topour
Νεοφερμένο μέλος
Η topour αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
13-01-10
12:12
Καλημέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό! Εχω σοβαρό πρόβλημα με γείτονες που αντιδρούν στο τάισμα αδέσποτων και μετά από υπονοούμενα για "εκκαθάριση" και βιαιότητες, όπως κλωτσιές, μουλωχτές και μη, πέταγμα πιάτων και δοχείων νερού κ.λπ. Εννοείται πως το τάισμα γίνεται σε δημόσιους χώρους, εννοείται ότι πρόκειται για ξηρή τροφή, εννοείται ότι τα ζώα είναι φιλικότατα, δυστυχώς όμως κάποιοι ενοχλούνται επειδή πχ κάθονται σε χαλάκια εισόδου λόγω κρύου ή βρίσκουν καταφύγιο από τη βροχή κάτω από μπαλκόνια στα πεζοδρόμια ή ακόμα και κάτω από αυτοκίνητα!!!!
Παράλογο έτσι;;; Κάθε λογικό επιχείρημα, κάθε προσπάθεια για ενεργοποίηση, ψηγμάτων έστω, ανθρωπιάς, βρίσκει τον τοίχο του παραλογισμού.
Καθημερινά αντιμετωπίζω φωνές, ένταση, υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, έμμεσες απειλές, μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω μια προσπάθεια να δοθούν για να σωθούν, τουλάχιστον τα πιο εξημερωμένα και φιλικά, δηλαδή δύο μάνα και γιος. Δυστυχώς είμαι υπερπλήρης στο σπίτι μου αλλιώς δε θα σας ζητούσα βοήθεια. Ακολουθεί η αγγελία που έστειλα σήμερα με chain mail σε φίλους και γνωστούς αλλά επειδή το θέμα επείγει, το θίγω κι εδώ.
"Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρουν σπίτι, με αυλή κατά προτίμηση, δύο γάτες, μια θηλυκή στειρωμένη δύο ετών και ο γιος της, ενός. Ο κίνδυνος της φόλας αυξάνει μέρα με τη μέρα και δεν τους αξίζει τέτοιο τέλος. Καθώς είναι εξημερωμένα και φιλικά, είναι ιδιαίτερα ευάλωττα. Αναλαμβάνω την τροφή τους και ό,τι χρειαστούν από κτηνίατρο"
Παράλογο έτσι;;; Κάθε λογικό επιχείρημα, κάθε προσπάθεια για ενεργοποίηση, ψηγμάτων έστω, ανθρωπιάς, βρίσκει τον τοίχο του παραλογισμού.
Καθημερινά αντιμετωπίζω φωνές, ένταση, υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, έμμεσες απειλές, μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω μια προσπάθεια να δοθούν για να σωθούν, τουλάχιστον τα πιο εξημερωμένα και φιλικά, δηλαδή δύο μάνα και γιος. Δυστυχώς είμαι υπερπλήρης στο σπίτι μου αλλιώς δε θα σας ζητούσα βοήθεια. Ακολουθεί η αγγελία που έστειλα σήμερα με chain mail σε φίλους και γνωστούς αλλά επειδή το θέμα επείγει, το θίγω κι εδώ.
"Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρουν σπίτι, με αυλή κατά προτίμηση, δύο γάτες, μια θηλυκή στειρωμένη δύο ετών και ο γιος της, ενός. Ο κίνδυνος της φόλας αυξάνει μέρα με τη μέρα και δεν τους αξίζει τέτοιο τέλος. Καθώς είναι εξημερωμένα και φιλικά, είναι ιδιαίτερα ευάλωττα. Αναλαμβάνω την τροφή τους και ό,τι χρειαστούν από κτηνίατρο"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
13-01-10
13:02
εδω ειναι το θεμα των καταγγελιων κ καλα εκανες απο τη μια κ τα εγραψες εδω αυτα, αλλα για να δωθουν τα 2 γατακια θα πρεπει να ανοιξεις αλλο θεμα στις αγγελιες με φωτο τους οπωσδηποτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
topour
Νεοφερμένο μέλος
Η topour αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
13-01-10
13:45
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα το κάνω άμεσα. Η φωτογραφία όπως όλοι καταλαβαίνετε παρακάμφθηκε από το επείγον του ζητήματος κι επίσης, καθότι αδέσποτα και με ωράριο εντελώς δικό τους, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να τα στήσω να ποζάρουν όπως τα προνομιούχα του σπιτιού μου ειδικά με τους εξαγριωμένους φίλτατους γείτονες. Λυπάμαι αν δεν χρησιμοποιώ σωστά το φόρουμ αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου και δυστυχώς ούτε αυτών των πλασμάτων. Πάντως είναι κουκλιά γκρι τιγρέ, η μάνα με τεράστια πράσινα μάτια και ο γιος με απίστευτα φουντωτό τρίχωμα που από σκούρο γκρι γίνεται απαλό γκρι όσο μακραίνει.εδω ειναι το θεμα των καταγγελιων κ καλα εκανες απο τη μια κ τα εγραψες εδω αυτα, αλλα για να δωθουν τα 2 γατακια θα πρεπει να ανοιξεις αλλο θεμα στις αγγελιες με φωτο τους οπωσδηποτε![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
13-01-10
13:48
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα το κάνω άμεσα. Η φωτογραφία όπως όλοι καταλαβαίνετε παρακάμφθηκε από το επείγον του ζητήματος κι επίσης, καθότι αδέσποτα και με ωράριο εντελώς δικό τους, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να τα στήσω να ποζάρουν όπως τα προνομιούχα του σπιτιού μου ειδικά με τους εξαγριωμένους φίλτατους γείτονες. Λυπάμαι αν δεν χρησιμοποιώ σωστά το φόρουμ αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου και δυστυχώς ούτε αυτών των πλασμάτων. Πάντως είναι κουκλιά γκρι τιγρέ, η μάνα με τεράστια πράσινα μάτια και ο γιος με απίστευτα φουντωτό τρίχωμα που από σκούρο γκρι γίνεται απαλό γκρι όσο μακραίνει.
