kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
03-11-12
11:19
λοιπόν...ο γατόπαρδος είναι κοριτσάκι! Το όνομα αυτής εφεξής είναι "Νόρα" (από " το κουκλόσπιτο" του Ίψεν) , η γιατρός μας είπε πως είναι 4 μηνών!! εμείς νομίζαμε γύρω στα 2, της βρήκε ωτίτιδα και ένα μύκητα στο πίσω πατουσάκι της -μας έγραψε θεραπεία για το μύκητα κ μας είπε να ξαναπάμε την άλλη βδομάδα για να της βάλει σταγόνες στα αυτάκια της. Είναι πολύ τρομαγμένη η έρμη αυτή τη στιγμή κάθεται στον καναπέ κ μας κοιτά με μελαγχολία, ελπίζω από αύριο να είναι καλυτερα... προσπάθησα να την κάνω profile picture αλλά δεν τα πολυκατάφερα γι΄ αυτό την ανέβασα στην ενότητα με τις φώτο από τα γατάκια των μελών. Γενικά είμαι πολύ λυπημένη γιατί τις έβαλε μπατονέτες στα αυτάκια της και της έβγαζε κάτι μαυράκια κ αυτή πρέπει να πονούσε...σίγουρα ήταν για το καλό της , αυτά... και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Συγχαρητηρια Ευη. Πηρες μια αποφαση που θα σε κανει ευτυχισμενη για πολλα πολλα χρονια.
Η Νορα θα προσαρμοστει στο καινουριο περιβαλλον σε λιγες μερες και δε θα σας κοιταζει τρομαγμενη
και μελαγχολικη αλλα με τον αερα του αφεντικου του σπιτιου!

Γιατι νομιζω οτι εισαι καινουρια γατομαμα και δε γνωριζεις οτι κουμαντο σε λιγο καιρο θα κανει η Νορα.
Απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να κανεις ειναι να παρεις αμμολεκανη, ωστε να μαθει να κανει τις
αναγκες της εκει. Αυτο δεν ειναι δυσκολο. Το μαθαινουν αμεσως μολις τα βαλεις στην αμμολεκανη
και σκαψεις λιγο, το πιανουν το νοημα.
Απαραιτητο επισης ειναι ενα γατοδεντρο για να μπορει να σκαρφαλωνει και ενα ονυχοδρομιο
για να ακονιζει τα νυχια της και να μη σου καταστρεψει καναπεδες και μαξιλαρια.
Να σου ζησει. Ειναι κουκλα και ανεβαζω τη φωτο της, μεχρι να μαθεις να το κανεις εσυ.
Περιμενουμε και αλλες συντομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
03-11-12
14:28
Βασίλη, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα περισσότερα τα έχουμε κάνει ήδη ,το ονυχοδρόμιο και το γατόδεντρο το αφήσαμε όμως γι' αυτόν τον μήνα γιατί βγήκαμε λίγο εκτός προυπολογισμού με γατοφόρο,αμμολεκάνη,τροφή και κτηνίατρο ,θα της τα πάρουμε δώρο τον άλλο μήνα προς το παρόν ασκείται στον καναπέ μας! Σήμερα είναι πολύ καλύτερα, παίζουμε μαζί της από το πρωί, δείχνει ήδη πιο ευτυχισμένη, έχει ακόμα κάποια μικρή μελαγχολία ή κάποιες φοβισμένες αντιδράσεις (αν ακουστεί κάποιος ήχος δυνατός ,τρομάζει πάρα πολύ κ τρέχει κάτω από ένα τραπεζάκι, ακόμα κ αγκαλιά αν την έχω πετάγεται κ πάει κάτω από το τραπέζι, εκεί νιώθει πολύ ασφαλής...) , επίσης τρελλένεται για την κουρτίνα μας δεν νομίζω να τη διασκεδάζει τίποτα περισσότερο από το να επιτίθεται στην κουρτίνα μας. Νιώθω ότι τα πάμε πολύ καλά!!! Έχουμε δεθεί πολύ...ο φίλος μου που ήταν ο πρώτος που εμπιστεύτηκε η Νόρα, έχει σκάσει λίγο που με προτιμάει , αλλά τι να κάνουμε οι γυναίκες καταλαβαίνονται καλύτερα μεταξύ τους...του έχω αναθέσει την αμμολεκάνη και το spray για τους μύκητες, έτσι για να κάνει κ αυτός κάτι! περνάμε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
03-11-12
15:50
Βασίλη, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα περισσότερα τα έχουμε κάνει ήδη ,το ονυχοδρόμιο και το γατόδεντρο το αφήσαμε όμως γι' αυτόν τον μήνα γιατί βγήκαμε λίγο εκτός προυπολογισμού με γατοφόρο,αμμολεκάνη,τροφή και κτηνίατρο ,θα της τα πάρουμε δώρο τον άλλο μήνα προς το παρόν ασκείται στον καναπέ μας! Σήμερα είναι πολύ καλύτερα, παίζουμε μαζί της από το πρωί, δείχνει ήδη πιο ευτυχισμένη, έχει ακόμα κάποια μικρή μελαγχολία ή κάποιες φοβισμένες αντιδράσεις (αν ακουστεί κάποιος ήχος δυνατός ,τρομάζει πάρα πολύ κ τρέχει κάτω από ένα τραπεζάκι, ακόμα κ αγκαλιά αν την έχω πετάγεται κ πάει κάτω από το τραπέζι, εκεί νιώθει πολύ ασφαλής...) , επίσης τρελλένεται για την κουρτίνα μας δεν νομίζω να τη διασκεδάζει τίποτα περισσότερο από το να επιτίθεται στην κουρτίνα μας. Νιώθω ότι τα πάμε πολύ καλά!!! Έχουμε δεθεί πολύ...ο φίλος μου που ήταν ο πρώτος που εμπιστεύτηκε η Νόρα, έχει σκάσει λίγο που με προτιμάει , αλλά τι να κάνουμε οι γυναίκες καταλαβαίνονται καλύτερα μεταξύ τους...του έχω αναθέσει την αμμολεκάνη και το spray για τους μύκητες, έτσι για να κάνει κ αυτός κάτι! περνάμε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο, πολυ χαιρομαι που πατε τοσο καλα. Και μην σε νοιαζει που μοιαζει φοβισμενη, θα της περασει μεσα σε λιγες μερες και θα λες, αυτο το γατι ηταν που φοβοταν;Επισης συμφωνω με την κατανομη εργασιων που εχετε κανει με το φιλο σου. Ετσι, οι αντρες να κανουν τα βαρια, για να μενουν σε μας τα χαδια οι αγκαλιες και τα φιλακια.
Υ.Γ. Κι εγω τον αντρα μου, τον εχω χρησει υπευθυνο αμμολεκανης!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
04-11-12
13:22
Εύη μου, χαίρομαι κι εγώ για την απόφαση που πήρες να σπιτώσεις αυτό το ανυπεράσπιστο πλασματάκι και να του χαρίσεις μια όμορφη ζωή μακριά από κινδύνους. Συνεπώς έγινες κι εσύ γατομανούλα, οπότε όταν βρεις καιρό, γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα για την Νόρα σου, στην περιοχή: Οι γάτες μας;
(είναι πανέμορφη!!!)
(είναι πανέμορφη!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum