Απαράδεκτο! 3 γατάκια σε κλουβί pet shop εδώ και 2,5 μήνες

ακριβως αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο...ναι..ωραια,δικιο εχετε..αλλα και η βολεψη μου βολεψη μου...:mad:..εμ δεν ειναι ετσι ρε φιλε...ετσι τους στηριζεις,,τελεια και παυλα..ολα τα αλλα ειναι απλα,ομορφα λογακια..
καλα...στο σχολειοι μου εγω ,εχω δει και χειροτερα...ειχε παει εκδρομη περιβαντολογικη μια ταξη του λυκειου..η καθηγητρια που ειχε αναλαβει το προγραμα,μια χαρα και ομορφα τους τα ελεγε για τις αρκουδες,πηγαν και στον αρκτουρο κιολας,εγω να τους εχω κανει πλυση εγκεφαλου..γιατι δεν θα πρεπει να παρουν τπτ γουνινο(γιατι θα πηγαιναν και καστορια..)..και η κυρια υπευθηνη του περιβαντολογικου...γεμισε τη τσαντα της με γουνινα απο τα καταστηματα...ΑΙΣΧΟΣ,αυτο λεω εγω...παιρνεις περιβαντολογικο προγραμμα και αγοραζεις γουνες..
χα χα χα χα χα!!!! Είναι ρόλος η κιουρία!!!! Να την έχεις να σου κάνει κήρυγμα αυτά που έχει παπαγαλίσει για την αξία στη φύση, και το περιβάλλον και μπλα, μπλα, μπλα... με το ζώο τυλιγμένο στο λαιμό! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back