ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εχουν αρκετα πετ σοπς παντως,κανε μια ερωτηση.Ειχα το ιδιο προβλημα με τη Μόιρα,έκανε μέχρι και εμετο,και με βοηθησε αρκετα το συγκεκριμενο σχημα.Υπαρχει λογος που θες να τηναλλαξεις την τροφη;Αν χωνευουν κανονικα δε νομιζω να ειναι προβλημα που τις καταπινουν ετσι.
Ιωάννα μου είναι οι αρχηγοί της τεμπελιάς(μόνο στο φαί) για να φάνε θέλουν μόνο να τα ταίσω εγώ με το χέρι!!! Αμα κάθομαι και τους δίνω την κροκέτα μία μία την μασάνε...αλλά μπορώ να κάνω αυτή την δουλειά; Με εκμεταλεύονται στο έπακρο...παντως η δικια μου την techni-cal δεν την ετρωγε..καλα και τα δυο δεν μασανε?συνεννοημενα ειναι?εγω πιστευω απο τεμπελια δεν μασανε.εξαλλου το μεγεθος της κροκετας royal ειναι σχεδιασμενη για ενηλικες γατες...

Απ την φάτσα φαίνονται τι καλομαθημένοι παλιοχαρακτήρες είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ιωάννα μου είναι οι αρχηγοί της τεμπελιάς(μόνο στο φαί) για να φάνε θέλουν μόνο να τα ταίσω εγώ με το χέρι!!! Αμα κάθομαι και τους δίνω την κροκέτα μία μία την μασάνε...αλλά μπορώ να κάνω αυτή την δουλειά; Με εκμεταλεύονται στο έπακρο...Απ την φάτσα φαίνονται τι καλομαθημένοι παλιοχαρακτήρες είναι
![]()
αμεεε!! γιατι που ειναι το δυσκολο??

μια μια τις κροκετουλες!
ποσες θα φανε πια!! καμια 100ρια ο καθενας??
πως κανεις ετσι κι εσυ?? 

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
αμεεε!! γιατι που ειναι το δυσκολο??![]()
μια μια τις κροκετουλες!
ποσες θα φανε πια!! καμια 100ρια ο καθενας??
πως κανεις ετσι κι εσυ??
![]()
![]()

δουλειά να΄χουμε δηλαδή...

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είσαι καλά; Θα μου πάρουν τ΄αυτιά ειδικά ο χοντρός...έχει μια φωνή καμπάνα ποιός τον αντέχει;τι γελοιες φατσες ειναι αυτες!!αστα 2 μερες νηστικα για δοκιμη να δουμε μετα τι θα κανουν.![]()

JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
δεν ξερω δοκιμαστε το και εσεις πηρα μια φορα kcat φακελακι κοτοπουλο συγεκριμενα και δεν το ακουμπησε καθολου μετα απο δυο μερες αφου δεν το εφαγε πηγα να το πεταξω και εκει που ειχε πιασει κρουστα απο πανω ειδα σκουλικια ασπρα το πιο αιδιαστικο πραγμα δεν εχω ξαναδει τοσο γρηγορα μεσα σε δυο μονο μερες (χειμωνας)καταλαβαινετε λοιπον τι σκ..α βαζουν μεσα

γιακ....μου φαίνεται θα της κόψω της πριγκιπισσάς μου ακόμα και την sheeba την κονσέρβα
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οταν αφηνεται υγρη τροφη για γατες η σκυλους εξω απο το ψυγειο για 2 μερες λογικο ειναι να πανε μυγες και να γεννησουν αυγα απο τα οποια θα βγουν σκουληκια επειδη εχει μεσα κρεας το οποιο τραβαει τις μυγες![]()
απ το στομα μου το πηρες

Μια φορα ειχα δει μυγα να γενναει αυγα πανω σε κονσερβα
Καλο ειναι να μην αφηνουμε τροφη εξω για πανω απο μιση ωρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
απτην στειρωση κ μετα (ενημερωθηκα κ γω καλυτερα) τρωει προ πλαν για στειρωμενα. μου κοστιζει 20 ευρω το 3κιλο, αλλα σιγουρα ειναι πιο χορταστικη, η ποσοτητα που τρωει ειναι μιση απο τις τροφες του σ.μαρκετ. ζητιανευει οοοο,τι κ να τρωω (ακομη κ τα φρουτα, τα αναψυκτικα, τον φραπε..
) το μονο που του δινω αν εχουμε ειναι καμια μπουκια κοτοπουλο ή ψαρι ψητο. ε, μην του χαλαω κ ολα τα χατιρια του χοντρουλη μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
αρα το 1kg ειναι 20.00/3=6.666 ευρω(1kg=4*250gr)
ημερησια ποσοτητα περιπου για εναν υγεστατο γατο ειναι 250γρ κροκετες.
αρα1kg κροκετες=6.666 ευρω/4=1.666 ευρω τα 250γρ
αρα 1ημερα=1.666 ευρω
365 ημερες το χρονο θελουμε 365*1.666 ευρω=608.09 ευρω το χρονο
αμμο περιπου 2 σακουλες(5kg) των 5 ευρω το μηνα
αρα 12 μηνες*10 ευρω=120.00 ευρω
φακελακια 2 την ημερα απο 0.55 ευρω=1.10 ευρω
αρα 365 ημερες το χρονο*1.10 ευρω=401.50 ευρω
τοτε εχουμε 608.09+120.00+401.50=1129.59 ευρω
χωρια τα εμβολια,φαρμακα,κτηνιατρο και οτηδηποτε αλλο σε μπιχλιμπιδια.
μην ξεχνατε φιλοι μου οτι υπαρχουν και παιδια που παιρνουν και 600 ευρω το μηνα.ο χειμωνας προβλεπεται πολυ δυσκολος υπαρχει οικονομικη κριση εκτος αν ειστε ολοι ευκαταστατοι η δεν σας νοιαζει διοτι πληρωνουν οι γονεις σας.προσγειωθητε και μην κοροιδευετε(λαχανικα,τραχανα,καρπουζι lol και αλλες μαλακιες που λετε καποιοι) διοτι στην επαρχια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.δεν νομιζω οτι με το που θα αγορασουμε κατι πιο σωστο υποθετικα στα αγαπημενα μας κατοικιδια θα βελτιωσει η θα αλλαξει σημαντικα την παντοτηνη αγαπη που εχουμε προς αυτες .βαλτε και φροντιστηρια,παιδια ,πειναει ο κοσμος ξυπνηστε
moukelis
Επιφανές μέλος
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
αντε καλα merry christmas(δεν εβριζα κανεναν απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι) ο υπολογισμος ειναι στο περιπου για τον καθεναΚατ'αρχην δε σε εβρισε κανεις για να βριζεις.Κατα δευτερον,για εναν υγιεστατο γατο,με αυτη την ποιοτητα τροφης δεν χρειαζονται 250 γραμμαρια ημερησιως,αλλα σχεδον τα μισα και λιγοτερο.Δεν εκρινε κανεις την οικονομικη και κοινωνικη σου κατασταση για να κρινεις και του καθενος εδω μεσα.Και δε νομιζω να ειμαστε ολοι χαζοι και να περιμενουμε εσενα να μας ξυπνησεις.Μαθηματικα ξερουμε,ελληνικα επισης,και πως να φροντιζουμε σωστα τα κατοικιδια μας μια απο τα ιδια.Τελος,να σου θυμισω ισως οτι το παραπανω σου μηνυμα παραβαινει τους κανονες του φορουμ για τον τροπο που εκφραζεσαι.
moukelis
Επιφανές μέλος
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
υποψιν δεν κρινω την οικονομικη κατασταση μου,η του καθενος εδω μεσα λεω την ελληνικη πραγματικοτητααντε καλα merry christmas(δεν εβριζα κανεναν απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι) ο υπολογισμος ειναι στο περιπου για τον καθενα
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
βρισια=βωμολοχια,χυδαιοτητα,υποψιν δεν κρινω την οικονομικη κατασταση μου,η του καθενος εδω μεσα λεω την ελληνικη πραγματικοτητα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
τα 3kg (κροκετες) =στοιχιζουν 20 ευρω
αρα το 1kg ειναι 20.00/3=6.666 ευρω(1kg=4*250gr)
ημερησια ποσοτητα περιπου για εναν υγεστατο γατο ειναι 250γρ κροκετες.
αρα1kg κροκετες=6.666 ευρω/4=1.666 ευρω τα 250γρ
αρα 1ημερα=1.666 ευρω
365 ημερες το χρονο θελουμε 365*1.666 ευρω=608.09 ευρω το χρονο
αμμο περιπου 2 σακουλες(5kg) των 5 ευρω το μηνα
αρα 12 μηνες*10 ευρω=120.00 ευρω
φακελακια 2 την ημερα απο 0.55 ευρω=1.10 ευρω
αρα 365 ημερες το χρονο*1.10 ευρω=401.50 ευρω
τοτε εχουμε 608.09+120.00+401.50=1129.59 ευρω
χωρια τα εμβολια,φαρμακα,κτηνιατρο και οτηδηποτε αλλο σε μπιχλιμπιδια.
μην ξεχνατε φιλοι μου οτι υπαρχουν και παιδια που παιρνουν και 600 ευρω το μηνα.ο χειμωνας προβλεπεται πολυ δυσκολος υπαρχει οικονομικη κριση εκτος αν ειστε ολοι ευκαταστατοι η δεν σας νοιαζει διοτι πληρωνουν οι γονεις σας.προσγειωθητε και μην κοροιδευετε(λαχανικα,τραχανα,καρπουζι lol και αλλες μαλακιες που λετε καποιοι) διοτι στην επαρχια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.δεν νομιζω οτι με το που θα αγορασουμε κατι πιο σωστο υποθετικα στα αγαπημενα μας κατοικιδια θα βελτιωσει η θα αλλαξει σημαντικα την παντοτηνη αγαπη που εχουμε προς αυτες .βαλτε και φροντιστηρια,παιδια ,πειναει ο κοσμος ξυπνηστε
ειλικρινα απορω με τους υπολογισμους σου. Ο δικος μου ο γατος που ειναι 7.5 κιλα δεν τρωει πανω απο 150-200 γραμμαρια ΚΟΝΣΕΡΒΑ και 20-30 γραμμαρια κροκετες τη μερα.
φακελακια... 250γρ ξηρα και 2 φακελακια των 85γρ (=170γρ) τη μερα= 420γρ τη μερα... γατα ταιζεις ή σκυλο;
Ουτε τα μισα δεν πληρωνω απο τους υπολογισμους που εκανες εσυ, μαζι με τα εμβολια και τις επισκεψεις στον κτηνιατρο.
Και στην τελικη αν δεν μπορεις να συντηρησεις μια γατα γιατι την πηρες; Πρωτα υπολογιζουμε αν αντεχουμε οικονομικα να παρουμε γατα και μετα την παιρνουμε. Κατι τυποι σαν εσενα λογου χαρη παιρνουν κατοικιδια και οταν συνειδητοποιησουν οτι κοστιζουν, τα παρατανε ή τα ταιζουν ραπανακια και αποφαγια. Τι να σου πω, ταιζε την γατα σου αγαπη για να βγαλει τον χειμωνα.
moukelis
Επιφανές μέλος

Τελος παντων,οπως ειπαμε και χτες,και πιο πανω,ο καθενας επιλεγει και πραττει.Αν εσενα σου φαινονται πολλα ολα τα παραπανω,μην τα κανεις και μην δινεις τα χρηματα.Αλλα δε μπορεις να επικρινεις οσους το κανουν,και δεν προτιμουν τον δικο σου τροπο.
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
ενταξει coolΑ,ωραια,θα μαθουμε και νεες ετυμολογιες!
Τελος παντων,οπως ειπαμε και χτες,και πιο πανω,ο καθενας επιλεγει και πραττει.Αν εσενα σου φαινονται πολλα ολα τα παραπανω,μην τα κανεις και μην δινεις τα χρηματα.Αλλα δε μπορεις να επικρινεις οσους το κανουν,και δεν προτιμουν τον δικο σου τροπο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool