JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
παιδια πειτε μου κατι να παραμεινω εδω στο φορουμ η να την κοπανησω,μηπος εχω γινει ενοχλητικος διοτι και να τσακονωμαστε καθε μερα δεν λεειενταξει cool
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
τα 3kg (κροκετες) =στοιχιζουν 20 ευρω
αρα το 1kg ειναι 20.00/3=6.666 ευρω(1kg=4*250gr)
ημερησια ποσοτητα περιπου για εναν υγεστατο γατο ειναι 250γρ κροκετες.
αρα1kg κροκετες=6.666 ευρω/4=1.666 ευρω τα 250γρ
αρα 1ημερα=1.666 ευρω
365 ημερες το χρονο θελουμε 365*1.666 ευρω=608.09 ευρω το χρονο
αμμο περιπου 2 σακουλες(5kg) των 5 ευρω το μηνα
αρα 12 μηνες*10 ευρω=120.00 ευρω
φακελακια 2 την ημερα απο 0.55 ευρω=1.10 ευρω
αρα 365 ημερες το χρονο*1.10 ευρω=401.50 ευρω
τοτε εχουμε 608.09+120.00+401.50=1129.59 ευρω
χωρια τα εμβολια,φαρμακα,κτηνιατρο και οτηδηποτε αλλο σε μπιχλιμπιδια.
μην ξεχνατε φιλοι μου οτι υπαρχουν και παιδια που παιρνουν και 600 ευρω το μηνα.ο χειμωνας προβλεπεται πολυ δυσκολος υπαρχει οικονομικη κριση εκτος αν ειστε ολοι ευκαταστατοι η δεν σας νοιαζει διοτι πληρωνουν οι γονεις σας.προσγειωθητε και μην κοροιδευετε(λαχανικα,τραχανα,καρπουζι lol και αλλες μαλακιες που λετε καποιοι) διοτι στην επαρχια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.δεν νομιζω οτι με το που θα αγορασουμε κατι πιο σωστο υποθετικα στα αγαπημενα μας κατοικιδια θα βελτιωσει η θα αλλαξει σημαντικα την παντοτηνη αγαπη που εχουμε προς αυτες .βαλτε και φροντιστηρια,παιδια ,πειναει ο κοσμος ξυπνηστε
υποψιν δεν κρινω την οικονομικη κατασταση μου,η του καθενος εδω μεσα λεω την ελληνικη πραγματικοτητα

Αγαπητε μου,πολλα περιμενα να δω σε ενα σαιτ για γατες,αλλα οχι και αυθαιρετες οικονομικες αναλυσεις και κρισεις για την τσεπη ΜΟΥ.
Επειδη λοιπον ανηκω στην "ανωτατη" οικονομικη ταξη,δεν εχω δουλεψει ποτε στη ζωη μου και με ταιζει ο μπαμπας μου,επελεξα να εχω οχι μια,αλλα δυο γατες και να "κωφευω" στην ελληνικη πραγματικοτητα!!!
Αλλοιμονο ολα ειναι φανταστικα,εκτος απο τα γατια μου.
Αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.Αν σε εξοργιζουν τοοοσο οσα διαβαζεις εδω,γιατι εισαι αυτη τη στιγμη σε αυτο το φορουμ????
Ασε μας στην τυφλα μας τη μαυρη να κανουμε οπως μπορουμε και οπως ξερουμε και κανε και συ τα δικα σου...
Καλο σου βραδυ και ψυχραιμια!Κριση ειναι,θα περασει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
οκ,σεβαστο αποχωρω και με συγχωρειτε για την αναστατωση που σας προκαλεσα,ολους καλο βραδυ
Αγαπητε μου,πολλα περιμενα να δω σε ενα σαιτ για γατες,αλλα οχι και αυθαιρετες οικονομικες αναλυσεις και κρισεις για την τσεπη ΜΟΥ.
Επειδη λοιπον ανηκω στην "ανωτατη" οικονομικη ταξη,δεν εχω δουλεψει ποτε στη ζωη μου και με ταιζει ο μπαμπας μου,επελεξα να εχω οχι μια,αλλα δυο γατες και να "κωφευω" στην ελληνικη πραγματικοτητα!!!
Αλλοιμονο ολα ειναι φανταστικα,εκτος απο τα γατια μου.
Αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.Αν σε εξοργιζουν τοοοσο οσα διαβαζεις εδω,γιατι εισαι αυτη τη στιγμη σε αυτο το φορουμ????
Ασε μας στην τυφλα μας τη μαυρη να κανουμε οπως μπορουμε και οπως ξερουμε και κανε και συ τα δικα σου...
Καλο σου βραδυ και ψυχραιμια!Κριση ειναι,θα περασει!
zanin
Διάσημο μέλος
ας πούμε της αγοράζω φτηνή άμμο 10κ--> 5? από ΑΒ η οποία κρατά 1,5+ μήνα.
βέβαια επειδή έχω λεφτά της δίνω και μία κονσερβούλα sheeba ή μια αλλη diamond 1 φορά την εβδομάδα.

όμως η γάτα μου ευτυχώς είναι ολιγόφαγη. σκεφτείται η ποσότητα που τρώει είναι 1 κονσέρβα την ημέρα (όταν τρώει κονσέρβα)

και όταν τρώει ξηρά από τα 80γρ που της αναλογεί, τρώει το πολύ 50γρ και είναι σε βάρος 2,8κιλά

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πάντος εγώ προτιμώ να δίνω στη μικρή μου Maya την καλυτερη τροφή χωρίς να της παίρνω κονσερβούλες και άλλα πραγματα.
ας πούμε της αγοράζω φτηνή άμμο 10κ--> 5? από ΑΒ η οποία κρατά 1,5+ μήνα.
βέβαια επειδή έχω λεφτά της δίνω και μία κονσερβούλα sheeba ή μια αλλη diamond 1 φορά την εβδομάδα.
όμως η γάτα μου ευτυχώς είναι ολιγόφαγη. σκεφτείται η ποσότητα που τρώει είναι 1 κονσέρβα την ημέρα (όταν τρώει κονσέρβα)
και όταν τρώει ξηρά από τα 80γρ που της αναλογεί, τρώει το πολύ 50γρ και είναι σε βάρος 2,8κιλά![]()

ανταλλασουμε??

εμενα ο Λουκουμας συνεχως πειναει ο πειναλας!!

εγω δεν του δινω κονσερβουλες..δεν ξερω..δεν μου αρεσουν..εχω 2 μερες τωρα που του αλλαξα ξηρα τροφη..του πηρα την active cat της..ε..χμ..δεν θυμαμαι ποιας εταιρειας
που κανει 4,90 τα 750 gr..δειχνει να του αρεσει..
zanin
Διάσημο μέλος
αυτό το γατί θέλει να γίνει Ναόμι Κάμπελ μου φαίνεται

όλο παίζει και τρέχει και από φαί ελάχιστο.
αφου η μισή ποσότητα μένει για την επόμενη μέρα...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξέρω τι να πω για τη Μάγια.
αυτό το γατί θέλει να γίνει Ναόμι Κάμπελ μου φαίνεται![]()
επιμενω..ανταλλασουμε??

δεν μου λες..αν δεν κανω λαθος καπου ειχες γραψει πως κι εσυ της εδινε αυτη την active cat..κανω λαθος?

ησουνα ευχαριστημενη??
moukelis
Επιφανές μέλος
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα 3kg (κροκετες) =στοιχιζουν 20 ευρω
αρα το 1kg ειναι 20.00/3=6.666 ευρω(1kg=4*250gr)
ημερησια ποσοτητα περιπου για εναν υγεστατο γατο ειναι 250γρ κροκετες.
αρα1kg κροκετες=6.666 ευρω/4=1.666 ευρω τα 250γρ
αρα 1ημερα=1.666 ευρω
365 ημερες το χρονο θελουμε 365*1.666 ευρω=608.09 ευρω το χρονο
αμμο περιπου 2 σακουλες(5kg) των 5 ευρω το μηνα
αρα 12 μηνες*10 ευρω=120.00 ευρω
φακελακια 2 την ημερα απο 0.55 ευρω=1.10 ευρω
αρα 365 ημερες το χρονο*1.10 ευρω=401.50 ευρω
τοτε εχουμε 608.09+120.00+401.50=1129.59 ευρω
χωρια τα εμβολια,φαρμακα,κτηνιατρο και οτηδηποτε αλλο σε μπιχλιμπιδια.
μην ξεχνατε φιλοι μου οτι υπαρχουν και παιδια που παιρνουν και 600 ευρω το μηνα.ο χειμωνας προβλεπεται πολυ δυσκολος υπαρχει οικονομικη κριση εκτος αν ειστε ολοι ευκαταστατοι η δεν σας νοιαζει διοτι πληρωνουν οι γονεις σας.προσγειωθητε και μην κοροιδευετε(λαχανικα,τραχανα,καρπουζι lol και αλλες μαλακιες που λετε καποιοι) διοτι στην επαρχια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.δεν νομιζω οτι με το που θα αγορασουμε κατι πιο σωστο υποθετικα στα αγαπημενα μας κατοικιδια θα βελτιωσει η θα αλλαξει σημαντικα την παντοτηνη αγαπη που εχουμε προς αυτες .βαλτε και φροντιστηρια,παιδια ,πειναει ο κοσμος ξυπνηστε
Καλησπέρα, αν το παιδί δεν έγραφε ότι είναι από επαρχία θα πίστευα ότι ο άνδρας μου έκανε εγγραφή στο my cat. Αλλά ακόμα και αυτός (μπροστά του η Skroutz Mac Duck φαντάζει σπάταλος) όταν είπα ότι θέλω να πάρω γατάκι, το πρώτο που με ρώτησε είναι αν πιστεύω ότι μπορώ να ασχοληθώ μαζί του όσο χρειάζεται, κουβέντα δεν έκανε το μωρό μου για το χρηματικό (γιατί αυτό φοβούμουνα περισσότερο).
Πάντως μπορείς να αγοράζεις από κάποια pet shop τροφή πολύ καλής ποιότητας και μάρκας χίμα σε πολύ καλή τιμή (είναι πιο φτηνή γιατί δεν πληρώνεις τη συσκευασία). Αρκεί να ξέρεις ότι το μαγαζί έχει κίνηση για να μην μένει το τσουβάλι πολύ καιρό ανοικτό. Όσο για την άμμο, έβλεπα στο «Παρά τρίχα» ένα τεστ που κάνανε για διάφορες και υπήρχαν κάποιες πολύ φθηνές (δεν μύριζαν, δεν κολλούσαν στα πατουσακια και καθαριζόταν εύκολα) οι οποίες είχαν σχεδόν τέλεια αποτελέσματα.
starter
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Τη Sterilized της Royal Canin (είναι η τροφή για στειρωμένα από την μη κτηνιατρική σειρά) την πήρα την τελευταία φορά 35 ευρώ/4kg, από κτηνιατρική αποθήκη.Να ρωτήσω κατι λίγο άσχετο. Σε τι τιμές παίρνεται την Royal canin. Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει ο κωδικός για γατάκια και στειρωμένα γιατί έχω μια υποψία οτι πληρώνω αρκετά περισσότερα.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτήσω κατι λίγο άσχετο. Σε τι τιμές παίρνεται την Royal canin. Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει ο κωδικός για γατάκια και στειρωμένα γιατί έχω μια υποψία οτι πληρώνω αρκετά περισσότερα.
Εγω παιρνω την sterilised 37 της royal τα 2 kg 18.90 την βρηκα την τελευταια φορα.Εχει τυχει να την βρω και 20 ευρω

ELENIP
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω κατι λίγο άσχετο. Σε τι τιμές παίρνεται την Royal canin. Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει ο κωδικός για γατάκια και στειρωμένα γιατί έχω μια υποψία οτι πληρώνω αρκετά περισσότερα.
Eγω την kitten 2κιλο την αγοράζω 19,κάτι και για στειρωμένες το 4 κιλο 37, κατι. Το δίκιλο απ οτι θυμαμαι κι αυτη γυρω στα 19,κατι...
starter
Δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Τη Sterilized της Royal Canin (είναι η τροφή για στειρωμένα από την μη κτηνιατρική σειρά) την πήρα την τελευταία φορά 35 ευρώ/4kg, από κτηνιατρική αποθήκη.
Απο ποια αποθήκη παίρνεις? Γιατι εμένα που ειναι σχετικά κοντά του Περιστερίου/Θηβών, φέρνει μόνο την light.Ειχα ρωτήσει πριν αρκετό καιρό. Την Sterilized καθόλου!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από starter
Εγώ εδώ, που είμαι και μακριά, την τροφή για στειρωμένα την πήρα προχτές τα 2 κιλά 20 ευρώ και τα 4 κιλά τα έχει 37 ευρώ.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι η Μπετίνα μου το ίδιο είναι ολιγόφαγη!Τρώει μία κονσερβούλα sheba την ημέρα (την μικρή)και ένα μικρό κυπελάκι κροκέτες.Τρώει και το βράδυ άλλο ένα κυπελάκι.Είναι 4,5 χρονών και ζυγίζει 4,6 κιλά.Είναι μεγαλόσωμη αλλά δεν φαίνεται αδύνατη..ξεγελάει η γούνα της που είναι παχιά..δεν ξέρω τι να πω για τη Μάγια.
αυτό το γατί θέλει να γίνει Ναόμι Κάμπελ μου φαίνεται![]()

Το καλοκαίρι πάντως που έχει ζέστη όλα τρώνε λιγότερο νομίζω, ακόμα και τα αδέσποτα που έχω, που δεν χορταίνουν με τίποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Από αυτήν εδώ.Απο ποια αποθήκη παίρνεις?
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από αυτήν εδώ.
Αυτη την αποθηκη την ανακαλυψα πριν μια βδομαδα και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τις τιμες!!!!Ακομα και στην αμμο εχει μεγαλη διαφορα τιμης σε σχεση με μεγαλες αλυσιδες pet shops.Κια το σημαντικο,εχουν ως αρχη τους να μην εμπορευονται ζωα.Ακομα και γατοπαγιδα που ζητησα για να αγορασω(για να μην παιρνω συνεχεια της φιλοζωικης,για τις στειρωσεις που θελω)μου ειπε οτι ειναι κατα αυτων των προιοντων.
Και οσοι δουλευουν εκει,ειναι ενημερωμενοι απο το τι περιεχει μια τροφη,μεχρι ποσο κραταει μια αμμος.
Υ.Γ. Εχει καταπληκτικα ονυχοδρομια,αρκετα μεγαλα,σε πολυ καλες τιμες!!!
zanin
Διάσημο μέλος
Της εχεις κανει εξετασεις;Με τις αποπαρασιτωσεις της ολα ενταξει;
αν αναφερεσαι σε εμένα ναι, της έχω κάνει όλα τα εμβόλια εκτός από το τελευταίο που θα γίνει την άλλη βδομαδα.
και της έχω δώσει πάστα για σκουλίκια.
μαλλον την άλλη βδομάδα θα γίνει και η στειρωση

βέβαια ξέχασα να αναφέρω πως η μαμούνα μου κλέβει κανα δυο κροκετούλες από τον άντρακλα τον ηρακλή, (aka σκύλος- τσιουάουα).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool