Απαράδεκτο site για τα ζώα

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Παιδιά...... στο σερφάρισμα μου έπεσα πανω σ΄αυτο το "καλό "παιδί!!!!

https://www.say.gr/showthread_238.html

εχει και δημοσκόπηση... τι απο ολα να χρησιμποιήσει.....!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

δεν κανω αλλα σχολια... ΓΙΑΤΙ ....... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

.... διαβασα και τις απαντήσεις...... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκήματος ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????????????????? :mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κάτι μου λέει ότι το παιδί είναι κολ_παιδο και ότι δε θα μου αρέσει καθόλου αυτό που θα δω...δεν τολμώ να το ανοίξω..:mad:

Ναι, το είχα πετύχει κι εγώ πριν από λίγο καιρό.:down:
Πάντως, ειλικρινά πιστεύω πως οι περισσότεροι γράφουν αυτά τα αίσχη για πλάκα, για να τσαντίσουν τους άλλους και να γίνει πατιρντί. Κακώς τους δίνουμε τόση σημασία.

δεν ειναι βινετο.... ειναι σιτε!!!!!!!!!!!!!!!

που μιλανε πως φερονται στα ζωα, πως βαζουν ΦΟΛΕΣ κλπ κλπ

ΦΟΡΤΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mad::mad:

Κοίτα, Τζούλια.. Η φόλα στα ζώα δε δικαιολογείται. Όπως και το να βρίζουν αυτοί που γράφουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα σα νταλικέρηδες. Εγώ περισσότερο έφριξα με το μένος αυτών των ανθρώπων απέναντι στα ζώα που δεν καταλαβαίνουν στο κάτω κάτω τι γίνεται... Αυτοί που χρειάζονται "φόλα" είναι οι απανταχού ιδιοκτήτες σκυλιών που τα παρατάνε και δεν νοιάζονται για τίποτα. Και για να πω την αμαρτία μου, κι εγώ νευριάζω πολύ όταν ακούω ένα σκυλί να γαβγίζει σε ώρες κοινής ησυχίας και δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Όπως και να το κάνουμε είναι σπάσιμο νεύρων. Αλλά δε θα έριχνα ποτέ φόλα στα ζώα...

ΜΑζί σου Φωτεινή.. και εγώ έχω μείνει άγρυπνη με το σκυλί του γείτωνα και την αστείρωτη σκύλα του διπλανού που νομίζει ότι ειναι Λύκος..... Αλλά ΔΕΝ θα έριχνα φόλα...

Μπορέι να είναι μόνο, λόγια το όλο σιτε και να κάνουν πλάκα, και να την βρίσκουν έτσι....

ΑΛΛΑ ο καθένας μπορεί να πέσει πανω σε τέτοιες κουβέντες, απο παιδιά μέχρι οποιοσδήποτε...
είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα λένε και αν έκανα φόνο... Βιασμούς παντως το παραδέχονται ότι εχουν κάνει... Αλήθεια ή ψέμματα μικρή η διαφορά!!!

δεν μπορώ να σχολιάσω, θα με κόψουν από το Mycat με αυτά που θα έλεγα!ΑΙΣΧΟΣ

Παιδιά αναγούλα μου ήρθε...Πολύ έξυπνοι τύποι ρε παιδί μου,μάλλον αυτούς θα έπρεπε να δέσουν στην αυλή τους οι γείτονες,θα γαύγιζαν καλύτερα κι από τα σκυλιά!:lol::down::down:

δεν μπορώ να σχολιάσω, θα με κόψουν από το Mycat με αυτά που θα έλεγα!ΑΙΣΧΟΣ

εγώ πάντως ότι ήταν να πω το είπα εκεί..Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα αλλα θα εμφανιστεί, που θα πάει.

Διάβασα και το εξής '' φολα στα ζωα και καρκίνο στους ιδιοκτήτες''. Αν ειναι ποτε δυνατον! σε τι κόσμο ζουμε? εχουμε καταλήξει να μην αντεχουμε διπλα μας ουτε ζωα, ουτε ανθρωπους ουτε τιποτα ...:down:

..... και που να δείτε και άλλα θέματα.. ειναι απλά ΛΥΠΗΡΟ!!!!! το μόνο που φοβάμαι είναι τα παιδιά μου σε τί κόσμο θα τα φέρω.. αν μπορεί ο καθένας να πέφτει πάνω σε κάτι τέτοια σιτε.. και να διαβάζει......

.. ωραία παραδείγματα!!!!

Παιδιά δεν ελέγχεται από κανέναν το συγκεκριμένο μπλογκ;Στον blogger υπάρχει σημαιάκι αναφοράς αν το περιεχόμενο του μπλογκ θεωρηθεί από οποιονδήποτε ακατάλληλο.Αν υπάρξουν πολλά σημαιάκια σε ένα μήνα π.χ.μπορεί ακόμα και να το "κλείσει" ο πάροχος.

.. αν το στλεναμε σε κανα κανάλι? η υπηρεσία ηλεκτρονικου εγκληματος έχει σιτε?? ή τρόπο να ενημερωθεί??? ....

ΛΕω τώρα.....:(

..και εγω εγραψα σχολιο στο σιτε... ακομα δεν εχει δημοσιοποιηθεί.. δεν βριζω ουτε τιποτα..

η πλάκα ειναι οτι λεει οτι πρεπει πρωτα να εγκριθει απο καποιον "υπευθυνο"..
- μαλλον ΔΕΝ του αρεσαν αυτα που εγραψα!!!!!
- μαλλον οι κανονες απαγορευουν την γλώσσα με επιχηρηματα και λογική και επιτρέπει μονο τις βρισιές!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!:mad::down::mad:

..και εγω εγραψα σχολιο στο σιτε... ακομα δεν εχει δημοσιοποιηθεί.. δεν βριζω ουτε τιποτα..

η πλάκα ειναι οτι λεει οτι πρεπει πρωτα να εγκριθει απο καποιον "υπευθυνο"..
- μαλλον ΔΕΝ του αρεσαν αυτα που εγραψα!!!!!
- μαλλον οι κανονες απαγορευουν την γλώσσα με επιχηρηματα και λογική και επιτρέπει μονο τις βρισιές!!!
Έχει ενεργοποιήσει το μετριασμό σχόλίων,πολλοί τον βάζουν για να μην τους βάζουν ιούς,ο συγκεκριμένος μάλλον για να τα βλέπει πριν δημοσιοποιηθούν.;)

Για την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος εδώ, αν και δεν νομίζω ότι ασχολούνται με τέτοια.

Όπως και να 'χει, το ίντερνετ είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει ένα σάιτ με κάφρους που λένε τα καφριλίκια τους (τα περισσότερα από τα οποία λέγονται και επίτηδες). Ελικρινά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τους δίνουμε τόση σημασία.:)

Όπως και να 'χει, το ίντερνετ είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει ένα σάιτ με κάφρους που λένε τα καφριλίκια τους (τα περισσότερα από τα οποία λέγονται και επίτηδες). Ελικρινά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τους δίνουμε τόση σημασία.:)
+1001 Ρούλα, respect! :)

Δικιο έχετε... αλλά δεν θα πρέπει κάπως να σταματάει αυτό το πράγμα???
στο σιτε που πρότεινε η ruko, δεν έχουν ουτε 1 εμαιλ. καποιο τρόπο επικοινωνίας...κονζαμ Αστυνομια....

αρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ :down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back