Απλά ονειρεύεται ή να ανησυχήσω;

καινουρια γατομαμα εισαι και ανησυχησες!!!καλα εκανες!!!:)να σου ζησει το κοριτσι σου και καλως να δεχτεις και το ασπρουλι...(το διαβασα πριν λιγο στην αγγελια του...);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστούμε πολύ!!
φαντάζεσαι να τα έχω και τα δύο και να ονειρεύονται ότι κάνουν βούτες, με τις γλωσσίτσες έξω και τα ποδίνια τους να κουνιούνται;χεχε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περίεργος ύπνος

Εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι η γατουλα μου βγαζει περιεργους ηχους κατα τη διαρκεια του υπνου.Πιο συγκεκριμενα,χαμηλη διακεκομμενη φωνουλα σαν ''μμμμ-μμμμ'',οπως κανει καμια φορα οταν την χαιδευουν η οταν τεντωνετε.Γιαυτο δεν μου μοιαζει τοσο με ηχος ενοχλησης.να ανησυχησω μηπως εχει κατι; δε θελω να ειμαι υπερβολικη αλλα απο το να μη ρωτησω καθολου....

Όνειρο βλέπει...
Μπορεί να κουνάει και χέρια, πόδια ουρά...:)
Έχουν πολύ πλάκα.

ναι το ξερω για τα ποδαρακια και τις ουριτσες:) απλως δεν την ειχα ξανακουσει να ''μιλαει'' οταν κοιμαται:lol:

Το κάνει και η σκυλίτσα μου.
Αυτό που με απασχολούσε πάντα, είναι αν βλέπει εφιάλτες και κάνει έτσι. :hmm:
Πάντως όταν το κάνει την χαϊδεύω και της περνάει, άρα βλέπει εφιάλτες.
Τώρα τι εφιάλτες βλέπει, ίσως τον κακό λύκο. :lol:

Ξερουμε αν βλεπουν εφιαλτες οταν κανουν ετσι?Γιατι καμια φορα που κουνιουνται εντονα τα χαιδευω ελαφρα,να μην τα ξυπνησω κιολας,αλλα για να σταματησει το κακο το ονειρο...:/:

Παρτε κι ενα βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=UqrhZW9xIrY

Αυτο το κακομοιρο σιγουρα εβλεπε θριλερ...:(

πολυ ανακουφιστηκα που διαβασα αυτο το θεμα. κ μενα ο δικος μου τιναζεται οταν κοιμαται. χερια, ποδια, ραχη, ολα κουνιουνται. σε σημειο που φοβομουν μηπως εχει καποιο προβλημα. αλλα η σκεψη οτι βλεπει ονειρα..οπως οι ανθρωποι, ειναι απλα υπεροχη!:up:

Ρε παιδια εμενα ο δικος μου τωρα τελευταια οπως αλλαζει στασεις οταν κοιμαται χανει την ισορροπια του και πεφτει απο τον καναπε ή απο το πουφ (αναλογα).Επισης εχω παρατηρησει πως του συμβαινει και μερικες φορες οταν τον χαϊδευω "λιωνει" και στριφογυριζει τοσο πολυ που πεφτει απο κατω!!Μου εχει τυχει να σκασει και με το κεφαλι..ειναι φυσιολογικο?Εννοω οτι οι γατες συνηθως ξερουν πολυ καλα που ειναι και τον χωρο που εχουν,αυτος γιατι τα παθαινει αυτα?Και εννοειται πως αν καταλαβω τι παει να γινει και παω να τον πιασω λιγο πριν πεσει πεταγεται και φευγει τρεχοντας....δηλαδη προτιμαει να πεσει κατω απο το να τον πιασω?Λετε να με φοβαται και να μην με εμπιστευεται κιολας? :worry: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ νομίζω ότι κάνει χάδια και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αποκλείεται να μην σε εμπιστεύεται. Και ο δικός μου έχει πέσει από το κρεβάτι στον ύπνο του 1-2 φορές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ νομίζω ότι κάνει χάδια και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αποκλείεται να μην σε εμπιστεύεται. Και ο δικός μου έχει πέσει από το κρεβάτι στον ύπνο του 1-2 φορές.
Λες εε?Ανησυχησα λιγο και εγω σαν χαζο-γατομαμα!! :rolleyes: :angel:

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back