zanin
Διάσημο μέλος
Εγω παιρνω την sterilised 37 της royal τα 2 kg 18.90 την βρηκα την τελευταια φορα.Εχει τυχει να την βρω και 20 ευρω![]()
κότσο με πιάσιανε

2κιλη-->22?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Ο Ιβάν τρώει προς το παρόν την κτηνιατρική Growth, επίσης της Royal. Αυτή μου έρχεται λίγο πιο ακριβή... γύρω στα 25 ευρώ το δίκιλο, αλλά την παίρνουμε προσωρινά, μέχρι να στειρωθεί κι αυτός και να τρώνε την ίδια τροφή, οπότε δεν κατατάσσεται στα σταθερά μου έξοδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Μπα, μάλλον εξαρτάται απ'τη γάτα... Τα δικά μου τρώνε τη Sterilized σαν τρελά και δεν την έχουν βαρεθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ενώ τις αντίστοιχες από την κτηνιατρική σειρά (Young Male και Young Female) τις βαρέθηκαν πολύ γρήγορα.Επίσης φαίνεται οι κτηνιατρικές να είναι και πιο νόστιμες.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
πηγα να παρω κονσερβες και η 186 γραμμαρια τις χιλλς εκανε 1,5 ευρω!!κλεφτες ρεεεεεεε!!ετσι πηρα την gourmet diamond της purina...
anastasi@
Νεοφερμένο μέλος
παιδιά...εγώ έδινα στη γάτα μου κονσέρβες κυρίως...έχει φτάσει τα 7.5 κιλά k είναι 2 χρονων περίπου...είναι αρσενικός...τώρα του δίνω όπως και στις άλλες(δυο θηλυκές, μια στη ηλικία του k μια μικρή) ξηρά τροφή k λίγη κονσέρβα πρωί k βραδυ...η ξηρά τροφή είναι κακής ποιότητας k αν δη τη ανακατεύω με κονσέρβα δεν τη ακουμπάνε...πρόσφατα άκουσα t χειρότερα για τις κονσέρβες...σκέφτομαι στη μικρή η πάρω χύμα kitten p είναι ψιλή, στη μεγάλη kp t εμποριου k g τη μεγάλο(p είναι k ο καλομαθημένος m σπιτόγατος) μου σύστησαν από pet shop t light arden grange...είναι καλή? εσείς t λέτε? τώρα και για τις τρεις ξοδεύω t μηνα γύρω στ 25 euro συνολικά...δη θέλω η t ξεπεράσω...ξέρω πως δεν πρέπει η υπολογίζω t λεφτά μπροστά στη υγεία ts k στ καλο ts..όμως δεν πληρώνω εγώ, ο πατέρας m επιβαρύνεται k δη υπάρχει περίπτωση η διαθέσει παραπάνω...τη arden grange m τη παρουσίασαν ως πολύ καλή...k κάνει 15ευρώ t 2,5 κιλά...τι λέτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδιά...εγώ έδινα στη γάτα μου κονσέρβες κυρίως...έχει φτάσει τα 7.5 κιλά k είναι 2 χρονων περίπου...είναι αρσενικός...τώρα του δίνω όπως και στις άλλες(δυο θηλυκές, μια στη ηλικία του k μια μικρή) ξηρά τροφή k λίγη κονσέρβα πρωί k βραδυ...η ξηρά τροφή είναι κακής ποιότητας k αν δη τη ανακατεύω με κονσέρβα δεν τη ακουμπάνε...πρόσφατα άκουσα t χειρότερα για τις κονσέρβες...σκέφτομαι στη μικρή η πάρω χύμα kitten p είναι ψιλή, στη μεγάλη kp t εμποριου k g τη μεγάλο(p είναι k ο καλομαθημένος m σπιτόγατος) μου σύστησαν από pet shop t light arden grange...είναι καλή? εσείς t λέτε? τώρα και για τις τρεις ξοδεύω t μηνα γύρω στ 25 euro συνολικά...δη θέλω η t ξεπεράσω...ξέρω πως δεν πρέπει η υπολογίζω t λεφτά μπροστά στη υγεία ts k στ καλο ts..όμως δεν πληρώνω εγώ, ο πατέρας m επιβαρύνεται k δη υπάρχει περίπτωση η διαθέσει παραπάνω...τη arden grange m τη παρουσίασαν ως πολύ καλή...k κάνει 15ευρώ t 2,5 κιλά...τι λέτε?
Δεν γνωριζω τη μαρκα που λες,Οταν ομως αποφασισουμε να υιοθετησουμε ενα γατακι...καλο ειναι να κανουμε το καλυτερο για αυτο..και οχι το πιο φτηνο.Η κακης ποιοτητας ξηρη τροφη..εγκυμονει πολυ μεγαλους κινδυνους για τις γατες σου..ουρολιθιαση,προβλημα στα νεφρα κλπ...κατι που αργοτερα θα το πληρωσεις πολυ πιο ακριβα..απο οτι να του παρεχεις μια καλη τροφη.Επισης με αυτες τις φτηνες τροφες,εκτος οτι οτι δεν τους κανουν καλο..τρωνε και πολυ περισσοτερο..γιατι ειναι πολυ φτωχες σε θρεπτικα συστατικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Eγώ πάλι την έχω ακούσει για καλή τροφούλα απλά δεν κάνει συνέχεια να του δίνεις λάιτ. Καλύτερα μία για στειρωμένες. Μια οικονομική λύση όπως έχουμε πει η οποία δεν έχει καμμιά σχέση με τις τροφές του σούπερ μάρκετ αν και είναι στην ίδια περίπου τιμή είναι η σιερά Πουρίνα Τόνους η οποία κοστίζει περίπου 5,79 το 1,5 κιλό και έχει και για στειρωμένες και κίττεν
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οχι..δεν μιλω για την συγκεκριμενη.τροφη,.καθολου δεν την ξερω..εγω απλα μιλησα για τις τροφες κακης ποιοτητας που εγραψε η ιδια..Eγώ πάλι την έχω ακούσει για καλή τροφούλα απλά δεν κάνει συνέχεια να του δίνεις λάιτ. Καλύτερα μία για στειρωμένες. Μια οικονομική λύση όπως έχουμε πει η οποία δεν έχει καμμιά σχέση με τις τροφές του σούπερ μάρκετ αν και είναι στην ίδια περίπου τιμή είναι η σιερά Πουρίνα Τόνους η οποία κοστίζει περίπου 5,79 το 1,5 κιλό και έχει και για στειρωμένες και κίττεν

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω συμφωνω με την Ουρανια, πιστευω οτι αν το γυρισεις στην purina tonus η τροφη για τρια γατια δε θα ξεπερναει τα 25 ευρω το μηνα. Εχει να διαλεξεις και αναλογα με την ηλικια τους, εαν ειναι στειρωμενα κτλ. Επισης δε χρειαζεται να δινεις τοση πολλη κονσερβα, και σιγα σιγα θα μαθουν να τρωνε την κροκετα. Δεν ειναι κακης ποιοτητας τροφη και τη βρισκεις ευκολα σε pet shop. 4.70 ευρω τα 1.5kg οι απλες , 5.7 ευρω η sterilized και η urinary care.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
αυτή που αναφέρει η κοπέλα είναι η Arden Grange και θεωρείται πολύ προσεγμένη τροφή, παραγεται στην Αγγλία.
Μου την είχαν συστήσει κι εμενα στο Bark Avenueαλλά δεν θέλησα να αλλάξω την Royal Canin προτού ρωτήσω το γιατρό μου.
Αυτή που λέει η Ρανια είναι απο τις καλές οικονομικές και συμφέρει
εγώ έχω βρει συμφέρον το να αγοράζω τη δεκάκιλη συσκευασία της Royal Canin προς 68 ευρώ. Το δεκάκιλο μου κρατάει για τις τρεις γάτες περίπου δύο μήνες, αλλά τους δίνω και απο ενα γευμα βραστό κοτοπουλο ή καλή κονσερβούλα μια φορά τη βδομαδα
anastasi@
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η πυρήνα t βρήκα στ internet (p συνήθως είναι πιο φτηνά από ότι στ pet shop) η ξεκινα από 12,14 t 1,5 κιλά..λέγεται πυρήνα προ plan, έτσι?
θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις greeklish,γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του site..δες τα pm σου(προσωπικα μηνυματα)
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Oχι δεν μιλαμε για την purina pro plan που ειναι η ακριβη σειρα της purina, μιλαμε για τη σειρα purina tonus (ειναι το ονομα της και δεν αναφερεται στο οτι περιεχει τονο, για να μην μπερδευτεις).η πυρήνα t βρήκα στ internet (p συνήθως είναι πιο φτηνά από ότι στ pet shop) η ξεκινα από 12,14 t 1,5 κιλά..λέγεται πυρήνα προ plan, έτσι?
anastasi@
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι εγώ την δεκάκιλη παίρνω από Γερμανία..54 ευρώ το δεκάκιλο (την out door) και επειδή παίρνω 3 δεκάκιλα με τα μεταφορικά μου κοστίζει 59 ευρώ το ένα (δεκάκιλο)την fit 32 δε την έχει 51,90..Εσύ ποιά τους παίρνεις;αυτή που αναφέρει η κοπέλα είναι η Arden Grange και θεωρείται πολύ προσεγμένη τροφή, παραγεται στην Αγγλία.
Μου την είχαν συστήσει κι εμενα στο Bark Avenueαλλά δεν θέλησα να αλλάξω την Royal Canin προτού ρωτήσω το γιατρό μου.
Αυτή που λέει η Ρανια είναι απο τις καλές οικονομικές και συμφέρει
εγώ έχω βρει συμφέρον το να αγοράζω τη δεκάκιλη συσκευασία της Royal Canin προς 68 ευρώ. Το δεκάκιλο μου κρατάει για τις τρεις γάτες περίπου δύο μήνες, αλλά τους δίνω και απο ενα γευμα βραστό κοτοπουλο ή καλή κονσερβούλα μια φορά τη βδομαδα
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αννα μου παίρνω την young male και female εναλλάξ και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Γιατί την φέρνεις απο Γερμανία, δεν μπορεί να στη φέρει το petshop?
Λες αν την παραγγείλω απ'έξω να μου έρθει ακόμα πιο φτηνά?
Κι εγώ την δεκάκιλη παίρνω από Γερμανία..54 ευρώ το δεκάκιλο (την out door) και επειδή παίρνω 3 δεκάκιλα με τα μεταφορικά μου κοστίζει 59 ευρώ το ένα (δεκάκιλο)την fit 32 δε την έχει 51,90..Εσύ ποιά τους παίρνεις;
σοβαρα μιλας?????μονο?????ποιο γερμανικο ειναι?εγω εδω την βρηκα 70ε.
τα 59 ειναι πολυ καλα

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Στο www.tiierisch.de αν μπείς έχει τα πάντα...σοβαρα μιλας?????μονο?????ποιο γερμανικο ειναι?εγω εδω την βρηκα 70ε.
τα 59 ειναι πολυ καλα![]()

τα μεταφορικά είναι 14 ευρώ είτε πάρεις 10 είτε 20 είτε 30 κιλά..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool