Απαράδεκτο site για τα ζώα

Εγω φβαμαι να το ανοιξω να το δω.Ελληνικο ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΑζί σου Φωτεινή.. και εγώ έχω μείνει άγρυπνη με το σκυλί του γείτωνα και την αστείρωτη σκύλα του διπλανού που νομίζει ότι ειναι Λύκος..... Αλλά ΔΕΝ θα έριχνα φόλα...

Μπορέι να είναι μόνο, λόγια το όλο σιτε και να κάνουν πλάκα, και να την βρίσκουν έτσι....

ΑΛΛΑ ο καθένας μπορεί να πέσει πανω σε τέτοιες κουβέντες, απο παιδιά μέχρι οποιοσδήποτε...
είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα λένε και αν έκανα φόνο... Βιασμούς παντως το παραδέχονται ότι εχουν κάνει... Αλήθεια ή ψέμματα μικρή η διαφορά!!!

Δυστηχως ζουμε μαζι με παρα πολλα βλητα...
γιαυτο για να γλειτωσουμε απο ολους αυτους τους τραμπουκους ας ενωθουμε γατομαναδες και σκυλομαμαδες σωματεια , εθελοντες , ξεμπαρκοι, ρομαντικοι, λογικοι, αγανακτησμενη, ανθρωποι με αδικοχαμενα ζωακια στη πανελληνια συγκενντρωση που θα γινει 25 Μαιου στη Σαλαμινα,
δεν ξερω τι θα κανετε παρτε μια μερα αδεια απο τη δουλεια να εωσουμε τις φωνες μας και να απαιτησουμε νομους, ΝΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΜΑ
επιτελους εμεις σεβομαστε τον καθε μαπα και δεν του ριχνουμε φολα αυτοι γιατι δεν σεβονται τα ζωα μας????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως θα ψηφίσω εδώ ξερίζωμα νυχιών, φάλαγγα και στο τέλος το αεροβόλο για τον τύπο που άνοιξε την σελίδα και τους φίλους του. ΑΙΣΧΟΣ!!!!! κατι τέτοιους θέλω να τους δαγκώσω στην καρωτίδα. Κρίμα να μην ξέρω που μένει. Αντε......
στα κομμάτια μακάκα

Δυστηχως ζουμε μαζι με παρα πολλα βλητα...
γιαυτο για να γλειτωσουμε απο ολους αυτους τους τραμπουκους ας ενωθουμε γατομαναδες και σκυλομαμαδες σωματεια , εθελοντες , ξεμπαρκοι, ρομαντικοι, λογικοι, αγανακτησμενη, ανθρωποι με αδικοχαμενα ζωακια στη πανελληνια συγκενντρωση που θα γινει 25 Μαιου στη Σαλαμινα,
δεν ξερω τι θα κανετε παρτε μια μερα αδεια απο τη δουλεια να εωσουμε τις φωνες μας και να απαιτησουμε νομους, ΝΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΜΑ
επιτελους εμεις σεβομαστε τον καθε μαπα και δεν του ριχνουμε φολα αυτοι γιατι δεν σεβονται τα ζωα μας????
Ναι HAVANA συμφωνώ κ όσο πιο νωρίς μαζευτουμε να ΄κάνουμε κάτι για να γλυτώσουμε από τέτοιες λέρες τόσο το καλύτερο

θα πρεπει να γινει μυνηση στον εισαγγελεα αφου παραδεχεται οτι εριξε φολα αυτο ειναι κακουργημα και απο εκει και περα ειναι ευκολο να τον βρουν απο το σαΪτ και να δικαστει

οριστε μια χαρα λυση!!!!:up:
σηλαδη τι κανουμε?/παμε αστυνομια και καταθετυμε μηνυση με αυτην την αποδειξη???:up:

Μπήκα στο Site και διάβασα τα διάφορα ανεγκέφαλα που γράφουν οι διάφοροι ανεγκέφαλοι. Δεν λέω, είναι, αρκετά έως πολύ κάποιες φορές, ενοχλητικό το γάβγισμα του σκύλου ειδικά όταν είναι επίμονο. Αυτό δεν σημαίνει ότι βάζουμε φόλα και λύνουμε το πρόβλημα. Εχώ δει πόσο υποφέρει το ζώο που του έχουν ρίξει φόλα. Αργοπέθαινει και μέχρι να καταλήξει βγάζει πνιχτά κλαματάκια. Ήταν φρικτό. Είχαν φωλιάσει το σκυλάκι του θείου μου. Δυστυχώς το πήρε είδηση όταν ήταν πλέον πολύ αργά και δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.
Αλλά τι να πεις. Αυτοί τουλάχιστον οι ανεγκέφαλοι επαναλαμβάνω μπορεί να κάνουν και πλάκα, υποθέτεις, μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν κάποιους που αγαπάνε τα ζώα. Υπάρχουν πολλά ηλίθια μυαλά που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν για να περάσουν την ώρα τους.
Αυτός που ξεπερνάει την αθλιότητα όλων αυτών με τις φόλες είναι εκείνος ο δήθεν καλλιτέχνης που έδεσε και άφησε τον άμοιρο τον σκύλο να ψοφήσει για χάρη της τέχνης και μάλιστα θεώρησαν τόσο σημαντική την τέχνη του που του έδωσαν την άδεια να το επαναλάβει. Αναρωτιέμαι ποιός φέρει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτός ο δήθεν καλλιτέχνης οι αυτοί οι ανεύθυνοι που του έδωσαν την άδεια να το επαναλάβει. Πάντως εγώ έχω ήδη υπογράψει στο σχετικό site έτσι ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η αγριότητα. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Μπήκα στο σχετικό site, αλλά δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο. Αυτό είναι Καφριστάν

Τι λέτε τώρα ρε παιδιά κ τα μωρά οταν κλαίνε είναι ενοχλητικά θα τα ρίξουμε και αυτά φόλα; Δεν καταλαβάινω δεν μας ενοχλούν τα εκατομμύρια μηχανακια κ αυτοκίνητα κ μας ανοχλούν τα ζωάκια; Δεν το καταλαβαίνω αυτο;

Τι λέτε τώρα ρε παιδιά κ τα μωρά οταν κλαίνε είναι ενοχλητικά θα τα ρίξουμε και αυτά φόλα; Δεν καταλαβάινω δεν μας ενοχλούν τα εκατομμύρια μηχανακια κ αυτοκίνητα κ μας ανοχλούν τα ζωάκια; Δεν το καταλαβαίνω αυτο;

Συμφωνώ μαζί σου και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα. Και εγώ είχα σκύλους. Τώρα έχω μόνο γάτες και καναρίνια. Η σκυλίτσα μου πέθανε πριν 3 χρόνια από καρκίνο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ. Οι θόρυβοι της πόλης και πολύ περισσότεροι οι θόρυβοι που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ενοχλητικοί από αυτούς που κάνουν τα καημένα τα ζώα που στο κάτω κάτω της γραφής αυτόν τον τρόπο έχουν να εκφρατούν (και εξαιρώ από τους θορύβους του ανθρώπου το κλάμα του μωρού που ναι μεν καμμιά φορά γίνεται ενοχλητικό αλλά και με ποιό τρόπο να εκφραστεί και αυτό το καημένο). Δυστυχώς υποτίθεται ότι με το πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος εξελίσσεται και εκπολιτίζεται αλλά φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Καμία παρεξήγηση απλά μίλησα έντονα γιατί υπάρχουν "άνθρωποι" -ή μάλλον πρωτεύοντα θηλαστικά- που άλλος βαπτίζοντά το τέχνη άλλος ενόχληση άλλος δεν ξερω κ εγώ, νιώθουν ισχυρή με το να βασανίζουν αδύναμα πλάσματα. Και αυτό με εξοργίζει. Όταν λοιπον λέμε:"ενοχλεί μεν αλλά.." παίζουμε στο γήπεδό τους. Γνωρίζουμε πόσα είδη ενοχλεί ο άνθρωπος με τον "πολιτισμό" του; Τέλος πάντων! Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου:(:(:(

Συμφωνω με την Havana, πολυ σωστη κινηση ολοι οι φιλοζωοι να ενωσουν τις φωνες τους. Ποιος ξερει μπορει να φανουν υπολογησιμη
δυναμη και να ανγκαστουν οι τοπικοι αρχοντες και οι πολιτικοι να αλλαξουν νοοτροπια.Πριν ανακαλυψω το my cat ποτε δεν θα περιμενα οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι ανθρωποι που να αγαπουν τις γατες και τα ζωα γενικοτερα οπως εγω.Τωρα για το αισχρο site τι να πεις.Προκειται μαλλον για ανθρωπους πολυ χαμηλου πνευματικου επιπεδου,βαθεια κομπλεξικους που ετσι τονωνουν την αυτοετιμηση τους και νομιζουν οτι εντυπωσιαζουν τους ομοιους τους.Μην τους κανεται το χατιρι και ασχολεισται μαζι τους.:(

Έριξα μια ματιά στο εν λόγω σάιτ και κρίνω πως πρόκειται για περίπτωση "παρακαλώ ασχοληθείτε μαζί μου". Παρ' όλα αυτά, εμένα προσωπικά αν μου τύχει κανένας τέτοιος μικροτσ//τσ//νος από δίπλα, θα του ρίξω σφαλιάρα σύννεφο προς ενίσχυση της αιμάτωσης του εγκεφάλου του!
Τι άλλο πια να πεις...

καταγγελία σας καταχωρήθηκε με επιτυχίαΤα στοιχεία της φόρμας που συμπληρώθηκαν είναι τα εξής:
  • url: https://www.say.gr/showthread_238.html
  • date: 2008-04-10
  • comments: παρακαλω καντε κατι..διατυμπανιζει πραξεις τραμπουκισμου και εγκλημτει κατα των ζωων και παρακινει και αλλους να κανουν το ιδιο
  • content_type: 15
  • city: αθηνα
  • first_name: κατερινα
  • last_name: ανυφαντη
  • country: 300
  • address:
  • email: staytrue@in.gr
Αυτόματη επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα σε 5sec
χιχιχ ευχαριστουμε γιασμιν!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Η καταγγελία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία
Ναι ευχαριστουμε Γιασμίν

Oδηγίες για φόλες!!!

Τα εχω παρει στο κρανιο,δεν το πιστευω οτι υπαρχει φορουμ που τους επιτρεπει να τα γραφουν δημοσιως,ειναι ολοι για σκοτωμα!!!:mad::mad::mad:

https://www.say.gr/238/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει δημιουργηθει ειδικη ομαδα κατα αυτου του σαιτ στο ΦΒ
Εμεις γράψαμε

Ψυχολόγοι κι Επιστήμονες Υπέρ της Προστασίας Ζώων
Δικηγόροι Υπέρ της Προστασίας Ζώων

Αγαπητοί Κύριοι

Μας πληροφόρησαν αγανακτiσμένοι πολίτες οτι στην σελίδα σας https://www.say.gr/238/ περιέχονται προτροπές για κακοποίηση ζώων καi δεν ;eχετε λάβει μέτρα για το σβ;hσιμο αυτής της σελίδας η των σχολίων που προτρέπουν σε κανοποίηση ζώου, πράξη ποινικά κολάσιμη. Σας υπενθυμίζουμε οτι σύμφωνα με τον νόμo:

ΝΟΜΟΣ 1038/1932 «ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»

Άρθρο1.

1. Όποιος βασανίζει ή κακοποιεί ή μεταχειρίζεται με σκληρότητα ή πέρα της φυσικής του αντοχής, ή χρησιμοποιεί προς εργασία ζώο ασθενές ή ανάπηρο, τιμωρείται με πρόστιμο 1500-3000 ή κράτηση 6 μηνών με καταγραφή στο ποινικό μητρώο του.

Εξίσου
Δηλητηρίαση νομής ζώων (Άρθρο 282)

Όποιος με πρόθεση δηλητηριάσει βοσκοτόπια, λιβάδια, λίμνες ή άλλους τόπους ποτίσματος ζώων τιμωρείται με φυλάκιση, ενώ αν από την πράξη του θανατώθηκαν ή δηλητηριάστηκαν ζώα αλλού, τιμωρείται με κάθειρξη. Αν από αμέλεια τελέσει κάποιος τα παραπάνω, τιμωρείται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή.

κάτα συνέπεια το να αφήνετε τα σχολια αυτά μπορεί να θεωρηθεί προτροπή σε εγκλημα εκ μέρους σας. Παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα την σελίδα αυτή, διαφορετικα ενδιαφερόμενοι πολίτες και δικηγοροι θα στραφούν εναντίον σας νομικά.

Περιμένουμε άμεση δράση σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους εγραψα ηδη αλλα δεν ημουν τοσο ευγενικη....:whistle::whistle::whistle:

Δε θέλουνε ευγένεια αυτοί οι κάφροι!

Θελουν να κινηθείς νομικά εναντίων τους. Να τσούξει ο κ*λος τους, αλλιως δε μαζευονται....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back