δεν σε μαλωσα, ισα ισα...για καλο το ειπα....οποτε μπορεις κανε αγγελια κ θα την προωθησουμε ολοι

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
13-01-10
13:52
Δες κι εδώ, πού αλλού μπορείς να βάλεις αγγελίες.
Όσο για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια που φροντίζεις, ίσως θα ήταν καλό να τα ταΐζεις συγκεκριμένες ώρες και μετά να μαζεύεις τα πιατάκια, για να μη δίνεις λαβές στους κακεντρεχείς. Τα μπολάκια με το νερό μπορείς να τα βάλεις κάπου παράμερα, να μην φαίνονται πολύ.
Μπορείς ακόμα να κολλήσεις στη γειτονιά αφίσες που να λένε ότι τα αδέσποτα ζωάκια φροντίζονται, ότι είναι καθαρά και αποπαρασιτωμένα και δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Κάνε και καμιά παραπομπή στο νόμο, μήπως και αποθαρρυνθούν όσοι απειλούν για φόλες.
Καλή τύχη!
Όσο για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια που φροντίζεις, ίσως θα ήταν καλό να τα ταΐζεις συγκεκριμένες ώρες και μετά να μαζεύεις τα πιατάκια, για να μη δίνεις λαβές στους κακεντρεχείς. Τα μπολάκια με το νερό μπορείς να τα βάλεις κάπου παράμερα, να μην φαίνονται πολύ.
Μπορείς ακόμα να κολλήσεις στη γειτονιά αφίσες που να λένε ότι τα αδέσποτα ζωάκια φροντίζονται, ότι είναι καθαρά και αποπαρασιτωμένα και δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Κάνε και καμιά παραπομπή στο νόμο, μήπως και αποθαρρυνθούν όσοι απειλούν για φόλες.

Καλή τύχη!
topour
Νεοφερμένο μέλος
13-01-10
13:57
Μπήκε η αγγελία!
Έβαλα την αγγελία! Θα σας στείλω και τηλέφωνο σε μήνυμα.
Έβαλα την αγγελία! Θα σας στείλω και τηλέφωνο σε μήνυμα.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
13-01-10
18:14
Καλημέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό! Εχω σοβαρό πρόβλημα με γείτονες που αντιδρούν στο τάισμα αδέσποτων και μετά από υπονοούμενα για "εκκαθάριση" και βιαιότητες, όπως κλωτσιές, μουλωχτές και μη, πέταγμα πιάτων και δοχείων νερού κ.λπ. Εννοείται πως το τάισμα γίνεται σε δημόσιους χώρους, εννοείται ότι πρόκειται για ξηρή τροφή, εννοείται ότι τα ζώα είναι φιλικότατα, δυστυχώς όμως κάποιοι ενοχλούνται επειδή πχ κάθονται σε χαλάκια εισόδου λόγω κρύου ή βρίσκουν καταφύγιο από τη βροχή κάτω από μπαλκόνια στα πεζοδρόμια ή ακόμα και κάτω από αυτοκίνητα!!!!
Καλησπερα
Η προταση μου ειναι να πας αμεσα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να καταγγειλεις τις απειλες για φολλα επωνυμα εφοσον ξερεις τα στοιχεια αυτων που απειλησαν. Να ζητησεις να καταγραφει η καταγγελια σου και να παρεις αριθμο πρωτοκολλου. Τυπωσε αμεσα αφισες βαζοντας αυτα τα στοιχεια και γεμισε την γειτονια σου. Αν μπορεσεις και εξασφαλισεις και την συμπραξη φιλοζωικου σωματειου η κινηση θα ειναι πιο αποτελεσματικη.
Ειναι κινηση που παρα πολλες φορες απετρεψε το φολιασμα των ζωων γιατι αυτοι οι οποιοι απειλησαν καταλαβαν οτι θα ειναι οι πρωτοι υποπτοι .
Ευχομαι καλη τυχη στα γατουλια και ευχομαι με ολη μου την ψυχη να αποτρεψεις αυτα τα ανθρωποειδη απο τα βρωμικο σχεδιο τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum