Απαγορευμένες μάρκες για τις γατούλες...Οδηγός τροφών

Oι ωμές όμως είναι και επικίνδυνες για την μόλυνση από τοξόπλασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια βρήκα μια εναλακτική λύση για το χοντρό μου! Του βράζω κοτόπουλο με λίγο αλατάκι,λάδι και μισή φρέσκια ντοματούλα και μετά το κάνω πατέ αλέθοντας το.Το τρώει μτά βουλημίας ...έτσι για να ξεκολλήσουμε λίγο απ΄τα μύδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nα πω και εγω το σπαστικο κατι...:lol:
Μην το ψαχνετε με τα συντηριτικα...Δεεεεεεν...
Ακομα κα αυτες που λενε οτι δεν περιεχουν,μπορει(σιγουρα) να περιεχουν.
Η διαρκεια ζωης ενος προιοντος το οποιο διατηρειται με φυσικα συντηριτικα θα ηταν κανονικα 4-6 μηνες το ΠΟΛΥ.Πως γινεται να κρατανε 1 χρονο -15μηνες???οεο?

Εχθες πηρα για το σκυλο τροφη με ''φυσικα'' συντηριτικα.Ημερομηνια ληξεως 10/02/2010! Μουαχαχαχα...Φυσικοτατα τα συντηριτικα!

Θα συμφωνησω με sakura οτι τα ωμα ειναι τα καλυτερα,ΑΝ και μονο ΑΝ εμπιστευεσαι το χασαπη σου ΚΑΙ το αντεχει η τσεπη σου.

παιδια μηπως ξερετε αυτες τις κροκετες? ειναι οι cimiaq...η μαμα μου ειχε παει να παρει απο την κτηνιατρο και της εδωσε αυτες....ειναι καλες?
Της ιταλικης της Farmina ειναι αυτη? Για δες συσκευασια και πες μας...

edit:
https://www.farmina.it/ink/farmina.asp?pg=scheda&prod=105
Mετρια προς καλη ειναι.

Της ιταλικης της Farmina ειναι αυτη? Για δες συσκευασια και πες μας...

edit:
https://www.farmina.it/ink/farmina.asp?pg=scheda&prod=105
Mετρια προς καλη ειναι.[/quote]

ναι,ειναι ιταλικη...θελετε να σας γραψω τι περιεχει??

Τα διαβασα...ειναι κ στο λινκ που εβαλα.
Καλη φαινεται.Ταισε για κανενα 2μηνο και μας λες αποτελεσματα.

Ράνια βρήκα μια εναλακτική λύση για το χοντρό μου! Του βράζω κοτόπουλο με λίγο αλατάκι,λάδι και μισή φρέσκια ντοματούλα και μετά το κάνω πατέ αλέθοντας το.Το τρώει μτά βουλημίας ...έτσι για να ξεκολλήσουμε λίγο απ΄τα μύδια.
Ωραια ιδέα εγώ μέχρι τώρα τους το έκανα ψητό.Μη βάζεις όμως αλάτι είναι περιτό. Δεν τους κάνει και καλό. Βέβαια μου φαίνεται ότι μπορουν να το γευτούν σε αντίθεση με την ζάχαρη που δεν έχουν αίσθηση.

Μη βάζεις όμως αλάτι είναι περιτό. Δεν τους κάνει και καλό.
Όπως και η ντομάτα. Λίστα με τροφές τοξικές για τις γάτες υπάρχει εδώ.

Του βάζω λίγο αλατάκι για να νοστιμήσει.Την ντομάτα δεν την τρώει,έτσι για το άρωμα.Βρε παιδιά οι κροκέτες γιατί είναι λύσσα; Λιγότερο αλάτι δεν θα έβλαπτε.Όλες οι μάρκες τίγκα στο αλάτι είναι κι ύστερα λέμε γιατί παθαίνουν τα νεφρά τους.:/::/::/:

Βρε συ Αλίκη αυτό το γατί το φοβερό ,ολόμαυρο με ασπρα παπούτσια πως το παράγγειλες; Αφασία είναι,σαν ζωγραφιστό!

Εγω επειδη με μια τελευταια κονσερβα πηγε στην αμμο για να ουρησει 6 φορες μεχρι το μεσημερι της δινω για αλλαγη απο την ξηρη τροφη οταν εχω ψημενο ψαρι,κοτοπουλο και οτι αλλο εχω και μπορει να το φαει...δεν πιστεβω να την πειραξει το ψημενο ψαρι???ααα εχτες που τις εδωσα γαλαιο ψημενο ολο πηγαινε στην αμμο για να ουρησει φυσιολογικο ειναι αυτο???τονιζω οτι το ψαρι ηταν λιγο αλμυρο!!μενω βυρωνα εχει κανεις ιδεα που κοντα μπορω να βρω ρουαλ κανιν για μετα την στειρωση[δεν θελω να αλλαξω την χιλλς αλλα δεν βρισκω πουθενα την αντιστοιχη τροφη της

Εγω επειδη με μια τελευταια κονσερβα πηγε στην αμμο για να ουρησει 6 φορες μεχρι το μεσημερι της δινω για αλλαγη απο την ξηρη τροφη οταν εχω ψημενο ψαρι,κοτοπουλο και οτι αλλο εχω και μπορει να το φαει...δεν πιστεβω να την πειραξει το ψημενο ψαρι???ααα εχτες που τις εδωσα γαλαιο ψημενο ολο πηγαινε στην αμμο για να ουρησει φυσιολογικο ειναι αυτο???τονιζω οτι το ψαρι ηταν λιγο αλμυρο!!μενω βυρωνα εχει κανεις ιδεα που κοντα μπορω να βρω ρουαλ κανιν για μετα την στειρωση[δεν θελω να αλλαξω την χιλλς αλλα δεν βρισκω πουθενα την αντιστοιχη τροφη της

μηπως εχει παθει μολυνση στο ουροποιητικο συστημα ή διαβητη; Δεν μου φαινεται και πολυ νορμαλ το 6 φορες. Ο δικος μου που τρωει κονσερβες 1-2 φορες τη μερα παει. Πηγαινε την να την δει κτηνιατρος για να σιγουρευτεις οτι δεν εχει τιποτα

Σωστή η εκτίμηση σου.Μήπως έχει ουρολοίμωξη;Όταν πήγε στην αμμο μήπως νιαούριζε κιόλας δείχνοντας να πονάει; Τα ούρα ήταν επαρκή σε ποσότητα ή λίγες σταγόνες,παρατήρησες;Μήπως ήπιε πολύ νερό και για αυτό;Η δικιά μου τρώει το πρωί μια μικρή sheeba τρώει και κροκέτες το μεσημεράκι,πίνει και λίγο νερό αλλά μέχρι το βράδυ δεν πάει καθόλου για πιπί της.

παιδια μην με τρομαζεται τωρα!!5 μηνων ειναι ποτε προλαβε να παθει ουρολοιμωξη???οσο για το ψαρι επινε πολυ νερο γι αυτο μαλλον πηγαινε συχνα στην αμμο...για την κονσερβα φταιει η συγκεκριμενη γιατι δεν εχει παθει τιποτα με αλλη!!ομως εχουν υπαρξει αρκετες φορες που νιαουρίζει οταν παει στην αμμο...παντα κανει φυσιολογικα σε μεγεθος δεν θυμαμαι να ητανε ποτε ελαχιστα!!κυριως τωρα που τρωει χιλλς δεν κανει διαροια,ουρα συνεχως....ποσο ειναι το φυσιολογικο για μια μερα???

να ρωτησω κατι?? η ξηρα τροφη της pro plan που ειναι στα super market ειναι καλη?? πριν μερικες μερες δεν προλαβα το pet shop ανοιχτο και πηρα στο Λουκουμα μια σακουλιτσα της pro plan για μικρακια..εδειξε να του αρεσει..τι λετε>??:hmm::hmm:

Pro plan σε super market δεν εχει.
Μηπως εννοεις Purina ONE?

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...τους παίρνω την royal canin για στειρωμένα αλλά τα δικά μου επειδή οι κροκέτες έχουν μικρό μέγεθος τις καταπίνουν αμάσητες!!!Μήπως δοκίμασε κανείς κάποια άλλη τροφή για στειρωμένα που να είναι της ανάλογης ποιότητας και να είναι λίγο μεγαλύτερες;Και με την hills το ίδιο συμβαίνει...πρέπει να μασάνε όμως...τόσο τεμπέλικα γατιά σε μένα έτυχαν;Τους πήρα την Perfect fit sencitive από σούπερ μάρκετ που λέει ότι κάνει για τα στειρωμένα και είναι μεγάλες,αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές...:hmm::hmm::hmm:

Της Techni-cal ειναι τριγωνες και αρκετα μεγαλυτερες.

Της Techni-cal ειναι τριγωνες και αρκετα μεγαλυτερες.
Δώρα δυστυχώς εδώ δεν την έχω ακούσει αυτή τη μάρκα...είμαι και στην άκρη του κόσμου!

Εχουν αρκετα πετ σοπς παντως,κανε μια ερωτηση.Ειχα το ιδιο προβλημα με τη Μόιρα,έκανε μέχρι και εμετο,και με βοηθησε αρκετα το συγκεκριμενο σχημα.Υπαρχει λογος που θες να τηναλλαξεις την τροφη;Αν χωνευουν κανονικα δε νομιζω να ειναι προβλημα που τις καταπινουν ετσι.

Εχουν αρκετα πετ σοπς παντως,κανε μια ερωτηση.Ειχα το ιδιο προβλημα με τη Μόιρα,έκανε μέχρι και εμετο,και με βοηθησε αρκετα το συγκεκριμενο σχημα.Υπαρχει λογος που θες να τηναλλαξεις την τροφη;Αν χωνευουν κανονικα δε νομιζω να ειναι προβλημα που τις καταπινουν ετσι.
Δυστυχώς 3 pet shop καλά είχαμε και το ένα έκλεισε!!!Οι άλλοι δύο δεν γνωρίζουν κάν την ύπαρξη της τροφής αυτής.Πρόβλημα με την χώνεψη τους δεν έχουν μια χαρά θρεφτάρια είναι..αλλά δεν θα΄πρεπε να ακονίζουν και λίγο τα δόντια τους;Ο Βρούκος που τρώει μύδια και κροκέτες τα δόντια του είναι ολόασπρα αντίθετα της Μπετίνας που τρώει κροκέτες (πιο πολλές π΄αυτόν)και μία κονσερβούλα sheeba στρογγυλή την ημέρα είναι πιο κίτρινα.Την active fit sensitive αναγκάζονται και την μασάνε..λέει ότι έχει και 41% πρωτείνη μέσα,προβλήματα πεπτικά δεν τους δημιουργεί..τέτοιο μέγεθος έψαχνα και η techni-cal προφανώς τέτοια θα είναι, αλλά που να την βρώ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back