senda990
Νεοφερμένο μέλος
Η senda990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
28-07-08
10:24
Γεια σας,
Θα ήθελα να γράψω κι εγώ την καταγγελία μου και όποιος γνωρίζει κάτι μπορει΄να μου δώσει κάποια συμβουλή.
Εδώ και πολλά χρόνια επικρατεί μια βεντέτα με τους γείτονες στο χωριό μου.
Απειλούν και βρίζουν για κάποιους λόγους παλιούς. Χρησιμοποίησαν σαν αφορμή ότι τους ενοχλούν τα γατιά μας που πάνε στην αυλή τους και γυρνάνε και κάνουν την ανάγκη τους (που δεν την κάνουν εκεί). Τους ενοχλεί το σκυλί μας που κλαίει καμιά φορά. Πρόσφατα έχασα το ένα μου γατί, τον Τόμι μου κι έχω υποψίες ότι μου το φάγαν με κάποιο τρόπο. Χθες άρχισαν τις απειλές πάλι και μπροστά σε γείτονες απείλησαν ότι θα ρίξουν φόλα και θα ξεπαστρέψουν όλα τα γατιά και το σκυλί μου και θα πάρουν και το δίκανο αν χρειαστεί.
Έχω τρομοκρατηθεί για τον άλλο (και μοναδικό) γατούλη που μου έμεινε και για τα αδέσποτα ψιψίνια της γειτονιάς.
Πάνω στον καυγά ο παππούς τους φώναξε ότι εκείνοι φταίνε που χάσαμε τον γάτο μας κι εκείνοι δεν απάντησαν.
Επειδή έχω ήδη γίνει χάλια με αυτή την απώλεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουμε αυτούς τους ανθρώπους από το να βλάψουν και τα άλλα ζωάκια.
Δεν έχει κανένας δικαίωμα να σκοτώνει κάποιες ψυχές και να κάνει τους ανθρώπους που τις φροντίζουν, τις αγαπάνε να πονάνε όταν τις χάνουν έτσι άδικα.
Εκπέμπω SOS. Που να απευθυνθώ? Βοήθεια. Φοβάμαι ότι θα μας τα σκοτώσουν όλα.
Θα ήθελα να γράψω κι εγώ την καταγγελία μου και όποιος γνωρίζει κάτι μπορει΄να μου δώσει κάποια συμβουλή.
Εδώ και πολλά χρόνια επικρατεί μια βεντέτα με τους γείτονες στο χωριό μου.
Απειλούν και βρίζουν για κάποιους λόγους παλιούς. Χρησιμοποίησαν σαν αφορμή ότι τους ενοχλούν τα γατιά μας που πάνε στην αυλή τους και γυρνάνε και κάνουν την ανάγκη τους (που δεν την κάνουν εκεί). Τους ενοχλεί το σκυλί μας που κλαίει καμιά φορά. Πρόσφατα έχασα το ένα μου γατί, τον Τόμι μου κι έχω υποψίες ότι μου το φάγαν με κάποιο τρόπο. Χθες άρχισαν τις απειλές πάλι και μπροστά σε γείτονες απείλησαν ότι θα ρίξουν φόλα και θα ξεπαστρέψουν όλα τα γατιά και το σκυλί μου και θα πάρουν και το δίκανο αν χρειαστεί.
Έχω τρομοκρατηθεί για τον άλλο (και μοναδικό) γατούλη που μου έμεινε και για τα αδέσποτα ψιψίνια της γειτονιάς.
Πάνω στον καυγά ο παππούς τους φώναξε ότι εκείνοι φταίνε που χάσαμε τον γάτο μας κι εκείνοι δεν απάντησαν.
Επειδή έχω ήδη γίνει χάλια με αυτή την απώλεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουμε αυτούς τους ανθρώπους από το να βλάψουν και τα άλλα ζωάκια.
Δεν έχει κανένας δικαίωμα να σκοτώνει κάποιες ψυχές και να κάνει τους ανθρώπους που τις φροντίζουν, τις αγαπάνε να πονάνε όταν τις χάνουν έτσι άδικα.
Εκπέμπω SOS. Που να απευθυνθώ? Βοήθεια. Φοβάμαι ότι θα μας τα σκοτώσουν όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
28-07-08
10:41
Εφόσον υπάρχουν μάρτυρες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην αστυνομία για να τους γίνει μια σύσταση. Ίσως χρειαστεί να επιμείνετε, αλλά οι φόλες απαγορεύονται από το νόμο και πρέπει να έρθουν.
Νομίζω ότι αυτό αρκεί για να τρομάξουν, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι κατά βάθος θρασύδειλοι. Τώρα, αν υπάρχει δυνατότητα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βάλετε κάποιες κάμερες στον κήπο. Έτσι θα ξέρουν ότι παρακολουθούνται...
Νομίζω ότι αυτό αρκεί για να τρομάξουν, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι κατά βάθος θρασύδειλοι. Τώρα, αν υπάρχει δυνατότητα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βάλετε κάποιες κάμερες στον κήπο. Έτσι θα ξέρουν ότι παρακολουθούνται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
28-07-08
10:47
Καλημέρα.
Συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να τους γίνει μια σύσταση από την αστυνομία. Κι εσείς με τη σειρά σας να τους πείτε πως ό,τι λένε θα χρησιμοποιηθεί σαν μαρτυρία από τους ίδιους, εις βάρος τους. Πείτε τους πως αν έστω και μια τρίχα από τα ζωάκια σας πάθει κάτι, θα κατηγορηθούν αυτοί.
Δεν επιτρέπεται να κάνουν κακό στα ζώα εκ του νόμου. Πόσο μάλλον να απειλούν και ευθαρσώς.
Συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να τους γίνει μια σύσταση από την αστυνομία. Κι εσείς με τη σειρά σας να τους πείτε πως ό,τι λένε θα χρησιμοποιηθεί σαν μαρτυρία από τους ίδιους, εις βάρος τους. Πείτε τους πως αν έστω και μια τρίχα από τα ζωάκια σας πάθει κάτι, θα κατηγορηθούν αυτοί.
Δεν επιτρέπεται να κάνουν κακό στα ζώα εκ του νόμου. Πόσο μάλλον να απειλούν και ευθαρσώς.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
28-07-08
11:02
Εκτός από τα παραπάνω, που έχουν να κάνουν με τους γείτονες, δείτε και τι μπορεί να γίνει ώστε να περιοριστούν τα γατιά στον δικό σας κήπο. Υπάρχουν διάφορες λύσεις για περίφραξη, ανάλογα με το πώς είναι διαμορφωμένος ο χώρος. Στη χειρότερη, ίσως να περιφράξετε ένα τμήμα μόνο του κήπου και να περιοριστούν τα γατιά σε αυτό. Γιατί, βεβαίως οι φόλες είναι παράνομες και ο τραμπουκισμός των γειτόνων με τις απειλές απαράδεκτος, αλλά καλό θα είναι τα ζώα μας να μένουν στα όρια του δικού μας σπιτιού, πρώτα απ' όλα για τη δική τους ασφάλεια.
prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
28-07-08
13:34
Πρώτη φροντίδα η αστυνομία. Να καταγραφή η απειλή στα πρακτικά και να γίνει σύσταση. Θα ξέρουν ότι αν συμβεί κάτι μετά στα γατιά σου θα είναι οι πρώτοι που θα τους χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γραφτεί στα πρακτικά.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η zeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 246 μηνύματα.
28-07-08
14:58
Σαφέστατα επιβάλλεται η καταγγελία στην αστυνομία (παρουσία δικηγόρου, ώστε να καμφθεί η τυχόν αδιάφορη αντιμετώπιση), αλλά και λίγο outing δεν κάνει κακό. Με τρόπο, καν' τους ρόμπα σε όλη τη γειτονιά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum