εχει ολα τα χαρακτηριστικά κι ας ειναι καθαρα αυτο κανονιζεται οπως και το μαλλι στο κομμωτήριο...ειναι εμφανες πως πιστευει οτι τα προστατευει ενω τα κακοποιει εαν ψαξετε στις καταγγελιες θα το ξαναβρειτε το σεναριο. Οι γατες θα χουν λαλησει εκει μεσα αλλα επειδη μεγαλωσαν απο μικρες εκει και να ανοιξεις παραθυρο δεν βγαινουν.. στειρωσεις??? ποιες στειρωσεις???

Η κυρια αυτη ειναι συλλεκτης ειναι εμφανες εχει ολα τα χαρακτηριστικά κι ας ειναι καθαρα αυτο κανονιζεται οπως και το μαλλι στο κομμωτήριο...ειναι εμφανες πως πιστευει οτι τα προστατευει ενω τα κακοποιει εαν ψαξετε στις καταγγελιες θα το ξαναβρειτε το σεναριο. Οι γατες θα χουν λαλησει εκει μεσα αλλα επειδη μεγαλωσαν απο μικρες εκει και να ανοιξεις παραθυρο δεν βγαινουν.. στειρωσεις??? ποιες στειρωσεις???

αυτο ειπα και εγω στην μαμα μου οταν την ειδα..οτι ειναι συλλεκτρια..τι να πω?:/:

αυτο ειπα και εγω στην μαμα μου οταν την ειδα..οτι ειναι συλλεκτρια..τι να πω?:/:
τς τς τς μη δειτε ανθρωπο να μαζευει 136 γατες σε τοσο μικρο χωρο!Αμεσως συλλεκτη να τον πειτε:P
Εμας μας πιασαν τα γελια γιατι θυμηθηκαμε τον κτηνιατρο οταν πηγαμε τον Μικυ που λεει ενταξει καλα κανατε αλλα προσεξτε μην ξεφυγετε απο τον ελεγχο, μαλλον αυτο εννοουσε:rolleyes::lol:

τς τς τς μη δειτε ανθρωπο να μαζευει 136 γατες σε τοσο μικρο χωρο!Αμεσως συλλεκτη να τον πειτε:P
Εμας μας πιασαν τα γελια γιατι θυμηθηκαμε τον κτηνιατρο οταν πηγαμε τον Μικυ που λεει ενταξει καλα κανατε αλλα προσεξτε μην ξεφυγετε απο τον ελεγχο, μαλλον αυτο εννοουσε:rolleyes::lol:

που να δεις εγω που πηγαινα στον παλιο μου κτηνιατρο περιστερια με σπασμενες φτερουγες κλπ και καθε φορα που με εβλεπε μου ελεγε αμαααααααν..και αλλο περιστερι?κοτετσι θα το κανουμε εδω μεσα:lol:

που να δεις εγω που πηγαινα στον παλιο μου κτηνιατρο περιστερια με σπασμενες φτερουγες κλπ και καθε φορα που με εβλεπε μου ελεγε αμαααααααν..και αλλο περιστερι?κοτετσι θα το κανουμε εδω μεσα:lol:
:lol::lol::lol: Ενταξει τουλαχιστον το περιστερι λες θα γινει καλα θα πεταξει, η μανταμ δε θελει να τα μαζευει μεχρι να βρουνε σπιτι, φαινεται.Μαλλον επειδη λεει το ονομα της σημαινει γατα θα εχει φαει καμια πετρια...:rolleyes:

Κι εμεις αυτο σχολιαζαμε σημερα, πλακα παθαμε!Το περιεργο ειναι πως φαινοταν καθαρο το δωματιο...οσο δωματιο φαινοταν με τετοιο γατομανι!Που στην ευχη ειχε την αμμο;:confused: Και να εχει τοσα χρηματα να τις στειρωσει οοοοολες;Δε νομιζω:rolleyes:
και εγώ το 1ο που σκέφτηκα ήταν αν έχω θέμα με την άμμο με 2 γάτες τι κάνει αυτή...αν προσέξετε κάτω από όλες τις καρέκλες υπήρχαν αμμολεκάνες!

και εγώ το 1ο που σκέφτηκα ήταν αν έχω θέμα με την άμμο με 2 γάτες τι κάνει αυτή...αν προσέξετε κάτω από όλες τις καρέκλες υπήρχαν αμμολεκάνες!
Μα καλα και να εχει παντου, ποτε προλαβαινει να τις καθαρισει; Εδω με 2 και λεω αντε παλι!:confused:

Μα καλα και να εχει παντου, ποτε προλαβαινει να τις καθαρισει; Εδω με 2 και λεω αντε παλι!:confused:
:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink: :|:|:|:|:|

αρρωστημενες καταστασεις...
Κατι τετοια ατομα θα πρεπει ειτε να παρακολουθουνται απο ειδικο ειτε να τους απαγορευεται να εχουν στην κατοχη τους οποιοδηποτε ζωο. Υποφερουν τα ζωα και μαλιστα τοσα πολλα μαζεμενα σε τοσο μικρο χωρο ειναι επικινδυνο και για την δημοσια υγεια.:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back