moira
Νεοφερμένο μέλος
Πέρασαν οι διακοπές και εγώ έπρεπε να γυρίσω Χανιά.Τη μέρα που θα έφευγε το ΚΤΕΛ Χανίων από Πάτρα γινόταν το αδιαχώρητο.Μην τα πολύλογώ,ο κόσμος καθόταν στις σκάλες και πολλά άλλα απαράδεκτα πράγματα με το θέμα των αποσκευών έλαβαν χώρα.
Σαν να μην έφταναν όλα όσα είχαν προηγηθεί, απαράδεκτος οδηγός,δεν με άφηνε να κρατάω τη Μοιρα στα πόδια μου (μέσα στο καλαθάκι της πάντα) και την έβαλε (αν ειναι ποτέ δυνατόν!) στο πορτ-παγκαζ τουλεωφορείου!
Σε όλη τη διαδρομη ειχα σκάση και φώναζα γιατί φοβόμουν για τη γατούλα που τότε ήταν τριών μόλις μηνών.
Μπορεί να κάνει κανείς κάτι όταν ταξιδεύει έτσι ώστε να μην ταλάιπωρούνται από απαράδεκτους ανθρώπους τα ζωάκια?
Ο κτηνίατρος μου έλεγε ότι εχουν γίνει αρκετές καταγγελίες στο ΚΤΕΛ Χανίων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτό μέσα.
Δηλαδή, η μεταφορά γάτας (=μικρό κατοικίδιο ζώο) μέσα σε γατοφόρο (=κατάλληλο για το σκοπό αυτό μέσο) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά έχουμε ένα σκυλάκι και επειδή είμαι φοιτήτρια στο Ρέθυμνο ( και κατάγομαι και από Χανιά ) πηγαίνω καμιά φορά Χανιά και προβληματίζομαι για τη μεταφορά... Είναι πρόβλημα......
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό ο κάθε οδηγός μπορεί να το "μεταφράσει" 'οπως αυτός θέλει. Ότι επιτρέπεται μεν αλλά στη σκευοφόρο.Δηλαδή, η μεταφορά γάτας (=μικρό κατοικίδιο ζώο) μέσα σε γατοφόρο (=κατάλληλο για το σκοπό αυτό μέσο) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα λεωφορεία του ΚΤΕΛ είναι πούλμαν ιδιωτών που υπενοικιάζονται στο ΚΤΕΛ και ο κάθε ιδιοκτήτης κάνει ότι θέλει. Σου λέει δικό μου είναι το αυτοκίνητο, το χρυσοπλήρωσα και δε θέλω να μου το λερώσει κανένας σκύλος και καμία γάτα. Άντε να του εξηγήσεις ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη τα κατοικίδια κυκλοφορούν σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς προβλήματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, όποτε δεν το ρίσκαρα και τον άφησα εδώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ένα μικρό κατοικίδιο μέσα σε κλουβάκι μεταφοράς πώς μπορεί να λερώσει; Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε όλοι όσοι ζαλίζονται και υπάρχει περίπτωση να λερώσει το πεντακάθαρο κατά τα άλλα ΚΤΕΛ να μπαίνουν στις αποσκευές;
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οχι μονο δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ειδικα την Ιολη που τσιριζει στο ταξιδι μεχρι και αγκαλια την παιρνω και δεν μου εχει κανει κανεις θεμα το αντιθετο ενας ελεγχτης μεχρι και να την βγαλω εξω απο την γατοφορο της μου ελεγε για να δει το γατακι 
drusilia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ένα πράμα δεν έχω καταλάβει:
Ένα μικρό κατοικίδιο μέσα σε κλουβάκι μεταφοράς πώς μπορεί να λερώσει; Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε όλοι όσοι ζαλίζονται και υπάρχει περίπτωση να λερώσει το πεντακάθαρο κατά τα άλλα ΚΤΕΛ να μπαίνουν στις αποσκευές;

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολλες περιπτωσεις ακαταλληλων για συνεπιβατες μπορω να σκεφτω. Πραγματικα, θα ηταν πιο δικαιο απο το να εξοριζουν τα γατακιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι όλοι φιλόζωοι αλλά πάλι ούτε και κακοί. Είναι πως θα το καταλάβει κάποιος.
anabou
Διάσημο μέλος
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας,είμαι φοιτητρια στα Χανιά και η οικογένειά μου μένει Πάτρα.Στις γιορτές -και όχι μόνο-πηγαίνω στην οικογένειά μου και χρησιμοποιώ το ΚΤΕΛ Χανίων.
Ο κτηνίατρος μου έλεγε ότι εχουν γίνει αρκετές καταγγελίες στο ΚΤΕΛ Χανίων.
Και εγώ για να τη μεταφέρω απο Χανιά-Θεσσαλονίκη προβληματιζόμουν για το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ,αλλά και για την περίπτωση που φωνάζει.
Τώρα θα ταξιδέψω με αεροπλάνο,αλλά ας μου πει κάποιος τι να κάνω για να μην τσιρίζει.
Το ντεμπούτο της στο κλουβί απο το σπίτι στο Κτηνίατρο ήταν τραγικό.
Στη προσπάθεια της να αποδράσει μάτωσε τη μύτη της.

Κανένα κόλπο για να ησυχάσει;
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το ΚΤΕΛ, αλλα στο αεροπλάνο εγώ ταξίδεψα δεκάδες φορές με την Ταρα στη γατοφόρο στα πόδια μου. Στο αεροπλάνο είσαι υποχρεωμένος να βγάλεις "εισιτήριο" και για το κατοικίδιο (όχι ακριβό, ανάλογα με το βάρος του). Κάποια φορά παραπονέθηκε ένας συνεπιβάτης, ότι έχει αλλεργία και η συνοδός εδάφους του είπε, πολύ ευγενικά, ότι το ζώο έχει πληρώσει εισιτήριο και έχει κάθε δικαίωμα να ταξιδέψει. Το λέω αυτό γιατί δεν έχω δει ποτέ, το πως περιγράφεται αυτό το "δικαίωμα" στους κανονισμούς που αφορούν τα αεροπλάνα, οπότε πιθανά να περιγράφεται με τον ίδιο τρόπο με το ΚΤΕΛ... Αλλά, όπως και να έχει το πράγμα, γιατί είναι στη διακριτική ευχαίρια του οδηγού να ερμηνεύσει τους κανόνες? Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί κανείς και να λάβει μια σίγουρη απάντηση? Μπορεί ο κάθε οδηγός να χρεώνεται ένα λεωφορείο, αλλά είναι ΚΤΕΛ και όχι τουριστικό πρακτορείο ( με σαφή έννοια της ιδιοκτησίας του οχήματος, δηλαδή κάνω ό,τι θέλω). Μπορεί να είαι και λάθος, αλλά χρειάζεται λίγοπ ψάξιμο!
Τάρα, ποιές αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν τα κατοικίδια για να έχουμε υπόψη μας?
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ειμαστε υποχρεωμενοι να συμμορφωνοματσε και να τα κουβαλαμε με επιβλεψη σε γατοφουρους κτλ
ειμαστε υποχρεωμενοι οταν παμε να φαμε σε μια ταβερνα η οταν ταξιδευουμε με κτελ να ακουμε ενα σκασμο πιτσιρικια να υορλιάζουν και να γκαρίζουν , να μας σκουνταν και να μας ποπονοκεφαλιάζουν,
η το φαινομενο με τισ κοτεσ και τα κοκορια δεμενα χειροποδαρα μεσα στο κτελ να κακαριζουν και να κοστουλανε παντου , αυτα ειναι δεκτα
τα γατια οχι....
ελεος πια
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool