kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
να σου ζησει το κοριτσι σου και καλως να δεχτεις και το ασπρουλι...(το διαβασα πριν λιγο στην αγγελια του...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
φαντάζεσαι να τα έχω και τα δύο και να ονειρεύονται ότι κάνουν βούτες, με τις γλωσσίτσες έξω και τα ποδίνια τους να κουνιούνται;χεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
Εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι η γατουλα μου βγαζει περιεργους ηχους κατα τη διαρκεια του υπνου.Πιο συγκεκριμενα,χαμηλη διακεκομμενη φωνουλα σαν ''μμμμ-μμμμ'',οπως κανει καμια φορα οταν την χαιδευουν η οταν τεντωνετε.Γιαυτο δεν μου μοιαζει τοσο με ηχος ενοχλησης.να ανησυχησω μηπως εχει κατι; δε θελω να ειμαι υπερβολικη αλλα απο το να μη ρωτησω καθολου....
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να κουνάει και χέρια, πόδια ουρά...

Έχουν πολύ πλάκα.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
απλως δεν την ειχα ξανακουσει να ''μιλαει'' οταν κοιμαται
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που με απασχολούσε πάντα, είναι αν βλέπει εφιάλτες και κάνει έτσι.

Πάντως όταν το κάνει την χαϊδεύω και της περνάει, άρα βλέπει εφιάλτες.
Τώρα τι εφιάλτες βλέπει, ίσως τον κακό λύκο.

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Παρτε κι ενα βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=UqrhZW9xIrY
Αυτο το κακομοιρο σιγουρα εβλεπε θριλερ...

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

nefy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Λες εε?Ανησυχησα λιγο και εγω σαν χαζο-γατομαμα!!Εγώ νομίζω ότι κάνει χάδια και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αποκλείεται να μην σε εμπιστεύεται. Και ο δικός μου έχει πέσει από το κρεβάτι στον ύπνο του 1-2 φορές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool