Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
23-11-07
10:11
Και βέβαια έχει λογική! Είναι καλό η στείρωση να γίνεται το νωρίτερο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να στειρώνονται γατάκια 4 και 5 μηνών. Ξέρω βέβαια και περίπτωση φίλης που ο γάτος της είχε οίστρο από τους 5,5 μήνες και αναγκάστηκαν να τον στειρώσουν τότε, αλλά πιστεύω ότι η κατάλληλη ηλικία θα πρέπει να καθορίζεται κάθε φορά από τον κτηνίατρο.Να συμφωνήσω κ εγώ με τους υπόλοιπους. Ευτυχώς που έγιναν έτσι τα πράγματα και γλιτώσατε τα χειρότερα. Περαστικά σας λοιπόν και καλές αγκαλίτσες σας εύχομαι. Πάντως για τη στείρωση να πω κ εγώ αυτά που έχω ακούσει. Πως αν θα γίνει νωρίς, πριν οι ορμόνες της "γυναίκας" αρχίσουν και κυκλοφορούν στον οργανισμό, υπάρχει και μικρότερη πιθανότητα για καρκίνους. Μου το είχε πει ο κτηνίατρος πριν τη στείρωση. Νομίζω πως έχει μια λογική ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
23-11-07
10:14
Ευτυχώς που προλάβατε στο τσακ! Ήταν τυχερή η γατούλα σου κι εσύ που δεν την έχασες. Αλήθεια, έχω μια απορία: πώς γίνεται γάτα 5 μηνών να παθαίνει οίστρο; Πρώτη φορά είδα περιστατικά εδώ, σε αυτό το φόρουμ. Όσα χρόνια συναναστρέφομαι γάτες, αυτές ξεκινούσαν τη "σεξουαλική" του ζωή μετά τους 10 μήνες
Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ για τη δικιά μου;
Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ για τη δικιά μου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
23-11-07
15:27
desdemona
κατι ασχετο τι ειναι το πρεστο;
( αν θες μου απαντας
)
κατι ασχετο τι ειναι το πρεστο;
( αν θες μου απαντας
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
23-11-07
16:41
Πώ πω, ευτυχώς που την άνοιξε η γιατρός γιατί κρίμα θα ήταν το γατί...Περαστικά της! Καλή επιστροφή στην αγκαλιά σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lera
Νεοφερμένο μέλος
Ο lera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
23-11-07
23:18
Δυστυχώς εγώ αποφάσισα να ζευγαρώσω την γατούλα μου έστω μια φορα όχι εξαιτίας αυτών που λένε οι κτηνίατροι , αλλά επειδή εγώ παλεύω με εξωσωματικές και μου ερχόταν πολύ κόντρα να κάνω στείρωση στο μπλουμπλούκι μου. Είχα φάει κόλλημα. Ετσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα δεν είχα άλλη επιλογή. Γυρίσαμε σπίτι μας σήμερα και είναι όλα καλά. (Εκτώς απο το οτι τραβάει τα ράμματα. Αντιμετωπίζεται αυτό?? Μου είπαν και ένα καλό κόλπο για να της δίνω αντιβίωση, το οποίο το δοκίμασα και σώθηκα γιατί είχαμε θέμα με τα χάπια. Το κάνεις σκόνη και μαζί με λίγο βούτυρο (δεν είχα και έβαλα τυρί κρέμα και έπιασε) της το κολλάς στον ουρανίσκο. Απο κει και μετα παίρνει τον δρόμο του.Πρέπει πάντως να γίνει κάτι για την κατάρριψη του μύθου ότι πρέπει να αφήσεις το θηλυκό γατάκι να γεννήσει μια φορά πριν το στειρώσεις. Στην εκστρατεία (γιατί περί εκστρατείας πρόκειται) που κάνω για να βρω σπιτάκια για τα γατάκια της Gloriana, οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα είχαν αυτήν την άποψη και την υπερασπίζονταν σθεναρά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum