ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Την βρίσκω πιο φθηνά Μίκυ μου..εδώ πχ για την Maine coon που έπαιρνα την έχουν 75 ευρώ...Αννα μου παίρνω την young male και female εναλλάξ και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Γιατί την φέρνεις απο Γερμανία, δεν μπορεί να στη φέρει το petshop?
Λες αν την παραγγείλω απ'έξω να μου έρθει ακόμα πιο φτηνά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο www.tiierisch.de αν μπείς έχει τα πάντα...τα μεταφορικά είναι 14 ευρώ είτε πάρεις 10 είτε 20 είτε 30 κιλά..
![]()
α ναι...ειναι αυτο που δεχεται μονο με καρτα και εγω δεν εχωωωω
,να του πειτε η κατερινα θελει με αντικαταβολη,αιντε8)....τοσα ωραια πραγματα και εγω να ψωνιζω απο ελλαδα και πανακριβα κιολας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Tο κοίταξα και γίνεται και μέσω Paypal σε όλες τις τράπεζες απλώς ανοίγεις εκεί έναν λογαριασμό Paypal και σε πιστώνει το κατάστημα εκεί μέσω τραπέζης..α ναι...ειναι αυτο που δεχεται μονο με καρτα και εγω δεν εχωωωω,να του πειτε η κατερινα θελει με αντικαταβολη,αιντε8)....τοσα ωραια πραγματα και εγω να ψωνιζω απο ελλαδα και πανακριβα κιολας
![]()

Αν είμασταν κοντά θα σου έφερνα εγώ μαζί με την δικιά μου παραγγελία αλλά δυστυχώς είσαι Αθήνα..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Τι είναι το PayPal;
.signupheader {color:#003366; font-size:1.167em;} Το έκανα μετάφραση μέσω Google και είναι λίγο περίεργη αλλά κάτι καταλαβαίνουμε..Το PayPal είναι η online υπηρεσία πληρωμών που σας επιτρέπει να πληρώσετε σε ηλεκτρονικά καταστήματα με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα - και δωρεάν.
- Ασφαλής: την τράπεζά σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας αποθηκεύονται μόνο σε PayPal. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε καμία online αγορές μέσω του Διαδικτύου δυσανασχετούν.
- Απλό: Θα πληρώσετε σε δύο κλικ. Επειδή έχετε πρόσβαση στο τραπεζικό σας αποθηκεύεται σε PayPal ή πιστωτικής κάρτας πίσω, αντί να πληκτρολογήσετε σε κάθε αγορά.
- Fast: PayPal πληρωμές γρήγορα. Στη συνέχεια, ο πωλητής μπορεί να στείλει τα εμπορεύματα αμέσως και συνήθως σε προηγούμενες.
- Ανοίξτε έναν λογαριασμό PayPal.
- Σύνδεση κάρτας, τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας με το PayPal λογαριασμό σας.
- Και μπορείτε να πληρώσετε με PayPal.
Tο κοίταξα και γίνεται και μέσω Paypal σε όλες τις τράπεζες απλώς ανοίγεις εκεί έναν λογαριασμό Paypal και σε πιστώνει το κατάστημα εκεί μέσω τραπέζης..Αν είμασταν κοντά θα σου έφερνα εγώ μαζί με την δικιά μου παραγγελία αλλά δυστυχώς είσαι Αθήνα..
![]()
ακομη χειροτερα δεν ειμαι αθηνα, ειμαι κομοτηνη

.ευχαριστω παντως
Τι είναι το PayPal;
![]()
![]()
.signupheader {color:#003366; font-size:1.167em;} Το έκανα μετάφραση μέσω Google και είναι λίγο περίεργη αλλά κάτι καταλαβαίνουμε..Το PayPal είναι η online υπηρεσία πληρωμών που σας επιτρέπει να πληρώσετε σε ηλεκτρονικά καταστήματα με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα - και δωρεάν.
Συνδεθείτε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το PayPal:
- Ασφαλής: την τράπεζά σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας αποθηκεύονται μόνο σε PayPal. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε καμία online αγορές μέσω του Διαδικτύου δυσανασχετούν.
- Απλό: Θα πληρώσετε σε δύο κλικ. Επειδή έχετε πρόσβαση στο τραπεζικό σας αποθηκεύεται σε PayPal ή πιστωτικής κάρτας πίσω, αντί να πληκτρολογήσετε σε κάθε αγορά.
- Fast: PayPal πληρωμές γρήγορα. Στη συνέχεια, ο πωλητής μπορεί να στείλει τα εμπορεύματα αμέσως και συνήθως σε προηγούμενες.
- Ανοίξτε έναν λογαριασμό PayPal.
- Σύνδεση κάρτας, τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας με το PayPal λογαριασμό σας.
- Και μπορείτε να πληρώσετε με PayPal.
θα το ψαξω αυτο το pay pal

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βρήκα λύση..σου στέλνω p.m
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτησω και γω κατι? ποια η αποψη σας για τη sheba? εχω ξεκινησει ν αγοραζω απ το σουπερ μαρκετ κατι λιχουδιες απ τη συγκεκριμενη μαρκα..για κανονικο φαγητο τρωει royal canin ή hills...απλα επειδη ειναι σε κονσερβα και δεν τα τρωει παντα, τη δελεαζω με λιγα κομματακια απ τις λιχουδιες..(μαλιστα απ το κτηνιατρειο που προτειναν αυτη τη τακτικη)
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω ειναι καλη αυτη που ειναι σε χρυση συσκευασια. Οι αλλες στην τετραγωνη συσκευασια δεν ειναι καλες, εχουν πολλα by products.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
by products εννοεις ζωικα παραγωγα?

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ναι, τα ζωικα παραγωγα. Αυτες στις τετραγωνες συσκευασιες δεν ειναι και τοσο καλες, οι αλλες στην στρογγυλη ειναι καλυτερες. Βεβαια απο το να δινεις ξηρα τροφη, ακομα και αυτες στην τετραγωνη συσκευασια ειναι καλυτερες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool